He un bebo ma pa členke sfukane ...prov mu je...
HONDEK je napisal/-a:Ja jaz srčno upam da bo tak ko si reko. Če bo tak ko si reko Ti bom mogoče kako odstopo. :P :Prok46 je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:audi racing je napisal/-a:kaj se cakas???
a sta si izmenjala cifre?
aja pa kje se dobita?![]()
pridemo pogleedat!
ja valda da. pride po mene v petek pred šolo. Se bom V Hondi pelo. WWWWRRRRUUMMMMMM.tom.tom.tom.tom.tom :P :P :P
stari zdj boš glavni frajer,ko te 1x pičke vidjo z dobro bejbo si prec misljo,ej ampk neki že mora bit na njemu da takale z nim se ukul šeta,pa še starejša je od njega,pol pa še tipi in zdj boš glavni na šoli : D uglavnem zdj se boš mogu pišk otepat,tko one razmišlajo,no nekak tko,če sploh razmišlajoops:
![]()
LP
HONDEK je napisal/-a:Se je dogajalo v Mb ju ja. Tu od smetanove ulice nazaj proti cerkvi. Idi gledat še danes se vidi kri na zidu. :P Aja tak za info. Ta razvajenček je uporabnik (A.comDaDek je napisal/-a:HONDEK a to se je zgodilo v mb? če se je, v krerem delu ?:)
good job, lp)
HONDEK je napisal/-a:Če pa je 3 leta starejša![]()
![]()
![]()
Pojma nimam ki je Picasso.RegY je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:Če pa je 3 leta starejša![]()
![]()
![]()
moja prva punca je tud bla 21 let stara, jaz pa 16, pa kaj?kot je rekel pugi405 in še bom jaz malo dopolnil: na starem biciklu se najboljše naučiš peljat
stara koka dobra supa
tud moja punca zdaj je starejša od mene 6 let, pa nimava nobenih problemov... fant, nič kompleksov, samo zagrabit, pa gasa
glede krvi... ej jaz sem tu doma, če veš kje je picasso, pošlji PM, pa še ti jaz eno pijačko častim da si to nardil, ker si jo res zaslužiš!
glede uporabnika pa se sploh ne čudim, če bi se oglasil tukaj, čeprav bo tipkal samo z eno roko (yesssss), pa mislim, da smo vsi mnenja, da bi mu jo v bolnici lahko kr odrezali.
čestitke, pa se beremo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov