Martina Navratilova je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Tudi jaz ne maram ciganov oziroma podpiram uveljavljanje zakonov pri vseh. Ljubljanske mamine maze kot so Hanžek in podobni pa se utapljajo v lastnih nasprotjih, da ne govorimo o Hammarbergu ali kaj je že oni evrokomisar. Karkoli desničarskega, četudi je zdravo, bo takoj označeno za nasilniško in fašistično obnašanje... To je moderni levi apriorizem, ki zna biti včasih militantnejši od desnice.
LP,
Martin
Haha to vedno bolj pogosto slisim. Le iz kje???![]()
![]()
Pojdi malo brat ameriske politicne forume. Prakticno z glavno parolo in mislijo pravega ameriskega republikanca tukaj ven prihajas.
Levica militantnejsa??! Vsak primer ki ga napises za zadnjih 15 let da je bila levica v SLoveniji militantna ti jst napisem 2 ko je bila desnica. Prav? Za pico?
(pazi pa antiglobalisti so lahko z obeh polov + pri nas takih izgredov pri nas ni bilo)
Hanžka nebi primerjal z vami. Res ne. Ste dalec pod njegovim nivojem. On rešuje probleme ne poglablja.![]()
![]()
Levica zna biti totalno militantna, predvsem pa nestrpna. Levičarji mislite, da ste neomejeno tolerantni, odprti, pozitivni, pravični, edini pravi... Še vedno se utapljate v idejah, ki ne poznajo praktične rešitve. Podpirate žensko emancipacijo, hkrati pa si zatiskate oči pred padcem rodnosti in za to obtožujete nesposobne ministre. Podpirate obrobne skupine ljudi, hkrati pa si zatiskate oči pred njihovo deviantnostjo. Obsojate šovinizem, hkrati pa se postavljate na stran ubogih teroristov.
Tudi desnice ne obrajtam najbolj, vendar ima veliko več stika z realnostjo.
Hanžek je mamina maza par exellence in mamine maze nikoli niso imele stika z realnostjo. Ziher še izpita za avto nima, kuha, pere, ženska pa pride ob 5h domov s šihta in najprej odpre cajtng...
Jaz sem za strogo, a pošteno politiko. Za Strojane se razne skupine zavzemajo izključno za uveljavitev svojih interesov, to je dobiti najbolj beden razlog za nasprotovanje in očrnjevanje Janše.
Če je levakom tako hudo za kriminalce Strojane, naj jim uredijo topli dom na Metelkovi, centru levega militarizma.