Pero je napisal/-a:Glede CZ: me ne moti če ima vsak svoje mnenje.
Škoda Favorit je tudi produkt konca socializma. Motor ima še iz stare škode, pa tudi po izdelavi ni biser.
Da je bil občutek v zahodnih avtih boljši je do neke mere res. Vsekakor saj so koštali 2-3 krat več kot vzhodni. Cena avtomatsko naredi boljši avto. Ampak ali je avto zato boljši ker je dražji?
Lignage je napisal/-a:Škoda Favorit je tudi produkt konca socializma. Motor ima še iz stare škode, pa tudi po izdelavi ni biser.
Biser ne, bila je pa boljša kot Zastave.
Pero je napisal/-a:
Sem Jugonostalgik, ampak Juge ne bo nikoli več.
sašo5 je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Škoda Favorit je tudi produkt konca socializma. Motor ima še iz stare škode, pa tudi po izdelavi ni biser.
Biser ne, bila je pa boljša kot Zastave.
edino od Yuga 45...............
verjemi, ne govorim na pamet....
PS enako lahko rečemo za R5; njihov "crampus" je bil katastrofa.........
Joie de vivre! je napisal/-a:Fašizem je politični sistem za neumne. Veselo mu pripadaj še naprej in živi svojo pravljico.
sašo5 je napisal/-a:Crankshaft je napisal/-a:Bistvo je razvoj in agresivno širjenje industrije.
...pa je vse skupaj en kur... vrednokot na Kitajskem, kar ni daleč od resnice: "isto sranje, drugo pakovanje"
skratka: ne hvala
in če že hočete "zgodbo o uspehu" (kar Rusija sigurno ni) je to Južna Korejain ne samo v avto industriji_še marsikje...
PS. kje so pa komunajzerji, se pa vidi pri njihovih severnih sosedih(bratih)
vazman je napisal/-a:
minimum pa sem imel 5.5l. Relacijska vožnja Slo-Berlin- za tovornjaki bolj ali manj ves čas.
splash je napisal/-a:hmm, nisem otrok socializma, komunizma al karkoli žeampak mislim, da pač lada ne bo nikol udobna, napredna, varčna, ekološka,...
ampak nekaterih ljudi to sploh ne zanima. in zakaj si ti ljudje ne bi kupili lade? jaz menim, da je recimo niva zakon avto. sej je sekret proti range roverju, ampak še zmer se lahko po vinogradu z njo peleš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost