Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Re: nekaj mojih risb avtomobilov

Napisal/-a Kegl Po avg 01, 2011 11:39 am

pošteno punca... :bow

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po avg 01, 2011 11:51 am

Sem tudi sam vesel, da se je oglasila :)

Zdaj verjamem, da je možno tudi tako perfektno narisat na prazen list papirja, če samo gledaš in rišeš. Bi tudi sam to zelo rad znal :)

Pa vendar, (čeprav tega tomicartu ne očitam, da se ne bo narobe razumelo), bi se pa dalo v današnjih časih resnično dobro pogoljufat, da bi si pač osnovo spodaj preprosto na bledo natisnil in potem samo še šel čez s svinčnikom... :)

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Po avg 01, 2011 12:10 pm

Ti bi lahko z jezikom kej narisu, ko si tako glasen :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po avg 01, 2011 1:22 pm

Kalos je napisal/-a:Ti bi lahko z jezikom kej narisu, ko si tako glasen :lol:

Oprosti, mislim, da sem bil kljub vsemu konstruktiven v tej temi, še posebej glede na prve objave. Pa še to zgolj iz lastnega zanimanja.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po avg 01, 2011 9:10 pm

Baileyz je napisal/-a:to so recimo moje risbe izpred treh let (nekje so na forumu verjetno že dolgo izgubljene :D )

Na drugi strani te teme sem ravno tiste tvoje "izgubljene" izpostavil v nadaljajocem linku: viewtopic.php?p=1457345#p1457345 (kot "analogni" primer)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Baileyz
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Baileyz To avg 02, 2011 11:21 pm

Najlepša hvala MacTronu in seveda tudi vsem ostalim :) Ampak sem svoj post objavila predvsem z namenom da vidite kaj je lahko rezultat malo talenta, veliko veselja in nekaj dela. Iz mojega vidika je lahko njegova risba brez problema rezultat precej talenta, ogromno veselja in veliko dela (oz istih 'sestavin' v drugačnih razmerjih).

Seveda pa je 'na uč' pravilne in dejanske proporce zelo težko zadeti - lahko bi rekli praktično nemogoče. Za dan primer je avtor teoretično potreboval vsaj nek (relativno?) grob prerisan obris, potem nekako že gre. Tudi če je prerisoval s podlage to mogoče zmanjša obseg njegovih sposobnosti, čeprav ne bistveno. Izvedba je še vedno zelo dobra :D
Living on the edge

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr avg 10, 2011 12:34 pm

tomicart je napisal/-a:bla bla bla zdi se mi kompliciraš in ni se ti treba opravičevat za mnenje,ti pač tko misliš, ... loti se risanja, za začetek nariš enga fičkota, pa se bova potlej pogovarjala naprej če nimaš kej bl pametnejšga za vprašat, pa prešalti na drugo temo kot npr. "kako bit najpametnejši na forumu avtomobilizem.com!!" :con

Povej mi mož, kaj si prisel delat na ta forum? Iskat zadovoljstvo? Lepe besede, ki ciljajo nate in na tvoj talent? Misliš da boš lahko uspel, če ne moreš prenest enega komentarja na sliko? Zamisli se malo nad sabo. Vedi da si dober v risanju, a ne najboljši.
[size=75]Volvo. For life.[/size]
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov