D_M_B je napisal/-a:nokia e52...Baterija naj bi sicer bila ena boljših ampak men osebmo ne zdrži več kot 2 dni.
RaVeN je napisal/-a:Nokia X6, izpolnjuje vse želje in zahteve.
lisko je napisal/-a: ali mam samo jaz taki občutek ali pa bi se razletelea kot keks če bi zletelea z meter višine.
D_M_B je napisal/-a:nokia e52. Dobr telefon, ampak priporočam samo tistim ki imate dobre ziuce, ker zna zelo rada zaštekat in podobno. Baterija naj bi sicer bila ena boljših ampak men osebmo ne zdrži več kot 2 dni.
Lah bi biu bolši. Bom jz reku.
lisko je napisal/-a:RaVeN je napisal/-a:Nokia X6, izpolnjuje vse želje in zahteve.
Evo tudi sam si jo lastim od petka. Kar se tiče občutljivosti in uporabnosti nimam pripomb. Graja ( kot verjetno pri vseh telefonih) gre k izdelavi....ali mam samo jaz taki občutek ali pa bi se razletelea kot keks če bi zletelea z meter višine.
Nič hudega.Jaz imam pri svoji nokiji občutek da mi bo razpadla v rokiRaVeN je napisal/-a:lisko je napisal/-a:RaVeN je napisal/-a:Nokia X6, izpolnjuje vse želje in zahteve.
Evo tudi sam si jo lastim od petka. Kar se tiče občutljivosti in uporabnosti nimam pripomb. Graja ( kot verjetno pri vseh telefonih) gre k izdelavi....ali mam samo jaz taki občutek ali pa bi se razletelea kot keks če bi zletelea z meter višine.
Hehe..ah sej če pade se razkoplje samo tista zadnja plastika in pa baterija ven odleti. Drugo je pa vredu, stestirano.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov