Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To okt 05, 2010 9:45 pm

Courage™ je napisal/-a:no no, jaz se smejem dobekovi primerjavi telefona z VHS kaseto, ne me mesat tu zraven.

off: Smejati se isti stvari katera je ozkogledna pomeni - biti zraven. Zakaj? To sem pa ze objasnil v zgornjem tekstu. Mogoce bi pa moral tudi sam pomislit in se ne "vlezt" kot si se ze velikokrat na tem forumu.

croma_man je dal po tem tekstu vsaj neko konstruktivno in po njegovem mnenju tudi zadostilno besedilo, ker je to iz vidika izkusenj. Se strinjam z njim (v tehnicnem) ampak zgolj do neke mere, kjer ni omenjenega strganega zepa ali kakrsnekoli posebnosti, ki bi omejevala imeti ali nositi to napravo.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To okt 05, 2010 10:02 pm

hehehe tudi jaz sem se vlego ko sem prebral tisto o kaseti....

torej informacija iz prve roke....
zadeva gre čisto normalno v vsak žep ki jih imamo integrirane v še tako ozke kavbojke...zadeva je debela le 10mm
za nošenje ne potrebuješ nobenega dodatnega nahrbtnika in podobnih transportno logističnih pripomočkov..
torej glede na to da zadeva ni primarno namenjena telefoniranju je torej takšna kakršna je...in uporabniška izkušnja s 5" zaslonom je vse prej kot povprečna...

je pa res da sam neke vrste preizkušam telefone,saj imam možnost sodelovati v določenih testih in raziskavah,kar posledično pomeni,da svoje izkušnje strnem v zapiske in jih posredujem naprej kot uporabnik,pa tudi cenovno ugodneje lahko dobim aparate.
imam pa o Dellu trenutno same superlativne opazke in trenutno res nisem našel stvari ki bi me motila,ali kako drugače otežila samo rokovanje z njim...
edino kar čakam je android 2.2 froyo uradna verzija...sicer 2.1 že obstaja ampak je še beta verzija in je polna bugov in problemov kolikor berem na angleškem forumu...

pred njim sem si lastil iphone 4,ki je po moji uporabi nič drugega kot faceliftan 3Gs.torej stara čreva v novem ohišju...
edini ki mu seže vsaj malo do kolen je moj bivši bivši HTC HD2. ampak ko bi le imel androida gor.

to je seveda moje mnenje...osebno...
zato prosim brez napadanja...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr okt 06, 2010 6:01 am

damjan je napisal/-a:imam pa o Dellu trenutno same superlativne opazke in trenutno res nisem našel stvari ki bi me motila,ali kako drugače otežila samo rokovanje z njim...

hja, potem sem pa ocitno edini, ki ga hudicevo moti manjko (v zadnjih casih ze standardnega) USBja ...tako kot polnilca, kot kom. kabla :?
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr okt 06, 2010 7:53 am

hmmm saj polnilec dobiš zraven ki je v obliki USB-ja,pravtako podatkovni kabel.
praktično uporabljaš kabel za obe stvari s to razliko,da ko ga polniš iz el.omrežja na konec kabla pač prištekaš vtič (ki je tudi v kompletu) ki ga nato priklopiš v vtičnico.

je bilo pa govora,da naj bi v prihodnosti vsi proizvajalci mobilnikov standardizirali in poenotili mini USB priklop.torej da bi bili vsi kabli in USB vhodi isti....
ampak mislim da bo še kar nekaj časa preteklo do realizacije.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr okt 06, 2010 11:49 pm

Jaz sem se smejal primerjavi z VHS kaseto, ki nikakor nemore nakazovati na mojo ozkoglednost.

Menim, da če imaš zelo zmogljiv smartphone (tipa desire) in pa laptop do diagonale 15,6, ni neke potrebe po dotičnem gadget-u. Neglede da se jih prvenstveno uporablja v poslovne namene, torej je tudi rešen problem prenašanja v žepu, ker je tako ali tako kufer skoraj vedno zraven. Če že nekaj v tem smislu, potem raje en notebook ultratanek 10 col diagonale.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe okt 08, 2010 3:28 pm

MacTron je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:no no, jaz se smejem dobekovi primerjavi telefona z VHS kaseto, ne me mesat tu zraven.

off: Smejati se isti stvari katera je ozkogledna pomeni - biti zraven. Zakaj? To sem pa ze objasnil v zgornjem tekstu. Mogoce bi pa moral tudi sam pomislit in se ne "vlezt" kot si se ze velikokrat na tem forumu.

croma_man je dal po tem tekstu vsaj neko konstruktivno in po njegovem mnenju tudi zadostilno besedilo, ker je to iz vidika izkusenj. Se strinjam z njim (v tehnicnem) ampak zgolj do neke mere, kjer ni omenjenega strganega zepa ali kakrsnekoli posebnosti, ki bi omejevala imeti ali nositi to napravo.

Nehaj komplicirat, kako lahko trdis stvari o ozkoglednosti, ko pa EDINA stvar kateri se smejimo je primerjava z VHS kaseto, izmed vseh drugih stvari...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron So okt 09, 2010 10:52 am

Courage™ je napisal/-a:Nehaj komplicirat, kako lahko trdis stvari o ozkoglednosti, ko pa EDINA stvar kateri se smejimo je primerjava z VHS kaseto, izmed vseh drugih stvari...

off: Ne kompliciram, lahko pa sam vidis koliko konstruktivnega besedila je nastalo od uporabnikov - ne vseh (kateri so bili omenjeni v citatu) po tem mojem opozorilu in koliko konstruktivnega je pred njim.

Med vsem tem casom sem tudi sam dobil v roke ta steak in moram rect, da ni tako pretirano velik, da ne bi sel v zep. Sploh pa mu dam + zaradi velikosti ekrana, kajti brez problema sem pred dnevi (testno) v webkit-u browsal ter oddajal poste. Tu ne bi le izpostavljal Androida (donut ali froyo), kajti sam sem precej navajen se na Symbiana. S tem hocem povedati le, da je ta plus ekrana le ena od moznosti pred 3" -arji. Za funkcijo telefona pa sem ze tudi povedal - ne na uhelj.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So okt 09, 2010 11:48 am

Sej te vsi razumemo, pa mislim da nihce ne trdi, da telefon ni slab, ampak vseeno, dobek me je ubil z primerjavo :)

Drugace pa sam sem se vedno na itelefonu, pa mislim da bom se kar nekaj casa.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper So okt 16, 2010 7:32 am

Nokia Messaging Mail

Imam en velik problem, ko hočem uporabiti to funkcijo. Namreč, ko potegnem preko telefona dol iz interneta Nokia Messaging, mi lepo odpre, vpišem svoj email in geslo, nato pa zahteva, da se še LOG-IN-am v Nokia Messaging. Tukaj pa nastane problem, ker se ne znam SIGN-up-at v to zadevo oz. nikjer ne najdem kje bi se lahko registriru. Preko CHROME brskalnika mi sploh strani ne odpre, če pa grem preko EXPLORERja, pa samo izberem telefon in nato me poveže do linka, ki ga moram vpisati v svoj telefon, da dobim software Nokia Messaging. Uglavnem, kje bi se lahko vpisu, da bi lahko začel uporabljati Nokia Messaging?

Najlepša vam hvala za odgovore!
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron So okt 16, 2010 1:06 pm

@gashper: Zgornji link v temle linku: https://email.nokia.com/account/login.action nadalje bos pa znal.

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper So okt 16, 2010 4:13 pm

Aha, vidim, da sem narobe napisal oops Registrirat se ne morem :)
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron To okt 19, 2010 11:42 am

@gasper: Potemtakem je potem lahko samo se my nokia storitev: https://my.nokia.com/A41638003 ker sam Nokia Messaging pripada Ovi aplikaciji. Ta account pridobis tudi pri posodabljanju novejsega firmware-a.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: kakšen telefon imate ?

Napisal/-a lisko Ne nov 28, 2010 8:50 am

Ma kdo izkušnje z Nokio X6 ali C6? Obe sta mi namreč zanimivi. Koliko sem gledal sta obe enaki ) kot po moči proca kot po softwaru) le, da C6 nima Tv out.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Ne nov 28, 2010 9:01 am

Jaz bi počakal še nokio c6-01 mobitel je boljši od c6 če bo pod 200€ v mobitelovi akciji ga kupim.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne nov 28, 2010 9:28 am

Renault VG je napisal/-a:Jaz bi počakal še nokio c6-01 mobitel je boljši od c6 če bo pod 200€ v mobitelovi akciji ga kupim.

Na simobilu je v akciji ORTO ZAME + midi plus, ena za 10 ena pa za 1 evro. 22 evrov naročnine (do 26 je sprejemljivo). Več kot 20 evrov pa tud ne dam za telefon.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne nov 28, 2010 7:29 pm

Čist ta-prvi benefon-cegu
maš vsaj občutek da držiš v roki nekaj,pa številčnica je vsaj normalno velika za moje velike prste 8)
tale šrot k dons prodajajo ne zamenjam za 300€ :roll:

Uporabniški avatar
seba978
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a seba978 Ne nov 28, 2010 8:02 pm

Imam sony ericsson vivaz, razmišljam pa da bi kupil novo nokio n8, ali pa počakal na nokio e7.

Uporabniški avatar
FoxTer
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a FoxTer Ne nov 28, 2010 9:26 pm

LG GC900 Viwety Smart

Zelo zadovoljen. Sicer mi je crknu zvočnik. So popravli. Pri neki povprečni uporabi telefona zdrži baterija cel teden bp. Ima gps, vendar je skoraj neuporaben. Fotoaparat je dober. Kakovost videa pa zadovoljiva. Zelo hitro pa pobere baterijo v Wi-fi načinu. V 2 urah je prazna.. :cry:
Mp3 in radio sta full cool :-P Za radio moraš imeti kabel, vendar vseeno lahko izbereš poslušanje preko zvočnika. Spomina več kot dovolj. Interni je 2GB + imam micro SD 4GB. Tuoch screen se mi zdi glih prav občutljiv.
My dream: Ford Mustang Shelby GT500

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Sr dec 01, 2010 5:11 pm

Pri GSMArena.com so ocenjevali zaslone mobitelov.Razočarali so:htc desire hd,lg optimus 7,sonyericsson x10.
Povprečen:samsun wave 2
Dober:iPhone 4
Zelo dober:nokia n8
Navdušili so:samsung wave(1),samsung galaxyS in Nokia c6-01 ki je presenečanje ker je tudi 200€ ali več cenejša od drugih v primerjavi :DDD .
Moj novi mobitel bo nokia c6-01 :D =I .Sedaj imam nokio 6220 classic.
Zadnjič spremenil Renault VG, dne Sr dec 01, 2010 6:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

dvido
Nov uporabnik

Napisal/-a dvido Sr dec 01, 2010 6:00 pm

HTC Wildfire - android ruls
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov