Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Ne sep 12, 2004 11:05 pm

Vectra je napisal/-a:Izbori za miss slovenije so vsako leto SLABŠI !

Oglasi po 10min, skor zraven zaspal ! Še dobr da je bil Beethoven na kanalu a!

Voditelja nimata pojma. Pri eni predstavitvi spusti 4 tekmovalke! Eni zamenja ime itd...

Nastopi katastrofa! Kdo bo pa gledu gay overje ? Alpa pedra Sebastijana ? Jao jao.

:evil:

se strinjam s tabo :evil:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po sep 13, 2004 1:47 am

mišel je napisal/-a:

Voditelja nimata pojma. Pri eni predstavitvi spusti 4 tekmovalke! Eni zamenja ime itd...

Nastopi katastrofa! Kdo bo pa gledu gay overje ? Alpa pedra Sebastijana ? Jao jao.

se strinjam s tabo :evil:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

drejc
Novinec

Napisal/-a drejc Po sep 13, 2004 7:39 am

Tadejd ti bod vesev da je tko ko je. Zdej jo boš mev lepo doma sam zase, ne pa da se pol po celem svetu gon. Lej uno Tino Zajc, tako je bila srečna z svojim fantom da je kar ...., no in kva ma zdej, enga tipa je spoznala, pa mu je ušla. :D

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po sep 13, 2004 7:42 am

se jast tud strinjam glede prireditve, ful :?

bejbe :roll: , sej so od teh kr pravo izbral, jest nism vidu bolše,razn druge spremljevalke,ki pa ni imela nč u glavi :evil:
Slika

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Po sep 13, 2004 8:14 am

LP...nisem niti malo razočaran..glede tega kr anja ni zmagala...razočaran sem pa nad tem da je postala mis kr ena...ko je blo med kandidatkami kr nekaj lepših...če nam po resnici povem v živo ta punca zgleda kod da jih ima 16(let mislim)...pa če ma 50kg jih ma dost...no v glavnem zaj pa mislit kaj naši izbirajo...in kake možnosti ma na izboru za miss sveta? :?: :roll: aja...pa pustimo to kar se še šušlja...da naj bi zmagala zato kr je pač ta punca bla edina sama v slovenskih novicah objavljena in da so jo kao neki fotografi not dali...smetana...(pred tekmovanjem pa je blo lepo povedano da če se kira kje v medijih pojavi s kako reklamo..adijo je diskvalificirana)..poznanstvo pač...no na svojo punco pa sem ponosen iz vsega srca...da si je upala sploh spustiti v kaj takega...in kolk mi je rekla da je bla to ena lepa izkušnja za njo..

LP..
tadejd

čaga bo :twisted:

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Po sep 13, 2004 8:55 am

tadejd je napisal/-a:LP...nisem niti malo razočaran..glede tega kr anja ni zmagala...razočaran sem pa nad tem da je postala mis kr ena...ko je blo med kandidatkami kr nekaj lepših...če nam po resnici povem v živo ta punca zgleda kod da jih ima 16(let mislim)...pa če ma 50kg jih ma dost...no v glavnem zaj pa mislit kaj naši izbirajo...in kake možnosti ma na izboru za miss sveta? :?: :roll: aja...pa pustimo to kar se še šušlja...da naj bi zmagala zato kr je pač ta punca bla edina sama v slovenskih novicah objavljena in da so jo kao neki fotografi not dali...smetana...(pred tekmovanjem pa je blo lepo povedano da če se kira kje v medijih pojavi s kako reklamo..adijo je diskvalificirana)..poznanstvo pač...no na svojo punco pa sem ponosen iz vsega srca...da si je upala sploh spustiti v kaj takega...in kolk mi je rekla da je bla to ena lepa izkušnja za njo..

LP..
tadejd

še čestitke z moje strani :wink:
kje je pir? pa CC ?

aja moja favoRitka je bla 2. spremljevalka :twisted: :P
pa lepša je bla od miss pa od 1. spremljevalke :roll: :cry: :P

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po sep 13, 2004 9:15 am

Miss slovenije = kalasture na enm kupu :P :)

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po sep 13, 2004 10:52 am

kak link?
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po sep 13, 2004 11:17 am

res kr neki! :roll:
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po sep 13, 2004 12:18 pm

pa dremalco si pozabu

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po sep 13, 2004 12:33 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:

pa dremalco si pozabu

Najbrž jo je zavestno zbrisal iz spomina. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Po sep 13, 2004 12:48 pm

tadejd je napisal/-a:LP...nisem niti malo razočaran..glede tega kr anja ni zmagala...razočaran sem pa nad tem da je postala mis kr ena...ko je blo med kandidatkami kr nekaj lepših...če nam po resnici povem v živo ta punca zgleda kod da jih ima 16(let mislim)...pa če ma 50kg jih ma dost...no v glavnem zaj pa mislit kaj naši izbirajo...in kake možnosti ma na izboru za miss sveta? :?: :roll: aja...pa pustimo to kar se še šušlja...da naj bi zmagala zato kr je pač ta punca bla edina sama v slovenskih novicah objavljena in da so jo kao neki fotografi not dali...smetana...(pred tekmovanjem pa je blo lepo povedano da če se kira kje v medijih pojavi s kako reklamo..adijo je diskvalificirana)..poznanstvo pač...no na svojo punco pa sem ponosen iz vsega srca...da si je upala sploh spustiti v kaj takega...in kolk mi je rekla da je bla to ena lepa izkušnja za njo..

LP..
tadejd

Kdaj, kje ob kolkih :?: :P :twisted: :D

Seveda, da čestitam tvoji pupiki potem pa takoj odidem, da neboš mel stroškov z mano :lol:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po sep 13, 2004 1:58 pm

Ampak men je bla tista zadnja (12 tekmovalka) čist bad....brado je mela takšno kot ena koza...ko sm jo pa slišu govort,sm pa mislu da bom letu kozlat!!

tko da nimam pojma kako je lahko ta ženskica prilezla tko daleč!!

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po sep 13, 2004 2:04 pm

šmeks je napisal/-a:Ampak men je bla tista zadnja (12 tekmovalka) čist bad....brado je mela takšno kot ena koza...ko sm jo pa slišu govort,sm pa mislu da bom letu kozlat!!

tko da nimam pojma kako je lahko ta ženskica prilezla tko daleč!!

Mogoče pa dobr vleče.

Ja drgač se pa strinjam, katastrofa, naša ni bla tud mis interneta, pa tuko smo zano glasval. Kuhna ti rečem.

Kva če bi mel kr svojo mis (Miss Avtomobilizma)
Eno misico že mamo :D

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Po sep 13, 2004 2:12 pm

drejc je napisal/-a:Tadejd ti bod vesev da je tko ko je. Zdej jo boš mev lepo doma sam zase, ne pa da se pol po celem svetu gon. Lej uno Tino Zajc, tako je bila srečna z svojim fantom da je kar ...., no in kva ma zdej, enga tipa je spoznala, pa mu je ušla. :D

to pa ni res. ju poznam in vem da sta še vedno skupi..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po sep 13, 2004 2:19 pm

tadejd je napisal/-a:razočaran sem pa nad tem da je postala mis kr ena...ko je blo med kandidatkami kr nekaj lepših...če nam po resnici povem v živo ta punca zgleda kod da jih ima 16(let mislim)...pa če ma 50kg jih ma dost...no v glavnem zaj pa mislit kaj naši izbirajo...in kake možnosti ma na izboru za miss sveta? :?: :roll: aja...pa pustimo to kar se še šušlja...da naj bi zmagala zato kr je pač ta punca bla edina sama v slovenskih novicah objavljena in da so jo kao neki fotografi not dali...smetana...(pred tekmovanjem pa je blo lepo povedano da če se kira kje v medijih pojavi s kako reklamo..adijo je diskvalificirana)..
tadejd
:twisted:

No ja to je sam tvoje mnenje...in ni glih lepo takole pljuvat in klevetat po drugih- govorim tut zato, ker aktualno misico tut sam poznam...in pol ti kle neki ocenjuješ od oka?!!? Ne vsiljuj favoriziranja svoje bejbe tolk...ker vsak od nas ma svoj okus-in ti si z nabijanjem post-ov tuki prov mal nadležen!Sicer pa foušija vidm da dela svoje!!!
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po sep 13, 2004 2:40 pm

Kva ste se pa zdej nanga spravl? Ej, kot si sam reku. Anja je čist u redu šunca, tut, če jo uradno niso proglasl za najlepšo.
Tina je pa itak ena najbol glupih misic, kr smo jih mel. Ja faak, ampak tok neumne koke pa še ne. (sorry tisti, k jo poznate, sam, kr sm jst slišov o njej, pa kr sm jo srečou, podn od podna)
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Po sep 13, 2004 4:47 pm

darwin je napisal/-a:Kva ste se pa zdej nanga spravl? Ej, kot si sam reku. Anja je čist u redu šunca, tut, če jo uradno niso proglasl za najlepšo.
Tina je pa itak ena najbol glupih misic, kr smo jih mel. Ja faak, ampak tok neumne koke pa še ne. (sorry tisti, k jo poznate, sam, kr sm jst slišov o njej, pa kr sm jo srečou, podn od podna)

to tud ni čist res. tina je čist ql..
Let there be rock!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov