Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Re: ...

Napisal/-a Pugi Sr dec 28, 2005 12:07 am

medicincko je napisal/-a:
ja pametno!če bi v teh 40minutah prišli reševalci in policaji, verjetno nebi bil noben mrtu!

Če ne veš kako teče delo v reš. službi (NMP) bodi raje tiho, ozr.premisli 2x preden napišeš kaj takega :jao:

lp ;)

Zgleda da ne tako dobro, če je to res... Kakorkoli že teče.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr dec 28, 2005 7:46 am

Kok je folk glup. Jst odprem lokal in do 22h zvečer talam zastonj pivo - zunaj se nabere množica (za katero mi ni treba skrbeti - ga ni zakona) in se zgodi to da 2 potacajo in umreta, enega pa pretepejo do smrti, ker sta se zunaj 2 skupini butlov našli, ki se ne marajo. ALI BOM JST KRIV ZA DOGAJANJE ZUNAJ? Boli me k za tiste zunaj - jst notr talam pijačo in ne zunaj - isto je pri LIPI, zunaj je zunaj in ni v lokalu. Poleg tega je tip imel dovoljenje da obratuje do 23 ure. Nesreča se je zgodila pa 21:50 - ni on kriv, ni bil v prekršku in nič mu ne bo. Ne morte kr enga linčat zato k ste glupi pa se rinete v lokal v katerem je 500 ljudi v prostoru za 200 suhih ljudi in vas zato not ne spustijo - če vidiš, da je polno se obrneš in greš v drug diskač, ne pa da se rineš med množico. OVCE delajo to - čredni nagon.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr dec 28, 2005 8:07 am

nebivedu pravš se obrneš pa greš... ;) a se ti ne zdi, da je bla večina tm starih okol 17 let? še nimajo ne izpita, in ne avta... ni to tko pol da se kr obrneš in greš a se ti ne zdi? zakaj varnostnik ni spuščal do 22 skor nč not? zarad zaslužka? sam a ne bi blo isto da bi dal za vse za cel večer 700 ustopnine? bi blo manj folka + on bi zaslužu?
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Sr dec 28, 2005 8:39 am

ja pametno!če bi v teh 40minutah prišli reševalci in policaji, verjetno nebi bil noben mrtu!

Če ne veš kako teče delo v reš. službi (NMP) bodi raje tiho, ozr.premisli 2x preden napišeš kaj takega :jao:

lp ;)

ja ok mate sranje! ampak recmo da ce bi prsli ene 10-20 min. prej, tista tretja VERJETNO nebi bla mrtva!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr dec 28, 2005 8:51 am

just_in je napisal/-a:nebivedu pravš se obrneš pa greš... ;) a se ti ne zdi, da je bla večina tm starih okol 17 let? še nimajo ne izpita, in ne avta... ni to tko pol da se kr obrneš in greš a se ti ne zdi? zakaj varnostnik ni spuščal do 22 skor nč not? zarad zaslužka? sam a ne bi blo isto da bi dal za vse za cel večer 700 ustopnine? bi blo manj folka + on bi zaslužu?

Sam sem delal kot redar v različnih diskačih. Včasih je bila vstopnina do 2h zjutraj, potem si pa lahko zastonj not spuiščal, zunaj je bil kak pretep, pa si mogu kšnga mal umirit, drgač pa problemov ni blo dost, danes pa da privabiš čimveč mularije daš reklamo do 22 ure zastonj vstop in vsi letijo da bodo do 22h not, ker pa ni placa se pa zunaj tepejo prerivajo in podobno. Pol pride pa do tragedije, je pa lastnik kriv. Ni lastnik je tukaj kriv samo tok da ima lokar registriran kot okrepčevalnico, posledica tega je da nebi rabil sploh nobenega varnostnika, razen enega, ki mu varuje objekt sam.
Mularija je tko hotela priti do 22ure v likal - AMPAK LOKAL JE BIL ŽE POVHN - KAK NAJ JIH NOT SPUSTIJO, ČE PA NOT NI PLACA. Tko da za kaj takega ne morte krivt lastnika in varnostnikov, temveč samo tiste, ki so rinl gužvo naprej - tisti k ste bli tam pa sami veste kdo je rinu in zakaj. Alko, alko, ja te volim, a ti me praviš idiota!!!

Poleg tega danes imamo vsi mobitele(jst jih sovražim v dno duše) pa si lahko taksi pokličejo. Sam sem včasih tut po 5km do doma hodil(se je zgodilo da tudi že več) - taksijev ni bilo al pa so bili zasedeni, poklicat se jih ni dal(ni bilo mobitelov) za navadno telefonsko govorilnico si mogu met pa kartico al pa žetone.
Danes je mladina preveč gnila(vsaj velika večina), če je treba mal hodt, že vsi jokajo, če ne pelje avtobus, pol je že polomija, da pa gsm slučajno nebi imel omrežja bi pa pocrkal. Kaj pa včasih, ko nismo nič od tega mel. Pa smo hodil iz pivnice Jama(kodeljevo) do brilejeve v dravljah peš, pa ni noben nč piskal, kok je daleč.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr dec 28, 2005 8:55 am

h2 je napisal/-a:

lp ;)

ja ok mate sranje! ampak recmo da ce bi prsli ene 10-20 min. prej, tista tretja VERJETNO nebi bla mrtva!

Ko maš ti enkrat notranje poškodbe in ko te morajo dat na nosila tako, kot da bi imel zlomljeno hrbtenico potem to traja dolgo časa. Tudi če bi 10 ali 20 minut prej prišli(vendar 20 minut je vožnje, pa pripravit se je treba in podobno) bi še vedno bilo zelo kritično - mogoče tut če bi bili zraven nebi mogl več pomagat. Ker pa ne jaz in ne ti nisva iz te stroke pustiva to debato drugim.
LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR!!! Upam da ti tole dost pove.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr dec 28, 2005 10:56 am

Sicer si lahko že predstavljamo, kako se bo to končalo v naši pravni državi... :roll: Dokler se ne bo nekomu film vtrgal, se ne bo zgodilo nič..

Naj še omenim nekaj konstruktivnega:

Na grd način smo videli kaj se lahk zgodi, če vsi razmišljajo kot ovce; in ne samo pri mladoletnih, tudi pri 20+ folku je žal še vedno tako da nis(m)o bolj solidarni drug do drugega, in se gužvajo za brezveze. Zato torej, velika stvar ki jo lahko sami naredimo, je v naši moči, da se čist simpl postavimo v vrsto, vsak naj ima svoj prostor okoli sebe, bodimo malo bolj potrpežljivi, pa če bomo prišli not bomo, če ne pa ne. Disciplina, zdrava pamet in nič drugega. Ker NI VREDNO zaradi ene lukne nekam rinit skozi glavo v zid. :D

A penny for your thougths? ;)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Sr dec 28, 2005 11:43 am

nebivedu je napisal/-a:Kok je folk glup. Jst odprem lokal in do 22h zvečer talam zastonj pivo - zunaj se nabere množica - ...

nebivedu, res da sem te samo 1X srečal na B, ampak še vseeno ne bi pričakoval od tebe takle (ne bom napisal) sestavek... Dej še enkrat preberi kaj si napisal, pa če ti ne bo jasno, kaj vse si narobe napisal ti bom pa potem jaz...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr dec 28, 2005 12:56 pm

SCH-MM je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Kok je folk glup. Jst odprem lokal in do 22h zvečer talam zastonj pivo - zunaj se nabere množica - ...

nebivedu, res da sem te samo 1X srečal na B, ampak še vseeno ne bi pričakoval od tebe takle (ne bom napisal) sestavek... Dej še enkrat preberi kaj si napisal, pa če ti ne bo jasno, kaj vse si narobe napisal ti bom pa potem jaz...

Razloži, ker jst ne vidim svojih napak - bolj drugi vidijo.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr dec 28, 2005 1:31 pm

Juhuuu...spet je policija kriva da se je to nardil :woohoo :noro :noro :noro
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
mitja12345
Novinec

Napisal/-a mitja12345 Sr dec 28, 2005 1:39 pm

nebivedu: 100% se s teboj strinjam!!!!!!!!!!!!
lp, mitja

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr dec 28, 2005 1:57 pm

Jst se tud strinjam z nebivedu kdo je kriv...krivi so tisti ki so zadi stal in delal valove, rinl naprej...vemo menda vsi kdo to počne...živali svoji lastni vrsti tega neb počele, pa mi to počnemo...lejte kok je svinj v hlevih, kok je kur...pa se ne pohodjo do smrti...

Sej nočm zdej izpadit i****, ful mi je hudo zarad deklet, ampak zdej ste vsi sprejel lastnika za grešnega kozla, torej lastnik gre v zapor in kaj smo rešl s tem? Tisti ki so krivi da je do te situacije prišlo bodo še vedno počeli po starem. In to je od države, inšpektorjev, policije, lastnika, čreda podivjanih čefurjev (ne mislim nacionalnosti)...pač plačal bo lastnik..Pa še neki vsi pozabljate na organizatorje večera. Ne vem kako so meli formalno urejeno zadevo vendar obstajal naj bi nek pravni posel, oni so od lastnika najeli prostor in sami bi morali poskrbeti za določene stvari, se pravi za varnost itd, sami bi morali predvidevat kolk bo folka, sami prijavit prireditev, saj bi nenazadnje tud sami pobasali denar. In organizatorji party time morajo nažalost po mojem mnenju prevzeti lih tolko odgovornosti kot lastnik.

Če vzamemo primer iz ceste. Dva se zaletita en je prevozil stop znak, drug pa peljal z neprilagojeno hitrostjo...kdo je kriv...pač kazen zarad neprilagojene hitrosti dobi tisti ki je prehitro peljal, kazen za povzročitev nesreče pa tisti ki je prevozil stop znak....In ravno zarad tega pomojem mnenju lastnik ni kriv, kriv je le tistih formalnosti ki ni mel urejenih in tisto naj plača. Redarje pa bi nenazadnje morali priskrbeti organizatorji...Čeprav ne vem kaj formalno organizatorji sploh so...društvo, s.p.,? So delali kr na črno? Če so delali na črno je zamočila inšpekcija...

Ampak kakorkoli vzrok za smrti so tisti ki so rinli zadaj...in verjemte sposoben tožilec jim lahko dokaže uboj. Prič je dovolj...če pa jo bodo odnesli nekaznovani, pa se bo naslednjič ista zgodba ponovila kje drugje...Saj tudi 12 redarjev, kolikor bi jih po zakonu moglo bit ni sposobno razdreti take množice.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Sr dec 28, 2005 2:09 pm

nebivedu je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:

V redu, poglej, najbolj me moti, ko pišeš, da če ti zastonj deliš pivo, te ne zanima, kaj se dogaja pred lokalom oz. "za katero mi ni treba skrbeti - ga ni zakona"

Vzemiva X prostor, da ne bo spet Lipa, imaš urejeno parkirišče pred svojim lokalom itd.

Ti si lastnik vsega tega in organizator te prireditve. Glede na to, da obstajajo zakoni za take vrste prireditve glede na dejavnsot, velikost prostora, število obiskovalcev itd. si moraš narediti plan, katere službe rabiš vse na kraju, tukaj mislim na reševalno službo, varnostno, gasilce itd. Z njimi glede na zakon skleneš pogodbo oz. dogovor kaj in kako bodo delali. Fino je, da pomisliš na vse naloge in možne scenarije ter jim dodeliš naloge, ki jih v pogodbo skrbno napišeš. S tem se več ali manj rešiš odgovornosti za naloge, ki si jim jih dodelil v skladu z zmožnostmi tem službam. Recimo lahko ti povem, da če se zmenimo za požarno varovanje ognjemeta, kjer je možnost požara in, da pride do kakšnega večjega požara, bomo verjetno gasilci ga najebali in ne organizator, ker smo mi sprejeli več ali manj odgovornost, da bomo varovali osebe in lastnino pred požarom z ustrezno opremo in usposobljenostjo. Če pa bo organizator na prireditvi spuščal recimo ene pline in mu vse skupaj tisto eksplodira, bo pa spet sam odgovarjal, ker se nismo zmenili za to vrsto varovanja, ker bi drugače mi prišli z ustrezno drugačno opremo. In glede na to, da je parkirišče pred tvojim lokalom, tvoja last, ima tudi policija omejene pristojnosti (razen v petih izrednih primerih, če se ne motim) . Zato je na tebi, da poskrbiš z ustrezno varnostno službo za varnost tvojih obiskovalcev na tvoji lastnini. Če boš en količek imel na parkingu, ki pač ne bo ničemur namenjen, slabo viden... in se ti bo en spotaknil čezenj, verjemi, da te bo tožil, če bo pravi.
Torej moraš ti poskrbeti za varnost ljudi, ki pridejo na to tvojo javno množično prireditev, ker je tudi parkirišče del tvoje lastnine ob enem, pa moraš varnostni službi definirat, da pač ob večjem številu obiskovalcev naredijo poseben koridor za vstop in izstop itd. In če bi vse to bilo urejeno, torej bi lastnik vse lepo definiral kaj so naloge redarjev na parkingu itd., se bi strinjal s teboj, da je le malo odgovoren, ampak ker tega ni storil je v bistvu vse te naloge nase sprejel, čeprav bi spet kršil sto in en zakon, če bi recimo skakal okoli s prvo pomočjo, gasilnim aparatom, znakom varnostne službe itd.

Poanta vsega tega je, da ti na taki prireditvi rabiš ustrezne službe, ki varujejo tvoj prireditveni prostor in tvojo lastnino, zemljišče... Z dodelitvijo nalog službam, se vsaj delno rešiš krivde... Če pa ne narediš tega, si pač sam kriv... In pooblastiti jih moraš na celotno območje, ker verjetno imaš v sklopu lokala tudi parkirišče in vhod v sam tvoj lokal, ker če je parking tvoja lastnina, ga boš s5 ti naj****...

Upam, da sem bil dovolj jasen, če pa ne, bom pa še bolj podrobno razložil moje mišljenje za nerazumljiv del mojega mišljenja.

Lp!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Sr dec 28, 2005 2:17 pm

yurchek je napisal/-a:Jst se tud strinjam z nebivedu kdo je kriv...krivi so tisti ki so zadi stal in delal valove, rinl naprej...vemo menda vsi kdo to počne...živali svoji lastni vrsti tega neb počele, pa mi to počnemo...lejte kok je svinj v hlevih, kok je kur...pa se ne pohodjo do smrti...

Hm, delno se strinjam, ampak, če bi bilo dovolj varnostnikov in pravilno usposobljenih, verjemi, da do tega prerivanja ne bi prišlo oz. vsaj tako hudega. Pač ljudi je treba nadzirat, še vseeno smo živali, zato so varnostne službe in policija, če bi se vsi kulturno obnašali sploh ne bi rabili teh služb... In na organizatorjih je, da jih uporabijo ob takih dogodkih... Tukaj jih očitno ŽAL niso :roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr dec 28, 2005 2:45 pm

SCH-MM je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:

V redu, poglej, najbolj me moti, ko pišeš, da če ti zastonj deliš pivo, te ne zanima, kaj se dogaja pred lokalom oz. "za katero mi ni treba skrbeti - ga ni zakona"

Vzemiva X prostor, da ne bo spet Lipa, imaš urejeno parkirišče pred svojim lokalom itd.

Ti si lastnik vsega tega in organizator te prireditve. Glede na to, da obstajajo zakoni za take vrste prireditve glede na dejavnsot, velikost prostora, število obiskovalcev itd. si moraš narediti plan, katere službe rabiš vse na kraju, tukaj mislim na reševalno službo, varnostno, gasilce itd. Z njimi glede na zakon skleneš pogodbo oz. dogovor kaj in kako bodo delali. Fino je, da pomisliš na vse naloge in možne scenarije ter jim dodeliš naloge, ki jih v pogodbo skrbno napišeš. S tem se več ali manj rešiš odgovornosti za naloge, ki si jim jih dodelil v skladu z zmožnostmi tem službam. Recimo lahko ti povem, da če se zmenimo za požarno varovanje ognjemeta, kjer je možnost požara in, da pride do kakšnega večjega požara, bomo verjetno gasilci ga najebali in ne organizator, ker smo mi sprejeli več ali manj odgovornost, da bomo varovali osebe in lastnino pred požarom z ustrezno opremo in usposobljenostjo. Če pa bo organizator na prireditvi spuščal recimo ene pline in mu vse skupaj tisto eksplodira, bo pa spet sam odgovarjal, ker se nismo zmenili za to vrsto varovanja, ker bi drugače mi prišli z ustrezno drugačno opremo. In glede na to, da je parkirišče pred tvojim lokalom, tvoja last, ima tudi policija omejene pristojnosti (razen v petih izrednih primerih, če se ne motim) . Zato je na tebi, da poskrbiš z ustrezno varnostno službo za varnost tvojih obiskovalcev na tvoji lastnini. Če boš en količek imel na parkingu, ki pač ne bo ničemur namenjen, slabo viden... in se ti bo en spotaknil čezenj, verjemi, da te bo tožil, če bo pravi.
Torej moraš ti poskrbeti za varnost ljudi, ki pridejo na to tvojo javno množično prireditev, ker je tudi parkirišče del tvoje lastnine ob enem, pa moraš varnostni službi definirat, da pač ob večjem številu obiskovalcev naredijo poseben koridor za vstop in izstop itd. In če bi vse to bilo urejeno, torej bi lastnik vse lepo definiral kaj so naloge redarjev na parkingu itd., se bi strinjal s teboj, da je le malo odgovoren, ampak ker tega ni storil je v bistvu vse te naloge nase sprejel, čeprav bi spet kršil sto in en zakon, če bi recimo skakal okoli s prvo pomočjo, gasilnim aparatom, znakom varnostne službe itd.

Poanta vsega tega je, da ti na taki prireditvi rabiš ustrezne službe, ki varujejo tvoj prireditveni prostor in tvojo lastnino, zemljišče... Z dodelitvijo nalog službam, se vsaj delno rešiš krivde... Če pa ne narediš tega, si pač sam kriv... In pooblastiti jih moraš na celotno območje, ker verjetno imaš v sklopu lokala tudi parkirišče in vhod v sam tvoj lokal, ker če je parking tvoja lastnina, ga boš s5 ti naj****...

Upam, da sem bil dovolj jasen, če pa ne, bom pa še bolj podrobno razložil moje mišljenje za nerazumljiv del mojega mišljenja.

Lp!

Ti si definitvno kak organizator dela, vendar sam pri sebi veš, da tole ne gre tako. Noben diskač v sloveniji nima pripravljene reševalne službe in gasilcev, še manj pa resno usposobljenih varnostnikov. Za moje pojme je lastnik kriv tega da ni prijavil dogajanja in tega da ima obrat odprt kot okrepčevalnico - nikakor pa ni odgovoren za smrt ljudi, ki jih je poteptala množica ovc, ki so stale pred diskačem in se rinile v notranjost že tako prepolnega diskača.

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr dec 28, 2005 3:01 pm

v notranjost že tako prepolnega diskača.

mejhn popravek. V Lipi je bilo 1000 ljudi. Skupaj z letnim vrtom in šotorom Lipa lahko sprejme okoli 2.200 ljudi. Tko da je bilo prostora še zelo veliko.

LP Alonso

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Sr dec 28, 2005 3:13 pm

nebivedu je napisal/-a:Ti si definitvno kak organizator dela, vendar sam pri sebi veš, da tole ne gre tako. Noben diskač v sloveniji nima pripravljene reševalne službe in gasilcev, še manj pa resno usposobljenih varnostnikov. Za moje pojme je lastnik kriv tega da ni prijavil dogajanja in tega da ima obrat odprt kot okrepčevalnico - nikakor pa ni odgovoren za smrt ljudi, ki jih je poteptala množica ovc, ki so stale pred diskačem in se rinile v notranjost že tako prepolnega diskača.

Heh, nisem organizator, sem bil pa parkrat že izvajalec, pa potem itaq še malo navežeš tisti čas dogajanja stike z ostalimi službami pa si malo ustvariš sliko...

Sej tam za reševalno službo in gasilce nisem konkretno mislil za navaden diskač (glede na velikost, število obiskovalcev...), ampak za kakšne večje prireditve pa mora biti tudi to prisotno, posebaj če je stopnja tveganja večja. Recimo za tako število ljudi kot jih je bilo tukaj... Bi bilo smiselno imeti kakšno reševalno ekipo, da o številu varnostnikov niti ne govorim... (čeprav sedaj v medijih pravijo, da jih je število presenetilo, čeprav jaz OSEBNO jim ne verjamem, moje mišljenje)

Hm, ampak poglej, a še vseeno ne verjameš, da bi z ustrezno vsaj redarsko službo pred samim vhodom lahko preprečili to ali vsaj omilili? Glede na to, da je to območje, kjer se je zgodilo njegova lastnina, sem še vedno mnenja, da je kriv lastnik, ker ni priskrbel ustrezne službe za varovanje. Kot sem že napisla, če bi to prepustil profesionalcem in bi se to njim zgodilo... Druga pesem... Lej, ravno zaradi tega, ker praviš, da je bila tam množica ovc, bi rabili pastirje, ki bi preprečili to gnetenje... Priskrbel bi jih pa kmet oz. veleposestnik (prispodoba za lastnika)

Se pa strinjam s teboj, da nikjer ni vrhunsko poskrbljeno za varnost, pač tukaj se je to naredilo... Lahko se bi marsikje drugje... Je pa tudi res glede prijave samega dogajanja: Če bi bilo prijavljeno, bi gotovo policija polagala večjo pozornost na to dogajanje, ker je res problem dobiti na tak dan toliko patrulj v LJ v kratkem času za tako množico ljudi (verjetno tudi policija najprej ni vedela kaj točno se dogaja). Ker še vseeno morajo tudi policisti poskrbeti najprej za lastno varnost, ne da brezglavo skačejo v množico, torej je potrebna formacija večje intervencijske ekipe, kar pobere spet nekaj časa...

Vem, da je sedaj to vse skupaj mlatenje prazne slame, treh življenj žal nič več ne prikliče nazaj, ampak sem pa še vedno za mirno diskuijo na to temo...

Lp!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr dec 28, 2005 3:21 pm

glede kdo je kriv...jst pravim da se ni smisla s tem ukvarjat,ker so drugi za to pristojni,ampak če pogledamo nazaj,se vidi da je lastnik dobil že mnogo kazni,kateri se je v nekaterih primerih spretno izognil,podkupil xx ljudi,neplačal itd....tko da problem se že dolgo vleče in v prvi vrsti je tukaj lastnik le tega...tako da če bi blo vse po pravici bi moral biti ta lipa že zaprta! Gremo naprej...krivi so ljudje ki rinejo kot živali,veliko ter odločilno vlogo imajo tudi starši,ki spuščajo mladoletne otroke v nočni life.

Stvar te debate iz moje strani zaključena!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Sr dec 28, 2005 3:59 pm

V redu ja, bo že sodišče povedalo oz. imelo zadnjo besedo... Ampak nisem si mogel, da ne bi malo napisal na to temo, ker jo vsaj malo poznam :oops:

Tudi z moje strani zaključujem debato ter še enkrat R.I.P. punce :(

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr dec 28, 2005 7:09 pm

Vi mešate neki....kdo je kriv in kdo je formalno odgovorn...in krivi so tisti ki so rinli naprej kot živali...majo pa vakum v glavi zato je tko...odgovornost pa lahko sprejme marsikdo(sodstvo, inšpektorat, organizator,, lastnik, policija, župan), na žalost je žrtveno jagnje lastnik :evil:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov