Pero je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Sam sem navajen delati, v enem treningu za vse skupine mišic, ker na tak način lahko skozi vadim brez odvečnega počitka. Npr gvihtam za biceps, ko naredim
2x po 10 ponovitev grem na metuljčka, naredim tam serijo, tačaš se mi biceps malo odpočije in lahko grem spet na biceps to je samo en primer in mi to odgovarja, da ne počivam in gre čas v nič oz da sem skozi med treningom aktiven. To nekako odgovarja, samo kolk sem se pogovarjo je največji učinek , če delaš selektivno in vsak dan , druga skupina mišic. Kaj pa vi?
.........
Aja pa še ena moja ugotovitev, prej ko sem treniral nisem nikoli pil med treningom, in mi je večkrat postalo slabo ali pa me je stiskalo v želodcu, tudi moči nisem imel prave. Po nasvetu sem med treningom začel piti in v roku 2-3 dneh je bila sprememba kot noč in dan, slabosti ni več imam večjo moč itd. Ker voda je glavni nosilec hranilnih snovi po telesu in če si "dehidriran" oz nimaš zadostne količine vode je ta transport omenjen oz opočasnjen. In tudi creatin in proteini oz kaj jemleš nimajo takšnega efekta kot bi ga imeli drugače, če ne piješ dovolj. Spijem pa kak liter na trening, poleti več, trening pa traja nekje uro in pol, optimalno bi naj bilo ena ura sam meni tak paše
Upam da se bo našlo kaj uporabnikov, ki jih to zanima oz se ukvarjajo kaj z fitnesom.
Probaj narediti 3x po 20 ponovitev. Obremenitev taka da na koncu komaj vzdigneš. Pri meni to deluje. Če si delal pravilno definitivno ne boš delal še par dni za to skupino.
Če imaš pa res probleme z vodo pa ali res veliko švicaš ali pa imaš druge probleme (posvet z zdravnikom).
Ne saj glede ponovitev sem dal samo primer, delam več kot po dve seriji. Ker pa trenutno delam za moč pa mi pride bolj upoštev večja kilaža pa manj ponovitev oz po 10jih delam.
Ker npr pred 3 leti sem delal po 15ponovitev pa manjšo kilažo , in sem na koncu ugotovil da sem prodobival samo na vzdržljivosti, na mišični masi pa ne tolk. Treniral sem že po uro in pol pa še nisem bil kaj preveč zmantran, to pa zato ker sem ime preveč ponovitev pa premalo kg. No saj kdo dela za vzdržljivost je to ok, sam jaz sem hoto mišično maso.
Ne z vodo nimam problemov, sem jih mel prej, ko nisem pil da mi je blo kdaj slabo. zaj pa nič več odkar pijem med treningom.
Sem pa imel velike probleme ko sem nehal trenirat, pol 8 mesecih. Zjutrak ko sem se zbujal sem imel v ramah takšne bolečine da popizdiš, ko sem ramo razgibal je bilo bolje. Ali pa če sem dolgo miroval oz sedel je bilo isto. Po kakem mesecu je izginlo. To sem mi je dogajalo vedo ko sem nehal z fitnesom. Je imel kdo podobne težave?
Aja pa še to me zanima do sedaj sem uporabljav kreatin od maxximum maxx creatin monohidrat, po priporočulo znanaca pa bi preiskusil od OLIMP CREATINE MAGNA POWER magnezijev kreatin kelat. Sedaj me zanima ali je kdo od vas sprobal oba monohidrata in magnezijevega? In pa zasledil sem tudi da se da dobit mešanica kreatinov kako je z njimi ima kdo iskušnje?
Ker mi je zmanjkalo monohidrata me zanimajo vaše iskušnje, ker nebi rad kupoval nekaj drugega pa ne bo učinka, zato bi rad da pove, kdo ki je sprobal že vse te vrste kreatina.