Samotar je napisal/-a:Tetovirat se pejte k enmu bajkrju na Savo (Zagorje). Za normalen denar naredi zelo kvalitetno. Vsaj Desobediancia tko prav, slikce mi pa ne dovol objavt, ker je unikat in noče da bi še kdo mel istga. Ga ma pa na levi rami.
BlackWind je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:Sej jaz se tudi nebi če bi vedela kolk tam spodaj bolisamo ker je pa že začel pa nism mogla mu rečt da naj neha in sem pač potrpela.
Na lopatici me nič ni bolel, na križu sem čutila le neko špikanje v prstih na nogi, na gležnju malo praskanja a ne ker je na kosti, ampak tam spodaj pa če bi vedla da tako boli si nikoli nebi dala, no in sedaj sem pač vesela da sem potrpela
sj ql tatto zdej ko si mlad sam mors tacga izbrat da te ne bo sram ko bo mal vroce ko se bos sleku pri 80tih (ce bomo zivel do takrt) kazat enga metulcka![]()
mors tacga izbrat da ti je res ql pa moras vedt da ga bos gledu ceu fa*ing life
lp
frutko je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Tetovirat se pejte k enmu bajkrju na Savo (Zagorje). Za normalen denar naredi zelo kvalitetno. Vsaj Desobediancia tko prav, slikce mi pa ne dovol objavt, ker je unikat in noče da bi še kdo mel istga. Ga ma pa na levi rami.
to sm pa slišu, da je tm v tem koncu en prov korekten človk s tem poslom
jst sm svojga delu pr Srečotu - http://www.lucky-art.com in morm rečt, da človk res nardi korektno delo... kvalitetno, profesionalno in zelo ugodno, tko da jst priporočam njega, slikco svojga tatuja pa dodam k se bom spomnu nanga (ker ga mam na levi lopatici), mislm pa da boste presenečeni in navdušeni, sploh pa cocaine00 k neki kritizira tigre... boš pogledu pa pol kritizirumam ga pa 3 leta in pol!
evo, dodal sem sliko mojga tattoojaslika ni glih kvalitetna, v živo so vse barve in linije ful čiste
LP Tomaž
Sarcy je napisal/-a:Am pr 80ih pa res nimam namena kazat metuljčka
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost