_VeNoM_ je napisal/-a:zapomn si nikol ne vrjet profesorju.PETRU ZIDARJU,pa ravnatlju PETRU PLANINCU,jah kaj naj rečem,ravnatelj mi je avto razbil itd.....
aja peter zidar je pa bil moj razrednik in nas je vse komplet v klasu nategnu!edin najboljš prfoks mi je bil je pa STANKO ŠIMENC!!pa še prfoks za prakso MOTOH+prfoks Ševerkar- OP.GEOMETRIJA!!za druge pa si želim da jim kariera propade!aja še neki extra,draga pedagginja drži z .....mislm šola je meni pa še drugim 450dijakoma takrat bila zaen drek!aja plačujete za TELOVADNICO ki je nikol neboste videli.
Pa če bo gdaj peter zidar rekel da ga slabo plačajo vam povem da je njegov mesečni dohodek 330k +6 delo na parlamentu!PAZITE SE ZIDARJA on je HINAVC.pa rečte mu v mojem imenu naj si svoj rdeč in rumen karton katere sm mu jst dal idejo,naj si obriše rit!
P.S dovga zgodba,pa mislim da vam bo žal k boste hotl naprej na gradben fax pa nič odnesli!aja upam da vam bo gospa SVINJC oz SAVINC kej pametenga povedal ne pa sam da bo težila kako se oblačte pa da se morte obrit!
Sej glede Planinca se strinjam, drugače glede zidarja pa ne ravno, za vas nevem ampak pri nam je kr uredu in nas ni še nikol nategnu pa tud smo en klas k se z njim dost dobr šteka (pa potegnu se je celo za nas že ene 2x), glede Motoha pa Ševerkarja se tud strinjam da sta največja carja na šoli, glede sovinčevke maš pa delno prav, res da je enmu tud celo prbila, k je mel šal od union olimpije, da nej da tisto RUTO dol (mislm k sem jo nekam poslal, šalu od union olimpije reče ena ruta

) sam drgač se jo pa ful da zajebavat čeprav ona misl da je zajebana

Aja sej res pa zidar res mal pretirava z unim kartoni

Glede telovadnce maš pa tud prav ker jo bodo konec leta šele začel delat in bo narejena ravno nekaj cajta po tem k bomo šli mi iz šole sam kaj hočmo, sej mislm da se ful ne da velik za telovadnco, vseen ni ravn fer...no sej kukr kol, men drgač šola je čist kul (so slabe stvari tko kt jih ma vsaka) pa vsak ma svoj filing kako je bit na neki šoli.
Sam morm pa priznat da sem se kr nasmejal k sem tvoj post bral, maš zanimive prijave
P.S.: kaj da ti je planinc razbil avto? pa sožalje zato (on men itak deluje tko antipatično pa štorasto da kr ni res).
Če je ravno, ni zabavno.