Renault VG je napisal/-a:
Hehe..ah sej če pade se razkoplje samo tista zadnja plastika in pa baterija ven odleti. Drugo je pa vredu, stestirano. Nič hudega.Jaz imam pri svoji nokiji občutek da mi bo razpadla v roki
Saj tudi pri meni recimo pokrovček baterije stoji 2mm stran pa vratca za microSD so zlomljena...Je pa res da je moja nokija stara že skoraj 2 leti.lisko je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:
Hehe..ah sej če pade se razkoplje samo tista zadnja plastika in pa baterija ven odleti. Drugo je pa vredu, stestirano. Nič hudega.Jaz imam pri svoji nokiji občutek da mi bo razpadla v roki
Ne samo da bo razpadla v roki....tudi maje se cel lufti ne štimajo....Drugače dela super....a vreden ni 20 evrov....
Renault VG je napisal/-a:Saj tudi pri meni recimo pokrovček baterije stoji 2mm stran pa vratca za microSD so zlomljena...Je pa res da je moja nokija stara že skoraj 2 leti.lisko je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:
Ne samo da bo razpadla v roki....tudi maje se cel lufti ne štimajo....Drugače dela super....a vreden ni 20 evrov....
Tej novi mobiteli niso ravno preveč trpežni.Tudi sam sem gledal nokio n95 ko sem kupoval mobitel pa mi je bilo 450€ preveč in sem kupil nokio 6220 classic.Mobitel je bil takrat med boljšimi klasičnimi telefoni.Sedaj pa načrtujem menjavo za na dotik občutljivo nokio c6-01.Kakšen pa je kaj zaslonček te tvoje nokie N97?~toMmy~ je napisal/-a:Dokler je ne drži duckt tape skupaj, kot mojo N95(stara dobra tri leta, trenutno kot rezervni telefon), je še čisto vredu! Nabrala že kar nekaj zračnih milj, bila polita s čajem z limono in medom itd., pa še dela brez problema! In potem so mi šli reč na servisu, da je pri par mescev stari odlično ohranjeni N97 kriva moja uporaba, da se je slušalka stišala!
Renault VG je napisal/-a:Tej novi mobiteli niso ravno preveč trpežni.Tudi sam sem gledal nokio n95 ko sem kupoval mobitel pa mi je bilo 450€ preveč in sem kupil nokio 6220 classic.Mobitel je bil takrat med boljšimi klasičnimi telefoni.Sedaj pa načrtujem menjavo za na dotik občutljivo nokio c6-01.Kakšen pa je kaj zaslonček te tvoje nokie N97?~toMmy~ je napisal/-a:Dokler je ne drži duckt tape skupaj, kot mojo N95(stara dobra tri leta, trenutno kot rezervni telefon), je še čisto vredu! Nabrala že kar nekaj zračnih milj, bila polita s čajem z limono in medom itd., pa še dela brez problema! In potem so mi šli reč na servisu, da je pri par mescev stari odlično ohranjeni N97 kriva moja uporaba, da se je slušalka stišala!
lisko je napisal/-a:Tv out piše da imata oba....a kater kabel rabiš?
~toMmy~ je napisal/-a:Dokler je ne drži duckt tape skupaj, kot mojo N95(stara dobra tri leta, trenutno kot rezervni telefon), je še čisto vredu! Nabrala že kar nekaj zračnih milj, bila polita s čajem z limono in medom itd., pa še dela brez problema!
...N95 moram reč, da je trpežen telefon. Zunanjost izgleda res ubogo, ampak z njo je bilo res grdo delano in je čudež da vse od drsnika, prek ekrana, do slušalk dela brez problema.
lisko je napisal/-a:MacTron: O kablu v kompletu ne duha ne sluha...
V kompletu je bil samo navadn in avto polnilec, držalo za avto, slušalke in pa neuporaben USB kabel ( dolg lih 5 cent...)
lisko je napisal/-a:MacTron: O kablu v kompletu ne duha ne sluha...
V kompletu je bil samo navadn in avto polnilec, držalo za avto, slušalke in pa neuporaben USB kabel ( dolg lih 5 cent...)
Aja pa še nekaj.....Predvaja na tv samo recimo player ali se obnaša kot pomožen zaslon? Recimo, da bi navigacijo spravil na avto displey?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov