mihaing je napisal/-a:Samo vprašam, ko smo že glih pri popovih programih: Ni bilo rečeno da tele pop fani, oto, ipd ne bodo več brezplačno? Sam naj probajo dati na položnico, ker meni in mnogim še niso sklopili. Majku jim
esem je napisal/-a:Osebno imam averzijo gledat nekaj, kjer "zabavo" "dosegajo" s poneumljanjem (in to veselo priznajo) ljudi (potencialnih strank/kupcev), ko ciljajo najbolj primitivna čustva, to povežejo z najbolj primitivnimi zapleti in tem, ki v tem uživajo, rečejo "ciljna publika". Zakaj POP TV nima nobene oddaje z Discovery-ja, Animal Planeta, National Geographica, BBC-ja ipd? Denarja imajo dovolj (če lahko TV3...), a to za njih ni ciljna publika. Že to je dovolj povedno...
In ja - boljše je gledat dobre filme iz prejšnjega tisočletja (pa menda niste že videli in si zapomnili vseh?), kot pa debilno "instant" zabavo, ki to dejansko sploh ni, iz tega tisočletja. Vsakemu svoje - a potem ne jokat, ko boste v "napačnih" predalčkih.
lancia hf je napisal/-a:Po radiu sem poslušal, da če se sam ne odjaviš, ti avtomatsko začnejo naročnino računat
esem je napisal/-a:Osebno imam averzijo gledat nekaj, kjer "zabavo" "dosegajo" s poneumljanjem (in to veselo priznajo) ljudi (potencialnih strank/kupcev), ko ciljajo najbolj primitivna čustva, to povežejo z najbolj primitivnimi zapleti in tem, ki v tem uživajo, rečejo "ciljna publika". Zakaj POP TV nima nobene oddaje z Discovery-ja, Animal Planeta, National Geographica, BBC-ja ipd? Denarja imajo dovolj (če lahko TV3...), a to za njih ni ciljna publika. Že to je dovolj povedno...
In ja - boljše je gledat dobre filme iz prejšnjega tisočletja (pa menda niste že videli in si zapomnili vseh?), kot pa debilno "instant" zabavo, ki to dejansko sploh ni, iz tega tisočletja. Vsakemu svoje - a potem ne jokat, ko boste v "napačnih" predalčkih.
kljukec je napisal/-a:Za pop fani ni mogoče zaračunavati naročnine, če se nisi prijavil
lp
gusti85 je napisal/-a:Sej imaš top gear v soboto in nedeljo
Nočem se kregat glede tega ampak me pa nekaj zelo zanima in bi prosil, če mi lahko razložiš. Zakaj sem danes zjutraj bolj neumen, kot sem bil včeraj zvečer ob 19.59h?
Pač rad bi seštel pluse in minuse, te oddaje in mogoče celo neham gledat, če imaš dobre argumente.
Včerašnja oddaja se mi je zdela koristna iz dveh razlogov. 1.) Videl sem kako se meso zelha (dimi). 2.) Včeraj je bila predstavljena mala šola iz manipuliranja ljudi ... prikazano je bilo na kakšen način nekateri posamezniki znajo obračat druge ljudi, da delajo za njihovo korist in kako le ti gladko nasedejo. Poizkus sicer ni uspel 100%, ker je bil manipulator kasneje razkrinkan, ampak v kratkoročni osnovi mu/ji je ratalo.
Meni se zdijo takšne informacije koristne, ker se v vsakdanjem življenju to dogaja pogosteje kot si mi mislimo in prav pride če prepoznaš situacijo ko te hoče nekdo zasukat okoli prsta. Pravzaprav ni slabo, če znaš tudi ti koga prepričat v to, da dela v tvojo korist in niti ne ve za to.
Minus te oddaje je bil pa v tem, da sem vrgel stran pol ure svojega lajfa, ker se ta čas vmes ni dogajalo nič pametnega.
Se pa tudi ne strinjam z tem, da je poneumljanje ljudi tisto, ko ljudi nagovarjajo naj glasujejo za svojega kandidata. Ciljna skupina so tukaj ljudje, ki niso vešči matematike in si ne znajo izračunat, da če pošljejo sms, ki stane 1€ si statistično delajo minus, če je nagrada 1000€ in je pričakovati, da bo sms poslalo več kot 1000 gledalcev.
Ti ljudje, ki so poslali sms niso zaradi tega dejanja nič bolj neumni kot so bili prej ampak enako. Jaz osebno sem za to, da se takšna praksa prepove zato, ker to ni nič drugega kot prirejanje igre na srečo za kar pa dvomim, da ima proplus koncesijo.
cruiser1 je napisal/-a:Tudi top gear ni neka poučna in koristna oddaja![]()
Omenjaš manipulacijo, ...
lancia hf je napisal/-a:ki jo pripravljajo že 17-ič, mi gledamo pa 10 sezono.
lancia hf je napisal/-a:O grega si končno avtar zrihtu![]()
Piše da Britanski BBC pripravlja že sedemnajsto sezono, edino če so se zmotili.
lancia hf je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Za pop fani ni mogoče zaračunavati naročnine, če se nisi prijavil
lp
In zakaj bi ti računali za nekaj kar se nisi prijavil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov