Kar se tiče faksa in podobno, bom napisal iz svojih izkušenj... Z kolegom sma oba se istočasno vpisala na faks ( računalništvo), on je naredil jaz sem vmes pustil in se zaposlil (prej sem imel narejeno tehnično šolo). Torej v tem času sem jaz pridobil 4 leta delovne dobe... V času ko se je kriza začela, pred par leti, sem jaz takoj dobil novo službo ( izmed 200 prijavljenih), ker sem imel izkušnje. Moj kolega, pa ima diplomo in brez izkušenj, pa je še zdaj po dveh letih na borzi.... Vsak si naj to zgodbo po svoje predstavlja, bom pa dal en namig: diploma je čisto razvrednotena, preveč je visoko šolanih kadrov in premalo tistih, ki dejansko delajo.
Aja, pa kot sem prebral višje en komentar, da bi moral vsak začeti na dnu. Se popolnoma strinjam!! Kot računalničar sem začel preko študenta kelnarit, potem sem pri prvi redni zaposlitvi čistil mašine in počasi lezel višje... zdej pa sem po 6 letih delovne dobe sistemski admin.... pa še zmeraj nimam faksa narejenega

delo pa le imam, pa vem da tudi v prihodnje za mene ne bo problem, ker mi ni težko tudi za metlo prijet...