Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra To avg 17, 2010 11:25 am

HTC Desire

Lastim si ga kake 2 meseca in sem zaenkrat se navdusen. Mislim da je zadeva popolnoma a par Appleovem Iphonu kar se tice kvalitete, graficnega vmesnika in intuitivnosti. Zaslon je izredno odziven (morda vcasih celo prevec).

Ima proc, se kar segreje ce ga obremenis, deluje pa na njem vse bliskovito hitro in omogoca handlanje tudi po vec aplikacij hkrati. Zaslon je super, kontrasten z zelo dobro locljivosjo vendar je le pogojno uporaben na mocni zunanji svetlobi tudi ce je brightness porinjen do amena. Baterija bo zdrzala ob nenehnem zezanju z njim kvecjem kak dan, docim, ce ga uporabljas zgolj kot telefon ter sem in tja zakurblas kak gadget za preganjanje dolgcasa, zdrzi tudi dva, tri dni...

Brskanje po netu je mega. Strani se prilagajajo sirini zaslona, prav tako povecave posameznih sklopov. Brskanje poteka prakticno podobno hitro kot za obicajnim PCjem (z izjemo tega, da je pac orodje prst in ne miska). Velik thumbsup.

Fajn je ze default integracija v sisteme kot so Facebook, Gmail, Tweeter, Google Maps (pri tem me moti le to, da je za uporabo zemljevida potrebno imeti vklopljen GPS + internet). Ima tudi Quickoffice aplikacijo, ki bere standard formate (pdf, doc, txt...)...super je moznost linkanja kontaktov, ki jih imas recimo na FB in na sim kartici (ali pa na Gmailu), ki se ponuja sama.

Mojih par centov...

LpF

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To avg 17, 2010 2:54 pm

mogoce butasto vprasanje, ampak gre mi za zelo uporabno funkcijo...

imajo ti novejsi android telefoni moznost utisanja zvonenja pri na ekran obrnjenem aparatu? :?
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra To avg 17, 2010 7:03 pm

Tako je ;)

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To avg 17, 2010 8:27 pm

gofra je napisal/-a:HTC Desire

Lastim si ga kake 2 meseca in sem zaenkrat se navdusen. Mislim da je zadeva popolnoma a par Appleovem Iphonu kar se tice kvalitete, graficnega vmesnika in intuitivnosti. Zaslon je izredno odziven (morda vcasih celo prevec).

Ima proc, se kar segreje ce ga obremenis, deluje pa na njem vse bliskovito hitro in omogoca handlanje tudi po vec aplikacij hkrati. Zaslon je super, kontrasten z zelo dobro locljivosjo vendar je le pogojno uporaben na mocni zunanji svetlobi tudi ce je brightness porinjen do amena. Baterija bo zdrzala ob nenehnem zezanju z njim kvecjem kak dan, docim, ce ga uporabljas zgolj kot telefon ter sem in tja zakurblas kak gadget za preganjanje dolgcasa, zdrzi tudi dva, tri dni...

Brskanje po netu je mega. Strani se prilagajajo sirini zaslona, prav tako povecave posameznih sklopov. Brskanje poteka prakticno podobno hitro kot za obicajnim PCjem (z izjemo tega, da je pac orodje prst in ne miska). Velik thumbsup.

Fajn je ze default integracija v sisteme kot so Facebook, Gmail, Tweeter, Google Maps (pri tem me moti le to, da je za uporabo zemljevida potrebno imeti vklopljen GPS + internet). Ima tudi Quickoffice aplikacijo, ki bere standard formate (pdf, doc, txt...)...super je moznost linkanja kontaktov, ki jih imas recimo na FB in na sim kartici (ali pa na Gmailu), ki se ponuja sama.

Mojih par centov...

LpF

Super hiter rewiev.

Mene pa pri teh android telefonih ravno moti to linkanje kontaktov vsepovprek.
Slika

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Sr avg 18, 2010 8:24 am

Ma meni je pa ravno to ful vsec - da imas lepo en kontakt shranjen kamorkoli (gmail, FB, sim, telefon) potem pa ga enostavno linkas in imas na razpolago vselej vse informacije.

LpF

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Sr avg 18, 2010 10:58 am

Sj to linkanje se da izklopt, ročno nastavt, wtw ...

Mam pa jst še eno tehnično vprašanje, kar se tiče 3 SIM telefonov ... Kaj je tam fora, da ma 2x GSM pa 1x CDMA, a to pomen, da ne morš met not tuša, simobila pa mobitela recimo? K jst bi rabu eno tako čip šit stvarco k je sam telefon, važn da ma 3 sim slote ... Če pa slučajno kej bl podrobno poznate, se pa priporočam za info :)

Lp, D.

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Če avg 26, 2010 8:02 pm

Iphon 4 8) 8)
Slika

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Napisal/-a matej1357 Pe avg 27, 2010 3:43 pm

n95 - cegu sam men je ql telefon :D

tommyb

Kraj: Maribor

Napisal/-a tommyb Sr sep 01, 2010 9:00 am

Trenutno Iphone 3G, kupujem pa 4G!

LP

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Sr sep 01, 2010 2:33 pm

tommyb je napisal/-a:Trenutno Iphone 3G, kupujem pa 4G!

LP

nebo ti žal odštet tok velik za njega...jz si ga bom tut v kratkem uzel, še gledam kako ugodno ponudbo

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr sep 01, 2010 4:48 pm

Ah zakaj bi sedaj kupoval iPhone4, če pa v začetku naslednjega leta pride iPhone 5 ven..

Apple is also pushing up the release date of the fifth-generation iPhone to early 2011 because of the antenna issues with the iPhone 4, the report said, and the date can be as soon as January, which is "hard to believe" but "not impossible".

Sj ne vem kako je z odklepanjem, sam mi je sestra ponudila iPhone 4 iz usa za 199$ oz. 155€, pa sem odklonil.. Raje mal počakam :)

tommyb

Kraj: Maribor

Napisal/-a tommyb Če sep 02, 2010 7:42 am

Ja to je cena, če skleneš naročniško razmerje z ameriškim operaterjem AT&T! Drugače pa ne vem, če pride ravno 5 ampak samo prenovljena 4!

Lp

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če sep 02, 2010 8:07 am

mam Samsung S5620 Monte...super za ta denar. ma kar ces stvari gor :D
pa se tak lahek in prirocen mi deluje

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Če sep 02, 2010 8:17 am

vem v kaksnem primeru je taka cena, sj ma ona sklenjeno narocnisko razmerje pri at&t :)

Morda bo res 'samo' prenovljen model, sam sj bo pa podobno kot z 3g in 3gs, izgled isti, sam dodal so mal hitrejsi proc pa ksno funkcijo, pa se je bil folk cist navdusen :D

Uporabniški avatar
LeXani
Nov uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a LeXani Če sep 02, 2010 7:51 pm

Svežga galaxy-a. Zaenkrat sem navdušen nad njim, res en izmed boljših ki sem jih mel.
Mogoče kdo ve kje bi dobil folijo za čez ekran.?.ker ta je že mal razpraskana..

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe sep 03, 2010 6:02 am

Jaz sem jo naročil na bolhi. Z silikonskim ovitkom vred.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe sep 03, 2010 11:04 am

LeXani je napisal/-a:Svežga galaxy-a. Zaenkrat sem navdušen nad njim, res en izmed boljših ki sem jih mel.
Mogoče kdo ve kje bi dobil folijo za čez ekran.?.ker ta je že mal razpraskana..

na OMW črpalkah prav za to

Uporabniški avatar
LeXani
Nov uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a LeXani Pe sep 03, 2010 12:08 pm

Super! Hvala!

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix So sep 04, 2010 8:33 pm

ker mam namen v kratkem starega HTC-ja zamenjat me zanima vaše mnenje, kater telefon je najbolši.

HTC Desire
HTC Hero
Samsung Galaxy S
Kak drug predlog mogoče?
...::: www.CST-TEAM.net :::...

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Ne sep 05, 2010 10:54 am

Moj glas gre HTC Desire ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov