FRANCIVW je napisal/-a:Ah daj no,si ga mogoče že uporabljal in primerjal 4ico z 3gs-om![]()
_IceMan_ je napisal/-a:Glej ne mislim se kregat tukaj. Samo povedal sem ti dejstva. Če pa ne vrjameš, pa si malo po netu poglej, še sam lastnik Appla se je opravičeval in obljubil popravke do konca leta. Če ga držiš na določenem mestu ob straneh, se izgubi omrežje, pade hitrost interneta itd. Toliko o tem. Ne rečem pa, da ne bo za kupit čez pol leta. Zdaj pa sigurno ni vreden takega denarja.
gofra je napisal/-a:http://www.knowyourmobile.com/comparisons/451076/htc_desire_vs_htc_legend.html
LpF
FRANCIVW je napisal/-a:Lej jaz glede tega kar si napisal nimam niti najmanj težav,se mi pa zdi da so tole mal preveč vseskupaj napihniliTko da jaz sem pač zelo zadovoljen
gecco je napisal/-a:Seveda si zadovoljen, tako kot vsi ostali ki so ga dejansko sprobali. Vsi tisti ki so bili pa že od nekdaj proti so pa dobili še eno kost za poglodat ko so lohk spljuval Applaje bil zraven opravičila ''lastnika Appla'' še en članek, če si ga prebral Iceman
o podobnih, oziroma še slabših signalih pri drugih telefonih...vsak telefon ima slab signal če ga držiš tam kjer je antena...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov