ule je napisal/-a:Morali bi uvesti stare valute (tolarje) nazaj, ker se mi zdi da večino folka nima občutka za denar. Euro valuto pa bi pustili, recimo na borzi.
Bago je napisal/-a:MRV je napisal/-a:še en ki nima pojma o pojmu. če daješ napačne napotke, raje bodi tiho!
Komu je bilo to namenjeno?
chan je napisal/-a:Lahko ostane tema znotraj okvirjev, kakor je bila začeta? Drugače bomo še odkrili, da je tisti, ki je nad vsem in vsakomur, eden in edini ...
... Jezus Kristus! ...
BoneS je napisal/-a:Prodat use pa it s trebuhom za kruhom
adis je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Prodat use pa it s trebuhom za kruhom
to je najslabša možna rešitev, ki kaže, da se je posameznik prepustil usodi tistih, ki so raje ovčke kot pa voditelji pa magari voditelji svojih financ.
torej...treba je delat, treba je razmišljat in racionalno svojo porabo razčlenit, seveda treba je tudi živeti in trošiti a vse do neke meje.
ok ... pustimo sedaj to.
osebno sem mnenja in za tem stojim, da je slovenija odlična država v kateri se lahko uspe z delom žal pa to ne velja povsod a potrebnih je kar nekaj padcev, da bi nam uspelo...se spomnite kolikokrat ste padli preden ste se naučili hoditi a glej ga zlomka naučili ste se hoditi in sedaj hodite pokončne glave mar ne?
kako varčevati? večna dilema...
na pvt sem že odgovoril na nekaj vprašanj glede varčevanja![]()
zopet ponavaljam izrečeno:
- razpršite premoženje/gotovino na čim več delov ( osebni račun, varčevalni račun, redno mesečno varčevanje, vezava/depozit, sklad, varčevanje z komponento zavarovanja ter zavarovanje kredita/hipoteke)
- za tiste, ki imate nekaj več znanja o delnicah/obveznicah pa predlagam otvoritev trgovalnega računa v banki, kjer boste kupovali/prodajali delnice po lastni volji in tako prevzameli tveganje/dobiček v celoti napram svojemu znanju, ki ga posedujete
MRV je napisal/-a:ni res! to je najboljša varianta ever! samo j***a moraš imet to naredit in lahko se ti v tujini vse odpre. če bi tukaj ustal, bi se prepustil usodi, katero že vemo.
e, pa ti razlagaš folku da mora varčevat?? kaj še ne štekaš da ljudje NE pridejo skozi mesec, kaj šele da bi varčevali?!
cruiser1 je napisal/-a:MRV je napisal/-a:ni res! to je najboljša varianta ever! samo j***a moraš imet to naredit in lahko se ti v tujini vse odpre. če bi tukaj ustal, bi se prepustil usodi, katero že vemo.
e, pa ti razlagaš folku da mora varčevat?? kaj še ne štekaš da ljudje NE pridejo skozi mesec, kaj šele da bi varčevali?!
X2
Tipičen bankir pač.
MRV je napisal/-a:ok, potem mi povej zakaj varčevat. po eni strani je ok, po drugi če si bankir bi moral vedet zakaj trenutno ni toliko pametno varčevat.
adis je napisal/-a:je smiselno?
BoneS je napisal/-a:Zakaj imam taksno mnenje? Zakaj prodat pa it? Zarad tega, ker zau delam v panogi, ki je pri nas obsojena na propad. Tudi zaradi bank. Se vedno pa za situacijo, ki je, krivim evro.
In, ko se bodo krivci za propad zavedal, kaj so storil (itak se nikol ne bodo, ker imajo poune riti vsega), bo prepozn.
Fantje in dekleta-"znanje" je ze odslo v tujino.
Konkreten primer-povejte mi za eno SLOVENSKO podjetje, ki je v tem trenutku zmozno zgradit en viadukt v sloveniji?
Ko se toliko omenja varcevanje-varcujes takrat, ko imas.
FireSTORM je napisal/-a:adis je napisal/-a:je smiselno?
Ne, boljše je teh "dodatnih" 50€ na mesec zagonit, glavno da je obrok manjši.
Ko bo pa v naslednjih 6 mesecih obrok narastel na 650€ zarad dviga euriborja, pa ker hudič ne počiva bo ravno takrat še crknil avto/hladilnik/štedilnik/kajkolidrugega...potem bo pa krivo vse, slabe plače, trenutna vlada, nesposobni poslanci, tajkuni ki vladajo svetu, iluminati, prostozidarji, vsa možna pi**arija, samo vsak posameznik ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov