Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr jul 14, 2010 6:33 pm

INFINITI je napisal/-a:
damjan je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:Na zalogi, al samo za lastno uporabo?

in eno in drugo:):)

naj pa samo povem,da so zadeve kot so nepravilno držanje telefona in posledično izglubljanje signala le ene velike bučke,vsaj sam še tega nisem opazil pri iphone 4

samo še za konec....vsi ki imate toliko proti iphonu....grem stavit,da ga tudi v rokah še niste imeli...zato....le čevlje sodi naj kopitar.
pozdravček

-KOliko so to bučke lahko sam prebereš pri ene 10.000 + zadetkov na gogle, pa posnetkov na youtube ravno tako.
BTW - kar se tiče stave - greva stavit kadarkoli; delam v oglaševalski agenciji in s sodelavcem skrbiva za oglaševanje enega od top mobilnih proizvajalcev (ne ni Samsung), tako da dobim v roke vse od konkurence do prototipov tega proizvajalca, ki pridejo šele pol leta kasneje v prodajo - tako da nisi ravno edini tukaj ki je dal kar nekaj telefonov in operacijskih sistemov čez, pa kakšno rekel z ljudmi ki te izdelke dejansko kreireajo in proizvajajo ;)

naj uganem... SonyEricsson?

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr jul 14, 2010 6:41 pm

INFINITI moje pisanje nikakor ni letelo nate...hotel sem samo podati svoje mnenje,ki pa nikakor ni bilo mišljeno kot nekakšno siljenje občutkov nekomu....če sem komu pomagal z napisanim super....če pa ne pa pač ne....forum je itak namenjen izmenjavi informacij.....nikakor pa nisem pojedel vso pamet sveta o mobilni telefoniji.

sam pač še nisem imel problemov z izgubo signala in podobnimi stvarmi,ki jih prikazuje youtube o iphone 4.

pa dober nakup....kdorkoli bo kupoval

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če jul 15, 2010 9:40 am

OK se strinjam ;)

@Adis: večji ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe jul 23, 2010 3:23 pm

Prebral vse podolgem in počez in se na koncu odloču za Samsung galaxy S.... :lol:

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Pe jul 23, 2010 7:46 pm

poročaj kakšna je zadeva..

Uporabniški avatar
matey18
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a matey18 So jul 24, 2010 7:29 am

Tut mene zanima kako se obnese galaxy s. Mal poročej kaj ti je všeč in kaj so minusi da zvemo iz prve roke :D

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So jul 24, 2010 9:07 am

Bom, danes sem šele začel z konkretno uporabo.

Drugega minusa, razn tega da nima bliskavice še nism opazu. Poročam ko bo kaj več..

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So jul 24, 2010 5:35 pm

In že prvo vprašanje.

Kje bi lahko dobil kakšen programčič za merjenje pospeškov in raznih zadev v avtu. Za iphona vem da obstaja, pa tud na nokii sem že videl.

Nekaj v stilu g-techa...

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. So jul 24, 2010 6:31 pm

Tudi sam sem po novem lastnik Samsunga Galaxy S ;)

Tole brez bliskavice je res mal tko tko, sam sej mam digitalca, tko da ... :) Prvi minus - premalo časa je na trgu in ni še pravega ovitka zanj, jst sm na srečo našu enga finga od Golle (na netu je dodatne opreme sicer že malo morje). Drugače je pa recimo fajn, da lahko izklopiš prenos podatkov med gostovanjem (ne vem, če majo drugi telefoni tud to), v splošnem ima precej nastavitev za vse stvari (evo en minus - v navodilih so zelo skopo opisane, morš vse sam najt), slider za mini usb vhod se mi tud dopade. Je zelo odziven, praktično nobenega zamujanja, razen če loadaš hkrati 5 aplikacij in jih inštaliraš, kdaj mal pozab kaj more delat =) Baterija je pa tko - če nič ne delaš, 2 dni, če ga maš skos v rokah, pa tudi manj kot 8 ur. Morm se še poigrat s programsko opremo (Samsung Kies), muzike tudi še nimam gor, tako da nisem še nič poslušal. Kar se tiče aplikacij in vsega, je android, torej malo morje stvari. Me pa zanima, če mi lahko priporočite kako fajn navigacijo. Pa če mate kake dobre izkušnje s slušallkami z daljincem in / ali bluetooth), se tud priporočam - pri teh tačskrinih je res nemogoče komandirat muziko, če je telefon v ovitku oz. na splošno nimaš možnosti tapkat po zaslonu.

Lp, D.

P.s.: če koga še kej posebej zanima o fonu, bom skušu najt in odgovort :)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr avg 04, 2010 12:08 pm

Ve kdo kaj in kako je potrebno naložiti na Nokio E72 da deluje navigacija ? Menda samo neke Ovi Karte ?

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr avg 04, 2010 1:17 pm

modri D. je napisal/-a:Me pa zanima, če mi lahko priporočite kako fajn navigacijo.

igo obstaha tudi za androida, pa s kartami so nasi konci tudi dovolj dobro "obdelani" :)

glede p.s. pa...me najbolj zanima, kako se ekran obnese na soncu? :? pa a deluje ohisje res precej plasticno, kot pravi vecina dozdajsnjih testov na netu?
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Sr avg 04, 2010 8:48 pm

dobek je napisal/-a:
modri D. je napisal/-a:Me pa zanima, če mi lahko priporočite kako fajn navigacijo.

igo obstaha tudi za androida, pa s kartami so nasi konci tudi dovolj dobro "obdelani" :)

glede p.s. pa...me najbolj zanima, kako se ekran obnese na soncu? :? pa a deluje ohisje res precej plasticno, kot pravi vecina dozdajsnjih testov na netu?

Ja to sm že slišu da je igo najboljš, bom probu - jst mam zdj navigon pa ne vem al nima al ne znam naštimat iskanja po cifrah, sam do ulce pride ... Pa ni mi všeč k nima raznih glasov pa tega. Bi mel garmina valda, sam kaj k za androida pride šele za tem, ko (če) pride njihov android fon vn ...

Kar se tiče telefona ... Ekran je na soncu čist v redu. Ni oh in sploh, je pa pomoje bolš od večine telefonov. Jst sm tud že na direktnem soncu pa s sončnimi špegli normalno delu z njim ... Plastika zadi je za moje pojme čist v redu, itak pa lahko zamenaš zadn pokrovček, ki je čez cel telefon - in ravn to je problem, sej je težko do sima pa sd kartice pridt ... Itak je pa največji problem povezava telefona z računalnikom prek Samsung Kies vmesnika - men se je šele po enem tednu odloču normalno delat na dveh mašinah (win7, xp), tko da zdj je vse ok ... Pa sm že mislu da sm se znebil Sony Ericssonov :D Pa števc za sporočila ni fajn, dela sam v navpičnem načinu pa še tam ma 145 znakov na sporočilo namest 160, bom reku na servisu naj mi popravjo, če se da - ker more telefon na servis, sej se mi prek Kiesa noče updatetat, tko da bom to pomoje ureju, k še Froyo pride ...

Lp!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Če avg 05, 2010 9:00 am

garmin za telefone sploh vec ne dela SW, jihov telefon je ze kar nekaj casa zunaj...
igo je pa tista trotl-ziher varianta, z bolj prijaznim vmesnikom, MyWay http://www.igomyway.com/android/en/
pm4info :)

mah, da so SDji skriti pod pokrovom, sem se pa itak ze navadil :x
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Če avg 05, 2010 1:07 pm

modri D. je napisal/-a: Itak je pa največji problem povezava telefona z računalnikom prek Samsung Kies vmesnika

uh, tole pa sem zdaj komaj videl :o
samo zarad takih bedarij pri meni odpade...skeleci so se spomini na njihov PC Studio :bonk
SlikaSlika

Uporabniški avatar
r. megan 3
Nov uporabnik

Napisal/-a r. megan 3 Če avg 05, 2010 3:33 pm

Slika
oops :lol: :cry:

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Če avg 05, 2010 9:47 pm

dobek je napisal/-a:
modri D. je napisal/-a: Itak je pa največji problem povezava telefona z računalnikom prek Samsung Kies vmesnika

uh, tole pa sem zdaj komaj videl :o
samo zarad takih bedarij pri meni odpade...skeleci so se spomini na njihov PC Studio :bonk

Hehe jst sm mel iste probleme s SE-ji. Je blo treba v registrih brisat ne vem kaj vse da sm lahko drug telefon prklopu na komp. Tko da summ da je mogoče kej na tem, ker mam še vedno SE PC Suito na kompih ... Sam drugač stvar dela čist lepo (razn apdejta), pr men je bla fora da sm mogu najprej vklopt usb v komp pa pol v fon, drgač ne prepozna telefona (pa si misli svoje ...). Drgač pa čist spoštujem tvojo odločitev - jst sm dva dni živce zgublu da sm usposobu vse skp, klinc pa tehnologija ...

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Pe avg 06, 2010 12:42 pm

SE P1i.

Imam bluetooth GPS napravo, ampak ne vem kako nalozit Garmin MobileXT 5.0 nanj. Ali ima kdo karte in celoten program z navodili za instalacijo? Iz partisa sem si vrgel Garmin za UIQ3, ampak je bog pomagaj.
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper Če avg 12, 2010 7:52 pm

Imam telefon Nokia N95 (gb in danes sem updejtal telefon na novi updejt in mi prekine vmes povezavo in od takrat naprej se telefon ne prižge več. Kaj bi lahko bilo narobe? Kako naj ga prižgem nazaj? držat tri tipke skupaj sem že poiskusil.
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Pe avg 13, 2010 12:48 am

jz sm mel dons na testu iphone 4 iz italije, pa lahko povem da je telefon BOMBASTIĆEN!!! :D :D

Od samega dizajna do ekrana, natačnosti,...res hud, mu je pa tut huda cena 620e pa takrat je čakal 8 ur na njega :lol: :lol:

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim To avg 17, 2010 11:05 am

Trenutno imam Nokio E75, ki je nadomestil E71-ko, ki sedaj služi kot "pomožni" telefon.

E71-ka je bila sicer super, edino zvočnik mi je začel nagajati, zato tudi zamenjava. E72 nisem hotel, ker je kar se videza tiče, skoraj isti, jaz pa sem hotel zamenjavo, pa še tiste male tipke so me včasih mal motile, ko mi je kdo narekoval kako številko, jaz pa sem mogel to hitro tipkati in klicati ali kaj podobnega, vmes pa sem delal še kaj drugega.

Tisti iphoni ipd. so mi rajcig, edino touchsreeni niso zame. Sem imel dva, pa sem ju po mesecu dveh zamenjal.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov