Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne maj 22, 2005 9:10 pm

Tetovirat se pejte k enmu bajkrju na Savo (Zagorje). Za normalen denar naredi zelo kvalitetno. Vsaj Desobediancia tko prav, slikce mi pa ne dovol objavt, ker je unikat in noče da bi še kdo mel istga. Ga ma pa na levi rami.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
frutko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frutko Ne maj 22, 2005 11:21 pm

Samotar je napisal/-a:Tetovirat se pejte k enmu bajkrju na Savo (Zagorje). Za normalen denar naredi zelo kvalitetno. Vsaj Desobediancia tko prav, slikce mi pa ne dovol objavt, ker je unikat in noče da bi še kdo mel istga. Ga ma pa na levi rami.

to sm pa slišu, da je tm v tem koncu en prov korekten človk s tem poslom :)

jst sm svojga delu pr Srečotu - http://www.lucky-art.com in morm rečt, da človk res nardi korektno delo... kvalitetno, profesionalno in zelo ugodno, tko da jst priporočam njega, slikco svojga tatuja pa dodam k se bom spomnu nanga (ker ga mam na levi lopatici), mislm pa da boste presenečeni in navdušeni, sploh pa cocaine00 k neki kritizira tigre... boš pogledu pa pol kritiziru ;) mam ga pa 3 leta in pol!

evo, dodal sem sliko mojga tattooja :) slika ni glih kvalitetna, v živo so vse barve in linije ful čiste :)

LP Tomaž

Slika
Wrummmmmmmm!

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy So jun 04, 2005 11:05 am

BlackWind je napisal/-a:
Sarcy je napisal/-a:Sej jaz se tudi nebi če bi vedela kolk tam spodaj boli ;) samo ker je pa že začel pa nism mogla mu rečt da naj neha in sem pač potrpela.
Na lopatici me nič ni bolel, na križu sem čutila le neko špikanje v prstih na nogi, na gležnju malo praskanja a ne ker je na kosti, ampak tam spodaj pa če bi vedla da tako boli si nikoli nebi dala, no in sedaj sem pač vesela da sem potrpela

sj ql tatto zdej ko si mlad sam mors tacga izbrat da te ne bo sram ko bo mal vroce ko se bos sleku pri 80tih (ce bomo zivel do takrt) kazat enga metulcka ;) :lol:
mors tacga izbrat da ti je res ql pa moras vedt da ga bos gledu ceu fa*ing life ;)
lp

Am pr 80ih pa res nimam namena kazat metuljčka ;)
Sarcy :8

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush So jun 04, 2005 12:58 pm

frutko je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:Tetovirat se pejte k enmu bajkrju na Savo (Zagorje). Za normalen denar naredi zelo kvalitetno. Vsaj Desobediancia tko prav, slikce mi pa ne dovol objavt, ker je unikat in noče da bi še kdo mel istga. Ga ma pa na levi rami.

to sm pa slišu, da je tm v tem koncu en prov korekten človk s tem poslom :)

jst sm svojga delu pr Srečotu - http://www.lucky-art.com in morm rečt, da človk res nardi korektno delo... kvalitetno, profesionalno in zelo ugodno, tko da jst priporočam njega, slikco svojga tatuja pa dodam k se bom spomnu nanga (ker ga mam na levi lopatici), mislm pa da boste presenečeni in navdušeni, sploh pa cocaine00 k neki kritizira tigre... boš pogledu pa pol kritiziru ;) mam ga pa 3 leta in pol!

evo, dodal sem sliko mojga tattooja :) slika ni glih kvalitetna, v živo so vse barve in linije ful čiste :)

LP Tomaž

Slika

Srečko (Lucky) je moj dober prijatelj in ga tud jaz zelo priporočam, ker tip dejansko res raztura sceno v nulo. Precej sem sceno tettoviranja spremljal in gledal izdelke od vseh možnih in brez problema upam trdit da je med najboljšimi tremi v sloveniji sigurno. Dela pa tud piercinge. Oglasi se pri njemu in ne bo ti žal!
Dela pa tud brazgotinjenje če kdo ve o čem govorim. Tole je naredu mojemu odštekanemu bratrancu:
Slika

Slika

Zdaj ko ma zaceljeno neverjetno zanimivo zgleda!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To jun 07, 2005 6:16 am

Sarcy je napisal/-a:Am pr 80ih pa res nimam namena kazat metuljčka ;)

hja zato mora pa biti nekje tako da se ga ne vidi tudi ce mas newem kak pulover ;) lih na dlan ga ne mors dat ;) :lol:
sam ko si v kopalkah ga je pa tut pri 80tih tezko skrit ko se bos v toplicah namakala ;)
hehe (razn ce pol das kr enodelne kopalke da trebuh al pa hrbet skrijes ;)
Lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost