gofra je napisal/-a:HTC Desire
Lastim si ga kake 2 meseca in sem zaenkrat se navdusen. Mislim da je zadeva popolnoma a par Appleovem Iphonu kar se tice kvalitete, graficnega vmesnika in intuitivnosti. Zaslon je izredno odziven (morda vcasih celo prevec).
Ima proc, se kar segreje ce ga obremenis, deluje pa na njem vse bliskovito hitro in omogoca handlanje tudi po vec aplikacij hkrati. Zaslon je super, kontrasten z zelo dobro locljivosjo vendar je le pogojno uporaben na mocni zunanji svetlobi tudi ce je brightness porinjen do amena. Baterija bo zdrzala ob nenehnem zezanju z njim kvecjem kak dan, docim, ce ga uporabljas zgolj kot telefon ter sem in tja zakurblas kak gadget za preganjanje dolgcasa, zdrzi tudi dva, tri dni...
Brskanje po netu je mega. Strani se prilagajajo sirini zaslona, prav tako povecave posameznih sklopov. Brskanje poteka prakticno podobno hitro kot za obicajnim PCjem (z izjemo tega, da je pac orodje prst in ne miska). Velik thumbsup.
Fajn je ze default integracija v sisteme kot so Facebook, Gmail, Tweeter, Google Maps (pri tem me moti le to, da je za uporabo zemljevida potrebno imeti vklopljen GPS + internet). Ima tudi Quickoffice aplikacijo, ki bere standard formate (pdf, doc, txt...)...super je moznost linkanja kontaktov, ki jih imas recimo na FB in na sim kartici (ali pa na Gmailu), ki se ponuja sama.
Mojih par centov...
LpF
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov