Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po avg 16, 2004 11:10 am

Omelo prištej še zame dve moški XL :wink:

Uporabniški avatar
Clio24v
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Clio24v Po avg 16, 2004 11:20 am

Meni 2X-XXL in 1X-L. :wink:
Lexus Style
SlikaSlika
www.gas-tuning.com

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po avg 16, 2004 12:21 pm

Zame en komad (X)XXL.
Kaj ce bi zacel pobirat avans za majce. Recmo ene 500 Sit za komad. Da je bl za zihr. No ce se kdo pol ne odloc za majco pa papa 500 Sit.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po avg 16, 2004 12:42 pm

Omelo je napisal/-a:TRENUTNO:

Majic moških 50
Majic ženskih 3
Skupaj majic
53

ce se mene nisi pristel me daj zdaj, XL ;)

LP FireSTORM :hi

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B Po avg 16, 2004 12:44 pm

Meni tudi XL prosim!

LP
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po avg 16, 2004 12:51 pm

1L, 1 XL :P
Slika

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Po avg 16, 2004 12:53 pm

Samotar je napisal/-a:Zame en komad (X)XXL.
Kaj ce bi zacel pobirat avans za majce. Recmo ene 500 Sit za komad. Da je bl za zihr. No ce se kdo pol ne odloc za majco pa papa 500 Sit.

Ko bo končen design se bo lahko to dajalo, ker nihče ne bo dal denar, pa bo pol dobil en crap od majice!!!
http://mr.si/

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po avg 16, 2004 12:54 pm

Dejan bi tud eno XL mel :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po avg 16, 2004 1:03 pm

Zadeva je sledeča!
Čez 2 urce se grem ment za tisk majic!
Vse cene od a-ž zveste čez 2 urce!

Zdej gruntam, če kdo hoče svoj nick, recmo da bi blo za doplačat, oz. bi mel tisti ke nočjo majce mal cenejš.

Zagledal sm se v eno majco, katera mislm da bi bla za naš rdeče-bel page še najboljša! Evo slikca:
Slika
Je firme US Basic, 150g/m, v velikostih od S-XXL. Dvojni šiv, 100% Ringspun Cotton.

Za punce bi dal, kr ni rdeče, mogoče črno-belo:
Slika
So pa firme Best in Town, 200g/m, v velikostih od S-XL. Dvojni šivi in 100% bombažem.

Majce, ampk samo majce moške pridejo oko 1800 SIT - kkšnih 50 do 70 SIT popusta, medtem ko so ženske mislm da 1400 SIT.

Kr se tiče plačevanja, bi blo najbolj, sicr še ne vem kako se bodo menil, ampk, zaradi varnosti, da ne bo pol kdo reku ne, pa bom jst mogu dajat 2500 namest njega in mi bo 30 majc ostalo doma, da se denar zbere (še najbolj bi blo, da dam recmo številko bančnega, pa pol prek banke ali klika, z vašim nickom kot naslov nakažete denar), pol bom pa jst te majce dostavu v LJ, pa v MB RegY-u pa bo.

Zdej se itak še nimamo kej dost pogovarjat, kr še ne vem cene od tiskarne, pa tut še sama oblika majce ni končana, se bo vrjetno še kkšn premislu ko bo končen design!

Tolk za enkrat, več še sledi v kratkem.

Lp, Matic

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Napisal/-a Mih@ Po avg 16, 2004 1:09 pm

Lej jaz poznam enga, ki tiska in bi blo sigurn cenej! Majice pa se najceneje in zelo kvalitetne dobi v Euroton-u v BTC-ju! http://www.eurotonsi.com
A nismo rekli da bomo imeli ČRNE majice?

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Po avg 16, 2004 1:19 pm

Majce ti jst povem da so zelo vredu in poceni, lahko se dobijo tut cenejše, lahko tut za 500SIT, sm jst hočm majco, ke bo dolgo zdržala, ne pa take ke smo dobil par let nazaj na maturancu, ke so bli narjeni iz 0.01 mm debelga blaga..

Kr se pa tiskanja tiče pa se zmeni, sej te ne branm. Prnes eno dobro ponudbo, sm da bo dobr narjeno.

Glupo mi je, ke se najprej usi nekej hvaljo kako lahko pocen zrihtajo, pa kako je drago, pa kr nekej, pol pa nč od usega skupej. Zato že v prvo ni blo majc, zdej v drugo pa bodo, sm še ICE-a čakamo in pa končni design. Jst letam okol ku krava, zdej se pa vi odločte kaj bo iz tega, pa še telefona sm si spet nabu vrjetn :?

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Napisal/-a Mih@ Po avg 16, 2004 1:40 pm

Lej te majice sem zato predlagal, ker se mi tut s tem ukvarjamo (www.kalisce.com), vsako sezono mamo 2 majici, eno sredi sezone za tekmo 12ur, in eno na koncu pač za kljuke. In te majice niso tako poceni ampak imajo izredno razmerje med ceno/kvaliteto. Majico bi jaz kupil za 900-1200 sit. In znamka Fruit of the loom je zelo kvalitetna znamka. S tistim se pa jaz ne morem zmenit, dokler ne poveste, koliko barv bo, koliko majic in kakšen bo design! aja btw, na rokavu bi lahko bili sponzorji (domenca.com) ali kaj podobnega! :roll:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Po avg 16, 2004 1:44 pm

Mih@ je napisal/-a:Lej te majice sem zato predlagal, ker se mi tut s tem ukvarjamo (www.kalisce.com), vsako sezono mamo 2 majici, eno sredi sezone za tekmo 12ur, in eno na koncu pač za kljuke. In te majice niso tako poceni ampak imajo izredno razmerje med ceno/kvaliteto. Majico bi jaz kupil za 900-1200 sit. In znamka Fruit of the loom je zelo kvalitetna znamka. S tistim se pa jaz ne morem zmenit, dokler ne poveste, koliko barv bo, koliko majic in kakšen bo design! aja btw, na rokavu bi lahko bili sponzorji (domenca.com) ali kaj podobnega! :roll:

Fruite of the loom je mal nižji cenovni razred, razn polo majc, ke so pa temu primerno drage. To mi je tut un povedou. Tip je iz firme Ambient, ke majo fulllllll dela s temi majcami, pa kapcami, šalčkami in usem kr se tiče poslovnih daril. On mi je tut te predlagal. Jst mu vrjamem. Sicr pa, treba se najprej zment, kulk bo sploh majc.

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Napisal/-a Mih@ Po avg 16, 2004 1:51 pm

Normalno da ti bo vsak svoje hvalu! :twisted:
Lej jest mam eno od teh froot of the loom majic že 10 let, natisku mi je un, katerga lohk tut za tle zrihtam, in je super res zelo kvalitena majica in smo kupovali že marskije ampak je tu zslo dobra kvaliteta, boljša kot drugod, pa še ceneje je. Častna mclarnova :) :twisted: :roll:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Po avg 16, 2004 1:56 pm

Mih@ je napisal/-a:Normalno da ti bo vsak svoje hvalu! :twisted:
Lej jest mam eno od teh froot of the loom majic že 10 let, natisku mi je un, katerga lohk tut za tle zrihtam, in je super res zelo kvalitena majica in smo kupovali že marskije ampak je tu zslo dobra kvaliteta, boljša kot drugod, pa še ceneje je. Častna mclarnova :) :twisted: :roll:

Hehe, sej ne hvali svojih. Oni majo tut Fruite Of The Loom, sm je reku če hočm kvalitetno majco, bo pač tulk stala. Lahko pa mi tut Fruite of the Loom zrihta, so pa jasno cenej (in slabše)!

Ne sekerej se glede kvalitete, kr delajo za Renault, Krko in še in še... vejo kako se dela.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po avg 16, 2004 1:58 pm

Mih@ je napisal/-a: aja btw, na rokavu bi lahko bili sponzorji (domenca.com) ali kaj podobnega! :roll:

www.simpatije.com :twisted:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po avg 16, 2004 2:05 pm

dejan84 je napisal/-a:
Mih@ je napisal/-a: aja btw, na rokavu bi lahko bili sponzorji (domenca.com) ali kaj podobnega! :roll:

www.simpatije.com :twisted:

nedaj gospod bog :lol:

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Napisal/-a Mih@ Po avg 16, 2004 2:22 pm

Sam da ne bo pol rokav skoz gor pa dol skaku tko ko reklama! :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Po avg 16, 2004 2:25 pm

Mih@ je napisal/-a:Sam da ne bo pol rokav skoz gor pa dol skaku tko ko reklama! :lol: :lol:

:cry

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Po avg 16, 2004 2:49 pm

Omelo je napisal/-a:Zdej gruntam, če kdo hoče svoj nick, recmo da bi blo za doplačat, oz. bi mel tisti ke nočjo majce mal cenejš.

Js sm prpraulen tut mal doplacat, ker se mi res zdi da bi blo dost kul ce bi mel nicke gor. Tko, da bi se mal spoznal... A sm edini?
SlikaSlikaSlika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov