tiguan je napisal/-a:Pravite eni, da ste si uredil svoj štuk pri starših, za moje pojem si še vedno doma pri starših, res da ima svoje gospodinjstvo, samo starši so še vedno lastniki cele hiše in oni odločajo o vsem živečim v hiši, saj vem, kako si danes mladi porihtajo drugi štuk ali pa celo tretji....pa kukr sem zvedel od tastarih majo full nasprotij glede mladih, kako živijo.
Ampak vseeno je bolje to, kot še vedno isto gospodinjstvo, drugače pa čimprej pobrat šila in kopita in si ustavir svoj dom in šele tokrat lahko rečeš, da si res na svojem.
nevermind je napisal/-a:Varjanta 2
Kupiš eno podrtijo na podeželju za male pare, imaš vse papirje in ne potrebuješ gradb. dovoljenja in podobnih stvari kot jih potrebuješ za novo sezidano hišo.
Ko obnavljaš pa živiš pri enih od staršev.
DaDek je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Varjanta 2
Kupiš eno podrtijo na podeželju za male pare, imaš vse papirje in ne potrebuješ gradb. dovoljenja in podobnih stvari kot jih potrebuješ za novo sezidano hišo.
Ko obnavljaš pa živiš pri enih od staršev.
kok je meni znano to že nekaj časa ne velja več.. potrebuješ novo gradbeno dovoljenje + priključki itd. Edino, da porušiš staro hišo in zgradiš na istem mestu povsem enako novo. med gradnjo pa upaš da noben nebo prišel.
primozek68 je napisal/-a:Zgornji štuki, spodnji štuki, prizidki, dozidki, podzidki, nadzidki ipd je za pussy-je. Po 28-30 letu nimaš več kaj delat doma, pa če je 10 štukov frej.
primozek68 je napisal/-a:Treba je pokazat določeno mero odgovornosti in zrelosti. Da ješ tisto, kar si sam skuhaš ali kupiš, da si sam pereš, itd...
primozek68 je napisal/-a:Zgornji štuki, spodnji štuki, prizidki, dozidki, podzidki, nadzidki ipd je za pussy-je. Po 28-30 letu nimaš več kaj delat doma, pa če je 10 štukov frej.
Courage™ je napisal/-a:Daj ne bluzi, sam ze 3 leta zivim SAM v stanovanju, pa mi nic ne manjka, kuham, perem, pospravljam, likam.
tiguan je napisal/-a:Vem, ker sem sam za vse (pečem kruh, pripravljam okusen obrok-topu, pospravljam, perem, vrtnarim, popravljam avto, nabiram uno tretje, popravljam računalnik....)
Kolk od vas, ki ima stanovanje lahko to počne, da vsakih 15 minut dela nekaj drugega. Mest folk se ma krasno, ima tisto luknjo, vrta nima, svobode nima, ...nič od nič.
adis je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Daj ne bluzi, sam ze 3 leta zivim SAM v stanovanju, pa mi nic ne manjka, kuham, perem, pospravljam, likam.
vse lepo in prav, ampak tu je vprašanje financ in naj mi ne reče kdo, da to ni važno KER JE.
finance so bile zmeraj problem in zmeraj bodo, ker če nimaš denarja potem ne moreš sanjati ne o hiši ne o stanovanju pa naj bo to ali na vasi ali pa v mestu.
če pa ima nekdo bogate starše ( kar zelo privoščim vsakemu) pa vem koliko to pomeni, saj ti taki starši znajo podati kar dobro "odskočno desko" za v življenje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov