a se vi zajebavate, al je tole res s kešem in hrvaško?
pa kaj so tej norci na glavo padl? FAQ! kreteni majmunski...
šit ej... kej takega pa še ne... sploh nimam besed... osli

mene bi blo sram kej takega plunt v javnost

tomaz40 je napisal/-a:Ja to je vse res ampak sej po eni strani jih tut razumem. Že mi se pogovarjamo, da cel kup stvari nesemo na morje z nami. Od piva, raznih konzerv, paštet ...
Kaj pa Čehi, ki imajo še kuhana j***a s sabo. Oni se grejo sam namakat na Hrvaško, kupjo pa vse že na Češkem. Hrvati pa tut živijo 3/4 samo od turizma. Kaj nej hrvat s takimi, ki vse prinesejo s seboj??![]()
darwin je napisal/-a:maky je napisal/-a:darwin je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Drugače pa še "službeno" na Ios ter morebiti še na Krf.
Buu, prfoks.
vodič mogoče?
Tut možno, sam jst še zmer mislm, da je prfoks.
Sicer pa s tem ni nč narobe. Sej večina so kr modeli.
RegY je napisal/-a:torej še enkrat glede teh 100€ dnevno...
če gremo preko meje, moramo pokazat al keš, al pa kreditno kartico?
recimo, če mam keš pa bančno kartico, bojo nasedli?
ker drgač bom moral (študentek pač) si zmislit, da grem dol za kaki vikend al pa kaj takegapol me bo pa čudno ziher gledal, ker bom mel prtljage za cel teden, pa se zgovarjat na žensko, da je morala celo kopalnico vzet zraven, pa še pol omare
damn, ej... tega me je pa rahlo strah
HUGO_BOSS je napisal/-a:čak sam mal...
a se vi zajebavate, al je tole res s kešem in hrvaško?
pa kaj so tej norci na glavo padl? FAQ! kreteni majmunski...
šit ej... kej takega pa še ne... sploh nimam besed... osli![]()
mene bi blo sram kej takega plunt v javnost
monster_d je napisal/-a:RegY je napisal/-a:torej še enkrat glede teh 100€ dnevno...
če gremo preko meje, moramo pokazat al keš, al pa kreditno kartico?
recimo, če mam keš pa bančno kartico, bojo nasedli?
ker drgač bom moral (študentek pač) si zmislit, da grem dol za kaki vikend al pa kaj takegapol me bo pa čudno ziher gledal, ker bom mel prtljage za cel teden, pa se zgovarjat na žensko, da je morala celo kopalnico vzet zraven, pa še pol omare
damn, ej... tega me je pa rahlo strah
DAj regy idi raj v fontano, blizje mas pa se nic ti ni treba kazat![]()
![]()
Vectra je napisal/-a:Tweety: kaj ti greš tud na Hrvaško ?
Vectra je napisal/-a:Sam Hrvati dvignejo cene v poletni sezoni za 200%, sploh pa v Istri.
Zato pa hodim v Budvo (SCG), res da je daleč (preko Zagreba, Županje, Tuzle, Sarajeva itd...), a se zelo splača, če imaš srečo lahko vidiš Željkota Joksimovića ter ostale pevce
monster_d je napisal/-a:haha, sam toti hrvati pa te res nasmejejo![]()
![]()
![]()
Ideje pa majo taprave, prvic ko sem to zadevo prebral sem mislo da se norca delajo.
SAm se fali da ko bos sel prko meje da bos mogo predlozit racune kolk si porabo :P
Airborne je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:haha, sam toti hrvati pa te res nasmejejo![]()
![]()
![]()
Ideje pa majo taprave, prvic ko sem to zadevo prebral sem mislo da se norca delajo.
SAm se fali da ko bos sel prko meje da bos mogo predlozit racune kolk si porabo :P
Ja sam da ne boš mislu da tega ne delajo, enmu mojmu kolegu so na meji ko se je vračal z morja zatežil za račun od kampa in ker ga ni mel so mu prepovedal vstop na Hrvaško za eno leto. Blo pa je to ene tri leta nazaj in nism čist zihr če je blo čist tko.
l.p.
Tweety je napisal/-a:Vectra je napisal/-a:Tweety: kaj ti greš tud na Hrvaško ?
Ja Tweety and company gre tud na Hrvaško![]()
V juliju za en teden na barko in po otokih :P , potem pa v avgustu še za 14 dni v našo letno rezidenco na Krk.![]()
Pa nehite že komplicirat glede meje in denarja. Hodim na Hrvaško že miljon let, pa me niso niti enkrat prečekiral če imam keš sabo. Včasi sem šla tud samo 200 kunam v žepu dol. No big deal. Pa sej to je v veljavi že dolgo časa, in se niso glih včeri to spomnili.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov