W|zz je napisal/-a:Ma še kdo kšno besedo o Navigon-u?
V tej temi je omenjen samo 1x, ko je modri D. napisal da najde samo do ulice, ne pa številke, sam js k sm svoj naslov pisal sm tut številko normalno zbral.
Anyway.. navigon.. (za iphone..) uporablja kdo? je kul?
lp

~toMmy~ je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Tudi mene zanima kaj je s to ovi navigacijo.Ali ti to jemlje denar zaradi interneta ali ne?
če si pameten si pač doma naložiš karte.. sicer pa prenos v slo je poceni, nekaj ga pa vključuje že osnovna naročnina.
problem je, ko se znajdeš v tujini. stroški so nenormalni (recimo hr, srbija..) za prenos podatkov. garmin pa ima lepo vse shranjeno. po želji se s strežžnikom povežeš, da posodobi prometne informacije ali pa recimo vreme.. zaenkrat mene še prepriča garmin
Ne razumem kje je razlika? Tako pri Ovi Maps kot pri Garminu lahko naložiš karte doma in vklopiš/izklopiš povezavo z internetom(ta ni nujna, pri obeh pa izboljša delovanje) in ni nobenih stroškov.
nalcoq4 je napisal/-a:Zdravo.
Nameravam kupiti nov telefon in me zanima kakšni so vaši predlogi, izkušnje s tema dvema telefonoma odločam se pa med:
HTC Wildfire in Sonny Ericssonom Vivaz.
el_diablo je napisal/-a:po enem letu touchscrenna šaltam nazaj na klasik nokio. e52 je zakon ;)
z mislijo da je to FÜÜÜL KÜÜLL Klobasa je napisal/-a:sam sem si pred nekaj meseci kupil "biznis telefon" Nokia e72z mislijo da je to FÜÜÜL KÜÜLL
telefon.
Zdaj samo pravim da ljudje, tace stran. Ni vreden vašega pogleda skozi vitrino v trgovini!
Pokrovček za baterijo odpada, baterija ki je na začetku zdržala 1 teden, sedaj ob isti uporabi zdrži 3 dni![]()
Operacijski sistem je počasen, zmrzuje, pri zadnji posodobitvi sem ga moral 6x prosit da se je le nato uspešno posodobil.
Senzor za prilagajanje svetlosti ekrana je počasen, ne dela vedno...
Ko se enkrat opraska tisti krom na bokih izgleda nagravžno! (telefon ko je nov sicer izgleda hudo sexy)
Med brskanjem po spletu včasih izgubi signal in je treba telefon ugasniti in nazaj prižgat...
Lepo je tudi da je brezplačna navigacija, ampak je zaradi premajhnega ekrana skoraj neuporabna. Uf, da ne pozabim omeniti da mi je zadnjič ko sem s prižgano navigacijo šel skozi predor, na sredini predora "zmrznila" navigacija ker je zmanjkalo signala in sem zaradi tega moral resetirati telefon+ nanovo prižgati navigacijo, dodati cilj... zaradi česar sem moral nekje ustaviti da sem usposobil telefon.
Pa če imam prižgano navigacijo me drugi nemorejo klicat ker jim nekaj napiše v smislu da številka ni dosegljiva...
Ima pa sicer 2 plusa: Kvalitetna tipkovnica in možnost zaklepa telefona z smsom iz drugega telefona če ti ga ukradejo.
Ampak če dodam še ceno, tj. 300€ + naročnina je stvar verjetno jasna...
no, pa tudi dejstvo da so ga pri mobitelu umaknili iz prodaje nekaj pove.
To je to, sem se moral razpisat, bom vsaj mirneje spal ker bo mogoče vsaj en človek manj nategnjen...
tdk je napisal/-a:Torej sem našel Garmin mobile;ga naložil na e66....in sedaj za eno smešno vprašanje...kje naj sedaj najdem Garmina na GSM-u?
lp tdk
tdk je napisal/-a:Torej sem našel Garmin mobile;ga naložil na e66....in sedaj za eno smešno vprašanje...kje naj sedaj najdem Garmina na GSM-u?
lp tdk
jack86 je napisal/-a:Klobasa je napisal/-a:sam sem si pred nekaj meseci kupil "biznis telefon" Nokia e72z mislijo da je to FÜÜÜL KÜÜLL
telefon.
Zdaj samo pravim da ljudje, tace stran. Ni vreden vašega pogleda skozi vitrino v trgovini!
Pokrovček za baterijo odpada, baterija ki je na začetku zdržala 1 teden, sedaj ob isti uporabi zdrži 3 dni![]()
Operacijski sistem je počasen, zmrzuje, pri zadnji posodobitvi sem ga moral 6x prosit da se je le nato uspešno posodobil.
Senzor za prilagajanje svetlosti ekrana je počasen, ne dela vedno...
Ko se enkrat opraska tisti krom na bokih izgleda nagravžno! (telefon ko je nov sicer izgleda hudo sexy)
Med brskanjem po spletu včasih izgubi signal in je treba telefon ugasniti in nazaj prižgat...
Lepo je tudi da je brezplačna navigacija, ampak je zaradi premajhnega ekrana skoraj neuporabna. Uf, da ne pozabim omeniti da mi je zadnjič ko sem s prižgano navigacijo šel skozi predor, na sredini predora "zmrznila" navigacija ker je zmanjkalo signala in sem zaradi tega moral resetirati telefon+ nanovo prižgati navigacijo, dodati cilj... zaradi česar sem moral nekje ustaviti da sem usposobil telefon.
Pa če imam prižgano navigacijo me drugi nemorejo klicat ker jim nekaj napiše v smislu da številka ni dosegljiva...
Ima pa sicer 2 plusa: Kvalitetna tipkovnica in možnost zaklepa telefona z smsom iz drugega telefona če ti ga ukradejo.
Ampak če dodam še ceno, tj. 300€ + naročnina je stvar verjetno jasna...
no, pa tudi dejstvo da so ga pri mobitelu umaknili iz prodaje nekaj pove.
To je to, sem se moral razpisat, bom vsaj mirneje spal ker bo mogoče vsaj en človek manj nategnjen...
Jaz imam istega, pa lahko skoraj vse tvoje trditve zanikam. Imam ga cca 3-4 mesece. Res pa je, da ne uporabljam navigacije. Telefon imam zgolj za klicanje (službene namene).
Verjetno je bil tvoj narjen v petek popoldne ob 14:30 uri.
A je tvoj made in hungary?Tut to je pomemben faktor (moj je made in finland)
Edina res velika jeba je pa to, da po par deci cvička rata neverjetno veliko tipk
el_diablo je napisal/-a:tdk je napisal/-a:Torej sem našel Garmin mobile;ga naložil na e66....in sedaj za eno smešno vprašanje...kje naj sedaj najdem Garmina na GSM-u?
lp tdk
od A do Ž
http://www.mobisux.com/ubbthreads.php?u ... 0862&page=
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov