Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Po jun 14, 2004 3:53 pm

čak sam mal...
a se vi zajebavate, al je tole res s kešem in hrvaško?

pa kaj so tej norci na glavo padl? FAQ! kreteni majmunski...
šit ej... kej takega pa še ne... sploh nimam besed... osli :lol:

mene bi blo sram kej takega plunt v javnost :!:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Vectra Po jun 14, 2004 6:46 pm

Tweety: kaj ti greš tud na Hrvaško ? ;)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Po jun 14, 2004 6:53 pm

Ja to je vse res ampak sej po eni strani jih tut razumem. Že mi se pogovarjamo, da cel kup stvari nesemo na morje z nami. Od piva, raznih konzerv, paštet ...

Kaj pa Čehi, ki imajo še kuhana j***a s sabo. Oni se grejo sam namakat na Hrvaško, kupjo pa vse že na Češkem. Hrvati pa tut živijo 3/4 samo od turizma. Kaj nej hrvat s takimi, ki vse prinesejo s seboj?? :? :?
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Po jun 14, 2004 7:03 pm

Ja ma Čehi imajo nižje plače napram nam. Jst sm bil na Češkem in sploh ne razumem kako si lahko sploh privoščijo morje na hrvaškem.
LP :)

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po jun 14, 2004 8:06 pm

tomaz40 je napisal/-a:Ja to je vse res ampak sej po eni strani jih tut razumem. Že mi se pogovarjamo, da cel kup stvari nesemo na morje z nami. Od piva, raznih konzerv, paštet ...

Kaj pa Čehi, ki imajo še kuhana j***a s sabo. Oni se grejo sam namakat na Hrvaško, kupjo pa vse že na Češkem. Hrvati pa tut živijo 3/4 samo od turizma. Kaj nej hrvat s takimi, ki vse prinesejo s seboj?? :? :?

sam ko gremo pa vn, pol pa pijanica do konca...........pa ni važn kolk košta......sam da je žurka!
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jun 14, 2004 9:12 pm

HEHe isti k**** slo, cro, grcija ali hawai, sam razlika u ceni...
Ko si pijan ti je itak useeno kje lezis :lol: :P

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To jun 15, 2004 12:07 am

darwin je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:
don CONSIGLIO je napisal/-a:Drugače pa še "službeno" na Ios ter morebiti še na Krf.

Buu, prfoks.

vodič mogoče?

Tut možno, sam jst še zmer mislm, da je prfoks.
Sicer pa s tem ni nč narobe. Sej večina so kr modeli.

Pač ni prfoks. Kateri prfoks hodi poleti na Krf in Ios v enem poletju :roll:
Kajpak ima Maky prav. :wink:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To jun 15, 2004 1:22 am

torej še enkrat glede teh 100€ dnevno...

če gremo preko meje, moramo pokazat al keš, al pa kreditno kartico?

recimo, če mam keš pa bančno kartico, bojo nasedli?

ker drgač bom moral (študentek pač) si zmislit, da grem dol za kaki vikend al pa kaj takega :lol: pol me bo pa čudno ziher gledal, ker bom mel prtljage za cel teden, pa se zgovarjat na žensko, da je morala celo kopalnico vzet zraven, pa še pol omare :lol:

damn, ej... tega me je pa rahlo strah :roll:
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To jun 15, 2004 1:39 am

RegY je napisal/-a:torej še enkrat glede teh 100€ dnevno...

ker drgač bom moral (študentek pač) si zmislit, da grem dol za kaki vikend al pa kaj takega :lol: pol me bo pa čudno ziher gledal, ker bom mel prtljage za cel teden, pa se zgovarjat na žensko, da je morala celo kopalnico vzet zraven, pa še pol omare :lol:

DAj regy idi raj v fontano, blizje mas pa se nic ti ni treba kazat :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c To jun 15, 2004 4:10 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:čak sam mal...
a se vi zajebavate, al je tole res s kešem in hrvaško?

pa kaj so tej norci na glavo padl? FAQ! kreteni majmunski...
šit ej... kej takega pa še ne... sploh nimam besed... osli :lol:

mene bi blo sram kej takega plunt v javnost :!:

Nov pogoj za vstop tujcev na Hrvaško

Hrvaška vlada je sprejela uredbo, po kateri bo moral imeti vsak tujec, torej tudi slovenski državljani, pri prestopu hrvaške meje pri sebi najmanj 100 evrov za dan načrtovanega bivanja v tej državi. Uredba bo začela veljati 1. junija, nekatere hrvaške sosede pa že grozijo s protiukrepi.

Hrvaški mejni policisti bodo lahko vstop na hrvaško ozemlje prepovedali vsakemu tujcu, ki pri sebi ne bo imel zahtevane vsote - praviloma 100 evrov za vsak dan bivanja na Hrvaškem, v primeru overjenega pisnega vabila ali dokaza o turistični rezervaciji pa bo zadostovalo 50 evrov dnevno. V praksi naj bi preverjali le izjemoma. "Mejni policisti lahko od osebe, za katero mislijo, da za bivanje na Hrvaškem nima dovolj denarja, zahtevajo, da takšno finančno sposobnost dokaže," je dejal Zlatko Mehun s hrvaškega notranjega ministrstva.

Pokazali boste lahko tudi svoje bančne ali kreditne kartice, stanje na njih policistov ne bo zanimalo, bile pa naj bi zadosten dokaz, da na Hrvaškem ne boste prosjačili. "Gre za dokument, s katerim se Hrvaška prilagaja standardom in pravilom večine držav članic Evropske unije," je še dodal Mehun.

(vir: 24ur.com)

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To jun 15, 2004 5:13 am

Je tako, v manj razvito državo bom šu prosjačt!! Pol se bom raj u afriko odpravu prosjačt, v kkšno pleme!

Jaooo, imbecili zmešani!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To jun 15, 2004 6:21 am

monster_d je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:torej še enkrat glede teh 100€ dnevno...

DAj regy idi raj v fontano, blizje mas pa se nic ti ni treba kazat :lol: :lol: :lol:

Eh jest že ne bi šou u to našo slovensko greznico. Se pa raj peljem na Hr pa se namakam u čisti vodi

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety To jun 15, 2004 7:11 am

Vectra je napisal/-a:Tweety: kaj ti greš tud na Hrvaško ? ;)

Ja Tweety and company gre tud na Hrvaško :wink:
V juliju za en teden na barko in po otokih :P , potem pa v avgustu še za 14 dni v našo letno rezidenco na Krk. :D

Pa nehite že komplicirat glede meje in denarja. Hodim na Hrvaško že miljon let, pa me niso niti enkrat prečekiral če imam keš sabo. Včasi sem šla tud samo 200 kunam v žepu dol. No big deal. Pa sej to je v veljavi že dolgo časa, in se niso glih včeri to spomnili. :roll:

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Napisal/-a Vectra To jun 15, 2004 7:53 am

Sam Hrvati dvignejo cene v poletni sezoni za 200%, sploh pa v Istri.

Zato pa hodim v Budvo (SCG), res da je daleč (preko Zagreba, Županje, Tuzle, Sarajeva itd...) - oz. Zagreb, jadranska magistrala do Splita - Dubrovnik - trajekt čez B. Kotorsku - Heceg Novi - Budva, a se zelo splača, če imaš srečo lahko vidiš Željkota Joksimovića ter ostale pevce ;)

Slika
Zadnjič spremenil Vectra, dne To jun 15, 2004 6:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To jun 15, 2004 8:16 am

Vectra je napisal/-a:Sam Hrvati dvignejo cene v poletni sezoni za 200%, sploh pa v Istri.

Zato pa hodim v Budvo (SCG), res da je daleč (preko Zagreba, Županje, Tuzle, Sarajeva itd...), a se zelo splača, če imaš srečo lahko vidiš Željkota Joksimovića ter ostale pevce ;)

Slika

Upam da me ne bo zdej kdo napadel ampak še nisem bil NIKOL v SČG pa me zanima kako je dol? A kej morijo Slovenčkom? Morje kolkor vem naj bil dost lepši kot istra in tut mal lepši od dalmacije? Kaj pa kej cene??

LP

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Napisal/-a Vectra To jun 15, 2004 8:42 am

Nič ti ne morijo, so prijazen narod. Celo plažo so poimenovali po slovencih - Slovenska plaža :)
Najbolje je spati v poceni apartmajih, še najbolje je če poznaš kakšnega lastnika apartmajov dol, saj ti bo vsako leto če boš bil pri njemu zbijal ceno za posteljo/noč !
Cene se gibljejo od 8€-10€ na osebo v enem stanovanju, zdej je pa odvisno kok jih boš notri spravil :)

Cene so nižje kot v SLO in si jih sproti zmišljujejo.
Plačuj v evrih.

Mislim da lahko z osebno iz. vstopiš v Črno Goro.

Čuvaj na avto, ker kradejo kot cigani !
Zadnjič spremenil Vectra, dne To jun 15, 2004 7:03 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape To jun 15, 2004 1:41 pm

kako pa mejni policist ve za kolk časa greš na morje da ti lah pogleda kolk dnarja morš met s sabo???
lah mu rečeš da greš za en dan!!!
BUČE!!!

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Sr jun 16, 2004 9:40 am

monster_d je napisal/-a:haha, sam toti hrvati pa te res nasmejejo :lol: :lol: :lol:
Ideje pa majo taprave, prvic ko sem to zadevo prebral sem mislo da se norca delajo.
SAm se fali da ko bos sel prko meje da bos mogo predlozit racune kolk si porabo :P

Ja sam da ne boš mislu da tega ne delajo, enmu mojmu kolegu so na meji ko se je vračal z morja zatežil za račun od kampa in ker ga ni mel so mu prepovedal vstop na Hrvaško za eno leto. Blo pa je to ene tri leta nazaj in nism čist zihr če je blo čist tko.
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Sr jun 16, 2004 10:40 am

Airborne je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:haha, sam toti hrvati pa te res nasmejejo :lol: :lol: :lol:
Ideje pa majo taprave, prvic ko sem to zadevo prebral sem mislo da se norca delajo.
SAm se fali da ko bos sel prko meje da bos mogo predlozit racune kolk si porabo :P

Ja sam da ne boš mislu da tega ne delajo, enmu mojmu kolegu so na meji ko se je vračal z morja zatežil za račun od kampa in ker ga ni mel so mu prepovedal vstop na Hrvaško za eno leto. Blo pa je to ene tri leta nazaj in nism čist zihr če je blo čist tko.
l.p.

Kaj pa ce mas stalno prikolco dol u kempu pa ne placujes sproti, ampak gres recimo 4x dol, placas pa na koncu sezone vse skupi... :?
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če jun 17, 2004 6:42 pm

Tweety je napisal/-a:
Vectra je napisal/-a:Tweety: kaj ti greš tud na Hrvaško ? ;)

Ja Tweety and company gre tud na Hrvaško :wink:
V juliju za en teden na barko in po otokih :P , potem pa v avgustu še za 14 dni v našo letno rezidenco na Krk. :D

Pa nehite že komplicirat glede meje in denarja. Hodim na Hrvaško že miljon let, pa me niso niti enkrat prečekiral če imam keš sabo. Včasi sem šla tud samo 200 kunam v žepu dol. No big deal. Pa sej to je v veljavi že dolgo časa, in se niso glih včeri to spomnili. :roll:

Mi tut hodmo že nevemkolk časa dol pa ni nikol noben težil.
Drgač je pa v novicah glih en članek o tem. Sta se dva novinarja napopala v eno razmigano katrco in jo do konca nafilala z prtlago pa čist po čmečko sta se oblekla pa slamnik na glavo in šla čez mejo.

Pa pišeta da ni policaj na HR meji nč uprašal za dnar in tut pol ko sta ga sama uprašala če ni treba met 100 evrov seboj je samo odgovoru naj uživajo na morju. Seprav ćist polno katrco prtlage sta mela s seboj pa čist revno oblečene pa še sama sta uprašala če ne rabta dnarja pa vseno ni noben težil.

Tako da ne se bat. Drgač pa tako kot je že en napisal rečeš da greš samo za en dan mal prikolico v kamp pogledat.

p.s. Tweety, kje na krku ??
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov