Baby take me tonight,
cos tonight is for free,
tomorow it may not be.
f*** me like you never fucked before,
cos your just another whore

LP PiLLLe
lisko je napisal/-a:Kup ji neki kar bo izražalo tvojo pozornost (osebnost) in neki kar ji bo všeč. Sej pa maš kake skupne prijatle al pa kako punco za prijateljico.... pa njo mal povpraš kak pa kaj.
monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Kup ji neki kar bo izražalo tvojo pozornost (osebnost) in neki kar ji bo všeč. Sej pa maš kake skupne prijatle al pa kako punco za prijateljico.... pa njo mal povpraš kak pa kaj.
Se strinjam z liskotom, naj bo darilo poceni, naj nekaj pomeni in naj nardi spomnis na uno in drugo.
Skratka pomembna je pozornost. DA se spomnis na osebo in ji cestitas.
Draga darila... usaj jaz jih punci nebi kupo, zal. Pa cene drugo jo razvadis in usako leto bo pricakovala kaj vec.
Ce nebo zadovoljna z malim jo poslji v pm...![]()
Naj bo darilo drnato pa poceni, magari ce je vrtnica pa cestitka.
lp
accent lover je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Kup ji neki kar bo izražalo tvojo pozornost (osebnost) in neki kar ji bo všeč. Sej pa maš kake skupne prijatle al pa kako punco za prijateljico.... pa njo mal povpraš kak pa kaj.
Se strinjam z liskotom, naj bo darilo poceni, naj nekaj pomeni in naj nardi spomnis na uno in drugo.
Draga darila... usaj jaz jih punci nebi kupo, zal. Pa cene drugo jo razvadis in usako leto bo pricakovala kaj vec.
lp
pišuka povase nj gre na vrt skple en regrat pa ga da za daril za rojstn dan![]()
![]()
Mislm no tm do 2-3 kosov sit je cist vredu ni prevec ni premal
accent lover je napisal/-a:Ja lisko ti si res romantik pa mas ful super ideje to je se predznanje zame
accent lover je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Kup ji neki kar bo izražalo tvojo pozornost (osebnost) in neki kar ji bo všeč. Sej pa maš kake skupne prijatle al pa kako punco za prijateljico.... pa njo mal povpraš kak pa kaj.
lp
pišuka povase nj gre na vrt skple en regrat pa ga da za daril za rojstn dan![]()
![]()
monster_d je napisal/-a:accent lover je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Kup ji neki kar bo izražalo tvojo pozornost (osebnost) in neki kar ji bo všeč. Sej pa maš kake skupne prijatle al pa kako punco za prijateljico.... pa njo mal povpraš kak pa kaj.
lp
![]()
Ja najboljs da jo ded uprasa ce je za njo 3k dovolj![]()
monster_d je napisal/-a:Andy je napisal/-a:vredi jo pofukaj pa mašno na tiča, svrši ji v usta, nato pa ji zaželi vse najboljše!
Boš vido kak bo vesela![]()
![]()
![]()
![]()
Pol pa te njena pešica v glavo zadela![]()
![]()
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Andy je napisal/-a:vredi jo pofukaj pa mašno na tiča, svrši ji v usta, nato pa ji zaželi vse najboljše!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ej če sexa tko kot jaz .... pol ga ne bo nič zadelo... ker se bo vtopila![]()
![]()
PiLLLe je napisal/-a:lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Andy je napisal/-a:vredi jo pofukaj pa mašno na tiča, svrši ji v usta, nato pa ji zaželi vse najboljše!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ej če sexa tko kot jaz .... pol ga ne bo nič zadelo... ker se bo vtopila![]()
![]()
LoL dj neprbijitievi tle kao eni majstri za picke
mislm jao jao
![]()
Momci postekite to ti je sam pojebi i odjebimogoce se kj umes ksn blowic pa to sam pustmo detajle
V Glavnm postekite msg : Zenske se pojebe i odjebe ker so prevec izkoriscevalske pa prevec nesramne :Ppleharce hribouske
LP PiLLLe
p.s: blodnje v tri prazne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov