lancia hf je napisal/-a:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.
Zaradi takih neumnosti, ki jih pišeš, bi kdorkoli dobil tožbo proti tebi in to za veliko odškodnino. Tudi če bi bilo res, nimaš nobenih dokazov.
Boš sam spremenil ali ti moramo brisat post?
lancia hf je napisal/-a:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.
lancia hf je napisal/-a:Že kar nekaj časa nazaj je Max Tajnikar rekel, da je dober politik tisti, ki pol ure govori in nič ne pove.
esem je napisal/-a: Janša premier, bo Šušteršič financ minister in kot pravi neoliberalec bo prodal še Mercator (največjemu konkurentu!), NLB in še kaj. Slabo se nam piše...
Vi pa se boste naprej kregali o tem ali je večji gnojni tvor Jankovič ali Janša, medtem ko bodo tisti z največ moči ter denarja dobili še malo več moči in denarja. Potem se boste pa spet šli kregat, tokrat o religiji.
lizard je napisal/-a:Kar se pa Stanovnika tiče - človek je končno enkrat povedal nekaj kvalitetnega in resničenga glede ZDA, brez rabe bednega diplomatskega besednjaka.
lizard je napisal/-a:Točno o tem ....
a_sist je napisal/-a:hvala kurcu da bodo drugi ljudje v vladi, ne pa isti nesposobneži zaradi katerih smo sploh imel predčasne volitve. Uni so dokazal, da ne znajo.. da vidmo še ta druge kekce.
Lignage je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Kar se pa Stanovnika tiče - človek je končno enkrat povedal nekaj kvalitetnega in resničenga glede ZDA, brez rabe bednega diplomatskega besednjaka.
Kvalitetnega? Lepo te prosim, pa ja vsi razumni ljudje vemo kje je temelj njegovega razmišljanja.
lizard je napisal/-a:Točno o tem sem govoril v mojem prejšnjem postu, kako hitro pozabite biti budni:Vi pa se boste naprej kregali o tem ali je večji gnojni tvor Jankovič ali Janša, medtem ko bodo tisti z največ moči ter denarja dobili še malo več moči in denarja. Potem se boste pa spet šli kregat, tokrat o religiji.
Meni je prcanje kdo je slabši oz. še huje zagovarjanje enih da so kao boljši od drugih ena večjih neumnosti. Vsi slo slabi, vsi! Vi se pa kar kregajte in kmalu bo kot sem tudi že napisal - celotna država bo kupljena s strani 10% najbogatejših ljudi na svetu. Hočete ali nočete, z JZ-jem ali JJ-jem na čelu.
Kar se pa Stanovnika tiče - človek je končno enkrat povedal nekaj kvalitetnega in resničenga glede ZDA, brez rabe bednega diplomatskega besednjaka.
A Slovencem je na žalost bolj pomembno kdo kaj reče kot pa kaj reče. Če bi te besede izrekel kdo iz drugega pola, bi pa isti ljudje ki so zdaj aplaudirali govoru uporabili enake portiargumente kot jih zdaj uporabljajo tisti ki jim govor kao ni bil všeč - in obratno.
Slovenci pač ne vejo stopit skupaj ko je treba (torej ko nam nekdo j**e mater), niso znali v 2. sv. vojni in ne vejo še vedno. Zato si pa kot narod ne zaslužimo boljših strank kot so to PS, SDS, SD, DLGV,... In čisto prav vam je.
The world is like a ride in an amusement park, and when you choose to go on it you think it's real because that's how powerful our minds are. The ride goes up and down, around and around, it has thrills and chills, and it's very brightly colored, and it's very loud, and it's fun for a while. Many people have been on the ride a long time, and they begin to wonder, "Hey, is this real, or is this just a ride?" And other people have remembered, and they come back to us and say, "Hey, don't worry; don't be afraid, ever, because this is just a ride." And we … kill those people. "Shut him up! I've got a lot invested in this ride, shut him up! Look at my furrows of worry, look at my big bank account, and my family. This has to be real." It's just a ride. But we always kill the good guys who try and tell us that, you ever notice that? And let the demons run amok … But it doesn't matter, because it's just a ride. And we can change it any time we want. It's only a choice. No effort, no work, no job, no savings of money. Just a simple choice, right now, between fear and love. The eyes of fear want you to put bigger locks on your doors, buy guns, close yourself off. The eyes of love instead see all of us as one. Here's what we can do to change the world, right now, to a better ride. Take all that money we spend on weapons and defenses each year and instead spend it feeding and clothing and educating the poor of the world, which it would pay for many times over, not one human being excluded, and we could explore space, together, both inner and outer, forever, in peace.
IcEm4n je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:hvala kurcu da bodo drugi ljudje v vladi, ne pa isti nesposobneži zaradi katerih smo sploh imel predčasne volitve. Uni so dokazal, da ne znajo.. da vidmo še ta druge kekce.
A ti mogoče politiko spremljaš od prejšnjih volitev dalje?
Ker ti tadrugi kekci (kot jim praviš) so bli na oblasti pred pahorjem.
lizard je napisal/-a:Nič ne pretiraš ejsim. Kraja časa oz. s tem življenja je eno bolj groznih dejstev obstoja. Kot sem napisal že prej - stroji smo. Rodimo se, se šolamo, da bomo izobraženi in dobili službo ter ves denar zapravili za preživetje, in financiranje sovjih potomcev. Nato smo stari in umremo. Kje pa je življenje z velikim Ž-jem?
Kar naenrkat se zaveš, da je minilo 10 let, sploh tam ko si star ene 40 je to še tolko hujše. Ko si mlad se še zabavaš, in precej bolj uživaš življenje, saj je le to precej bolj raznoliko (menjavanje šol, spoznavanje novih ljudi, nizkocenovna potovanja, takšne in drugačne ekskurzije, izleti, raznorazni hobiji, krožki, tekmovanja, ind..). Ko pa imaš 40 let pa si zadnjih 10 let samo delal in ko se spomniš nazaj je (domenvam, nisem še tolko star) precej grozno, saj je minilo 10 let kot nerazburljiva sekunda. Ob tem pa veš, da bo enako še naslednjih 20 let. Monotno in dolgočasno staranje - realnost večine življenj.
lizard je napisal/-a:Jaz sem govoril o vmešavanju ameriške diplomacije v slovenske notranjepolitične zadeve. O tem kako želijo vplivati v vsaki državi in imeti na višjih položajih svoje ljudi (npr. Rupel, Janša, Pahor - trije ritolizniki). In ravno ko sem napisal, da vam je bolj pomembno kdo kaj reče in ne kaj, se najdeš ti in narediš točno to. Kaj me briga če je besede izrekel Stanovnik, Janša ali Stres - važno mi je samo to, da je bila povedana resnica, in to brez ovikarjenja. In stari brko je tokrat to storil, drugič bo pa mogoče kdo drug.
Ne vem pa zakaj spet rineš naprej kaj je nekoč že nekdo delal? Za eno rusijo in varšavski pakt mi dol visi do Plutona. Sem take nepotrene primerjalne debate že zdavnaj presegel. Mene ne zanima če mi po glavi serje velesila A ali velesila B, ali pa ker mi je nekoč srala velesila A mi pa lahko tudi velesila B, važno mi je samo to, da mi serje velesila. In logika - eno zlo je bolj dobro od drugega zla je dirketno rečeno primitivna. Se je nad nami znašala SZ, zdaj se nad nami znašajo EU, ZDA in NATO, in to samo zato ker imajo svoj interes, a moči-željne pizde so vsi po vrsti, ker so največji in najmočnejši ter živijo na račun šibkejših.
In zato me moti ko mi neka tuja zločinska, fašistična, genocidna, kvazi demokratična, militantna velesila soli pamet in svetohlini ter se ima za edinega pravičneg sodnika tega planeta (katerakoli vsesila ko smo že pri tem - Rusija, Kitajska, ZDA,... štekaš?). In žalostno je, da mora na to opozorit osiveli bivši vojak, s pol delujočimi celicami v možganih. Hlapčevski narod pa začne jokat kako bo to vplivalo na odnose z ostalim svetom - pa j*** vas, mejte malo hrbtenice in ponos, da ste človeška bitja in da ima vaše življenje neko vrednost, sploh ko gre za osebno svobodo, ne pa da se takoj uklanjate kot šiba v vetru.
Lignage je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Jaz sem govoril o vmešavanju ameriške diplomacije v slovenske notranjepolitične zadeve. O tem kako želijo vplivati v vsaki državi in imeti na višjih položajih svoje ljudi (npr. Rupel, Janša, Pahor - trije ritolizniki). In ravno ko sem napisal, da vam je bolj pomembno kdo kaj reče in ne kaj, se najdeš ti in narediš točno to. Kaj me briga če je besede izrekel Stanovnik, Janša ali Stres - važno mi je samo to, da je bila povedana resnica, in to brez ovikarjenja. In stari brko je tokrat to storil, drugič bo pa mogoče kdo drug.
Ne vem pa zakaj spet rineš naprej kaj je nekoč že nekdo delal? Za eno rusijo in varšavski pakt mi dol visi do Plutona. Sem take nepotrene primerjalne debate že zdavnaj presegel. Mene ne zanima če mi po glavi serje velesila A ali velesila B, ali pa ker mi je nekoč srala velesila A mi pa lahko tudi velesila B, važno mi je samo to, da mi serje velesila. In logika - eno zlo je bolj dobro od drugega zla je dirketno rečeno primitivna. Se je nad nami znašala SZ, zdaj se nad nami znašajo EU, ZDA in NATO, in to samo zato ker imajo svoj interes, a moči-željne pizde so vsi po vrsti, ker so največji in najmočnejši ter živijo na račun šibkejših.
V redu, moje primerjave so primitivne, naj ti bo![]()
Ampak sam zase še vedno trdim, da sem bolj realen. Ti pa govoriš o stvareh, ki jih nikoli ne bo mogoče preseči. Vedno bo pač nekdo, ki se bo vmešaval. Žal tako je. Samo hočem povedat, da je in da bo lahko kdaj še slabše kot je zdaj. Zanimivo mi je ko pišeš o velesilah in zlu, kot da kri šprica iz tebe in da si lačen in zasužnjen
In zato me moti ko mi neka tuja zločinska, fašistična, genocidna, kvazi demokratična, militantna velesila soli pamet in svetohlini ter se ima za edinega pravičneg sodnika tega planeta (katerakoli vsesila ko smo že pri tem - Rusija, Kitajska, ZDA,... štekaš?). In žalostno je, da mora na to opozorit osiveli bivši vojak, s pol delujočimi celicami v možganih. Hlapčevski narod pa začne jokat kako bo to vplivalo na odnose z ostalim svetom - pa j*** vas, mejte malo hrbtenice in ponos, da ste človeška bitja in da ima vaše življenje neko vrednost, sploh ko gre za osebno svobodo, ne pa da se takoj uklanjate kot šiba v vetru.
In ti zaradi velesile kot je ZDA nisi svoboden? Bi dal z veseljem tole prebrat kakšnemu, ki je tam po letu 1920 npr. živel na Primorskem. Ti sploh ne veš kaj je to fašizem![]()
In tudi Stanovnikov govor je bil zgolj čisto navadna propaganda za Pozitivno Slovenijo. Saj vemo kako je v slovenski politiki. Ko je treba zdrahe delat znotraj države in povzročat razkol med lastnim narodom so nekateri polni karizmatičnih besed. Ko bo pa Vatikan zažugal bodo šli pa tudi najbolj levi tja klečeplazit. Tako nekako deluje slovenska politika. Načelnost je zgolj igra
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov