Izkoriščanje ni značilnost samo slovenskega kapitalizma, ampak se to isto potezo najde pravzaprav prav v vsaki državi, kjer je kapitalizem (seveda pa to ne pomeni, da tam kjer kapitalizma ni tudi izkoriščanja ni).cruiser1 je napisal/-a:To je res svojevrsten kapitalizem! ONLY IN JUGO-SLOVENIASTAN!
domen_ je napisal/-a:Izkoriščanje ni značilnost samo slovenskega kapitalizma, ampak se to isto potezo najde pravzaprav prav v vsaki državi, kjer je kapitalizem (seveda pa to ne pomeni, da tam kjer kapitalizma ni tudi izkoriščanja ni).cruiser1 je napisal/-a:To je res svojevrsten kapitalizem! ONLY IN JUGO-SLOVENIASTAN!
rnisan je napisal/-a:Danes sem dobil SMS od Si.mobila in sicer da se bo s 5.9.2011 dvignila naročnina za moj ORTO U NULO za 2€ na 12€. Poleg tega bodo dodatno v oktobru enkrat letno v višini 9,78€zaračunali nadomestilo za upravljanje z naročniško številko, ki vključuje tudi doslej plačljive storitve , kot sta npr. menjava in ponovni vklop kartice SIM v primeru kraje ali izgube telefona.
Zanima me, kako lahko to naredijo, če sem 2 meseca nazaj podpisal novo pogodbo za dve leti, kjer ta dva stroška nista niti omenjena. Po tej neki logiki bi lahko sedaj uvedli naročnino na ORTO U NULO 100€ na mesec ter še enkrat letno 500€ in meni ne bi preostalo drugega, kot da plačujem? Mislim, kje je meja? Lahko bi to uvedli za nove naročnike, ne pa že za obstoječe... Ali imajo kakšno pravno podlago za to?
Hvala za odgovore vnaprej.
pskoda je napisal/-a:rnisan je napisal/-a:Danes sem dobil SMS od Si.mobila in sicer da se bo s 5.9.2011 dvignila naročnina za moj ORTO U NULO za 2€ na 12€. Poleg tega bodo dodatno v oktobru enkrat letno v višini 9,78€zaračunali nadomestilo za upravljanje z naročniško številko, ki vključuje tudi doslej plačljive storitve , kot sta npr. menjava in ponovni vklop kartice SIM v primeru kraje ali izgube telefona.
Zanima me, kako lahko to naredijo, če sem 2 meseca nazaj podpisal novo pogodbo za dve leti, kjer ta dva stroška nista niti omenjena. Po tej neki logiki bi lahko sedaj uvedli naročnino na ORTO U NULO 100€ na mesec ter še enkrat letno 500€ in meni ne bi preostalo drugega, kot da plačujem? Mislim, kje je meja? Lahko bi to uvedli za nove naročnike, ne pa že za obstoječe... Ali imajo kakšno pravno podlago za to?
Hvala za odgovore vnaprej.
Do tega ne bo prišlo, ker je menda nezakonito
eclipse_R je napisal/-a:Tu so se bolj izkazali ljudje, ki so napisali toliko pritožb na ta urad, da so v bistvu mogli nekaj nardit
Sicer pa po eni strani tudi pohvala simobilu, ki je tako odkrito napovedal podražitve. Pri Siolu recimo dobiš samo na zadnji strani računa (ki ga 97% ljudi niti pogleda ne) obvestilo, da se bo čez par mesecev zgodila katastrofa, ti pa imaš en mesec od (ne)prebranja tega obvestila da prekineš razmerje.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov