One day......BACK TO BLACK! 
hahaha tapravi se je oglasoPatrik_A3 je napisal/-a:hahaaaa, tip je mogo bit nasekan ko opica, da šel take pisat v tej temi

Renault VG je napisal/-a:Tudi mene zanima kaj je s to ovi navigacijo.Ali ti to jemlje denar zaradi interneta ali ne?

dobek je napisal/-a:bemumilu...se bom kje zacel htcja hvalitsploh, ko mi je vceraj s pralnega stroja zvonil, pa po par urah susenja zacuda se dela
esem je napisal/-a:dobek je napisal/-a:bemumilu...se bom kje zacel htcja hvalitsploh, ko mi je vceraj s pralnega stroja zvonil, pa po par urah susenja zacuda se dela
S ali iz?

xalfist je napisal/-a:Trenutno imam samsunga f480, glede na to, da je star dve leti deluje brazhibno pa mi je dostikrat padel na tla, kar se mu tudi vidi. In da je bil med prvimi telefoni na dotik dela res odlično, nima neki napak.
Ampak ker hočem imeti telefon na popolno tipkovnico gledam nokio e 71 ali pa e72. Rabljene gledam zato, ker sem vzel bonus in sedaj še kakšne 2-3 mesece ne morem vzet telefona. Prej sem skozi gledal nokio e71 za okoli 100€ in leto do leto in pol staro. Sedaj pa imam dobro ponudbo za nokio e 72 stara 3mesece in cena 150€ kar je res poceni. Nova pa pri simobilu pride 200€ z naročnino, prosta prodaja 440€.
Sedaj pa nevem ali se mi splača dat za rabljeno 3 mesece 150€ in z tem ne rabim podaljševat naročnine in lahko kdaj koli potem vzamem nek telefon. Ali naj raje dam 200e in vzamem novo in dve leti ne morem vzet drugega telefona?
Ima kdo iskušnje med tema telefonoma je tolk boljša e72 od e71? Se mi splača kupiti 3mesece staro e71 za 150€, kar je zelo poceni glede na to, da imajo večina cene za rabljene 200+. Ali dam za e71 imam ponudbo za 90€ staro eno leto?
Jerch_ je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Trenutno imam samsunga f480, glede na to, da je star dve leti deluje brazhibno pa mi je dostikrat padel na tla, kar se mu tudi vidi. In da je bil med prvimi telefoni na dotik dela res odlično, nima neki napak.
Ampak ker hočem imeti telefon na popolno tipkovnico gledam nokio e 71 ali pa e72. Rabljene gledam zato, ker sem vzel bonus in sedaj še kakšne 2-3 mesece ne morem vzet telefona. Prej sem skozi gledal nokio e71 za okoli 100€ in leto do leto in pol staro. Sedaj pa imam dobro ponudbo za nokio e 72 stara 3mesece in cena 150€ kar je res poceni. Nova pa pri simobilu pride 200€ z naročnino, prosta prodaja 440€.
Sedaj pa nevem ali se mi splača dat za rabljeno 3 mesece 150€ in z tem ne rabim podaljševat naročnine in lahko kdaj koli potem vzamem nek telefon. Ali naj raje dam 200e in vzamem novo in dve leti ne morem vzet drugega telefona?
Ima kdo iskušnje med tema telefonoma je tolk boljša e72 od e71? Se mi splača kupiti 3mesece staro e71 za 150€, kar je zelo poceni glede na to, da imajo večina cene za rabljene 200+. Ali dam za e71 imam ponudbo za 90€ staro eno leto?
e72 ima 600mhz procesor, medtem ko starejša E71 369mhz..
HSDPA, 10.2 Mbps pri E72, e71 pa 3.6 Mbps
E72 ima precej izboljšano kamero, pa ne gledat le MP ampak ti povem iz prakse, da je pri E71 pogosto zrnata slika in ni ravno..
zaradi posodobljenega operacijskega sistema baterija zdrži do 10% dlje pri E72.
E72 ima klasično vtičnico za slušalke 3.5mm, E71 manj pogosto 2.5mm
generalno pa denar odtehta procesor in posodobljen operacijski sistem. predvsem pri odprtem garminu in še kakšni aplikaciji se pozna, da E72 dela vidno hitreje.
če neboš kupil tega za 150eu bi lahko meni posredoval kontakt
roberto-82 je napisal/-a: pride pa počase nokia e5![]()
RaVeN je napisal/-a:Sam imam prav tako OVi maps kot garmina XT in morem reči, da mi je garmin veliko boljši in lepši za upravljanje kot nokiina navigacija.
Naredi pa tako kot je CePO rekel pa bo.
Jerch_ je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Tudi mene zanima kaj je s to ovi navigacijo.Ali ti to jemlje denar zaradi interneta ali ne?
če si pameten si pač doma naložiš karte.. sicer pa prenos v slo je poceni, nekaj ga pa vključuje že osnovna naročnina.
problem je, ko se znajdeš v tujini. stroški so nenormalni (recimo hr, srbija..) za prenos podatkov. garmin pa ima lepo vse shranjeno. po želji se s strežžnikom povežeš, da posodobi prometne informacije ali pa recimo vreme.. zaenkrat mene še prepriča garmin

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov