Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Ali bi bili za tak referendum

DA
53
79%
Ne
14
21%

Skupaj glasov : 67

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Ne nov 19, 2006 12:25 pm

Martina Navratilova je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Tudi jaz ne maram ciganov oziroma podpiram uveljavljanje zakonov pri vseh. Ljubljanske mamine maze kot so Hanžek in podobni pa se utapljajo v lastnih nasprotjih, da ne govorimo o Hammarbergu ali kaj je že oni evrokomisar. Karkoli desničarskega, četudi je zdravo, bo takoj označeno za nasilniško in fašistično obnašanje... To je moderni levi apriorizem, ki zna biti včasih militantnejši od desnice.

LP,
Martin

Haha to vedno bolj pogosto slisim. Le iz kje??? :lol: :lol: :lol: Pojdi malo brat ameriske politicne forume. Prakticno z glavno parolo in mislijo pravega ameriskega republikanca tukaj ven prihajas.

Levica militantnejsa??! Vsak primer ki ga napises za zadnjih 15 let da je bila levica v SLoveniji militantna ti jst napisem 2 ko je bila desnica. Prav? Za pico?
(pazi pa antiglobalisti so lahko z obeh polov + pri nas takih izgredov pri nas ni bilo)

Hanžka nebi primerjal z vami. Res ne. Ste dalec pod njegovim nivojem. On rešuje probleme ne poglablja. :D
:lol: :lol:

Levica zna biti totalno militantna, predvsem pa nestrpna. Levičarji mislite, da ste neomejeno tolerantni, odprti, pozitivni, pravični, edini pravi... Še vedno se utapljate v idejah, ki ne poznajo praktične rešitve. Podpirate žensko emancipacijo, hkrati pa si zatiskate oči pred padcem rodnosti in za to obtožujete nesposobne ministre. Podpirate obrobne skupine ljudi, hkrati pa si zatiskate oči pred njihovo deviantnostjo. Obsojate šovinizem, hkrati pa se postavljate na stran ubogih teroristov.

Tudi desnice ne obrajtam najbolj, vendar ima veliko več stika z realnostjo.

Hanžek je mamina maza par exellence in mamine maze nikoli niso imele stika z realnostjo. Ziher še izpita za avto nima, kuha, pere, ženska pa pride ob 5h domov s šihta in najprej odpre cajtng...

Jaz sem za strogo, a pošteno politiko. Za Strojane se razne skupine zavzemajo izključno za uveljavitev svojih interesov, to je dobiti najbolj beden razlog za nasprotovanje in očrnjevanje Janše.

Če je levakom tako hudo za kriminalce Strojane, naj jim uredijo topli dom na Metelkovi, centru levega militarizma.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne nov 19, 2006 12:31 pm

Kdo je rekel, da bi moral vse sam rešit? Kaj od zgoraj napisanega, ali se je skom usedel za mizo in pogovoril ti ni bilo jasno (našteti so bili vsi vpleteni). Sam a si res nepismen/a al ti je mobisux tako stopil v glavo, da samo uživaš v provokacijah? Človek se sprašuje, kdo tu je tisti, ki je res zakompleksan....
Kar se pa vaščanov tiče..da pričakuješ, da se bodo sami usedli s Strojanovimi in pogovorili je tako nekako abotno in neumno kot pričakovati, da se bo zlorabljena 10letna deklica sama usedla s pedofilom in se skušala pogovoriti o njuni nadaljni prihodnosti. Kako sploh lahko pričakuješ od žrtve, da ponudi roko sprave storilcu? Očitno ti je v življenju prizanešeno, upam, da ti bo še neprej, po drugi strani pa mogoče ne bi bila napak izkušnja, ki b ti odprla oči.

Glede na to, da nam ni vseeno kaj se dogaja, je tebi tole vse skupaj ena velika zabava. Precej zaskrbljujoče....

Zakaj ne poznam drugega varuha človekovih pravic? Ker so prezaposleni z reševanjem problemov in nimajo časa bit medijske zvezde.
Obey me. You'll be happier.

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova Ne nov 19, 2006 12:43 pm

Malo mesas izraze. Nebi temu reku militarizem, militantnost. Smesno, da je militarizem ravno to kar delajo nebivedu in njemu podobni. Se mi je zdelo da stava ne velja. ;)

Da ratujemo nestrpni pa ni cudno. Poglej malo razmere po svetu. Vse je v pizdi zaradi desnih radikalcev.
Teroristi so desnicarji. :idea: :idea:

Drugace pa vidim da bi v sloveniji morali malo bolj kot na politiki podelati na medsebojnih odnosih in komunikaciji nasplosno. Nekaj malega sm potoval po svetu in nikjer nisem zasledil da bi se besede toliko obracale kot pri nas. Vsi vedo vec o tem kar govoris in kaj si z izrečenim mislil kot ti sam. Kdo je reku da jst podpiram kriminalce strojanove. Jst samo pravim da so kriminalci oboji in ce bi blo po moje bi reseval ta problem tako da bi dal v celico najbolj nadobudnega vaško stražnika in strojana. Naj se resi problem lokalno zakaj bi moral jebat ljudi globalno. (malo za salo malo zares, zate malo levega militarizma)

Zenska emancipacija niza rodnost?? In kaj bi ti spremenil da povisas rodnost? Me prav zanima....

PS: nisem clan mobisuxa, glede zakompleksanosti pa tezko sodim sam. Lahko ti povem da v zivo ne veljam za zakompleksanega. Mi lahko ti poves kaksni so moji kompleksi oz kako kazem da jih imam, da bom lahko to popravil. Tudi relativno pismen sem (zdaj ze potiho berem in pisem z malimi tiskanimi)
Zadnjič spremenil Martina Navratilova, dne Ne nov 19, 2006 12:46 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Ne nov 19, 2006 12:45 pm

Torej je samoobramba kriminalno dejanje?

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova Ne nov 19, 2006 12:48 pm

jorgeus je napisal/-a:Torej je samoobramba kriminalno dejanje?

Ne. Saj to pa verjetno ves. Sej nisi neumna.

Boljse vprasanje zate. Kaj je samoobramba? (napisi zakonsko, ne mi s ksnimi otrocjimi)

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Ne nov 19, 2006 12:54 pm

Zenska emancipacija niza rodnost?? In kaj bi ti spremenil da povisas rodnost? Me prav zanima....

Evropa še nikoli ni bila tako bogata, blagostanje še nikoli ni bilo tako enakomerno razporejeno, hkrati pa rodnost še nikoli ni bila tako nizka.

Ravno najbogatejše države imajo najnižjo rodnost.

Zato krivde za nizko rodnost ne vidim v napačni družinski politiki, ampak predvsem v brisanju tradicionalnih družinskih vlog ter splošni uživaški kulturi. Ženske pri 28 še vedno tavajo po kafičih in čakajo Godota namesto da bi pričakovale 3. otroka. Moški niso nič boljši, vedno več je patoloških mevž. Uničil nas bo dekadetni hedonizem in bežanje pred odgovornostjo, ne pa minister Drobnič kot vpijejo levaki...

LP,
Martin

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Ne nov 19, 2006 12:54 pm

Otroku se ne da drugače obrazložit kot po otročje ;) In po pravici povedano, se mi ne da več... Ko pa boš kaj bolj konstruktivno razpoložen, me pa pocukaj za rokav, pa lahko rečeva še kakšno na to temo. ;)

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova Ne nov 19, 2006 1:00 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:

Evropa še nikoli ni bila tako bogata, blagostanje še nikoli ni bilo tako enakomerno razporejeno, hkrati pa rodnost še nikoli ni bila tako nizka.

Zato krivde za nizko rodnost ne vidim v napačni družinski politiki, ampak predvsem v brisanju tradicionalnih družinskih vlog ter splošni uživaški kulturi. Ženske pri 28 še vedno tavajo po kafičih in čakajo Godota namesto da bi pričakovale 3. otroka. Moški niso nič boljši, vedno več je patoloških mevž. Uničil nas bo dekadetni hedonizem in bežanje pred odgovornostjo, ne pa minister Drobnič kot vpijejo levaki...

LP,
Martin

Ubistvu se strinjam, ampak kaj ma zenska emancipacija s tem. Bi prej reku da turbo kapitalizem.

Uporabniški avatar
LoLiShMaN
Novinec

Napisal/-a LoLiShMaN Ne nov 19, 2006 1:06 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:

LP,
Martin

jah janša je pač mogu enga žrtvovt zato da bi zgleda kokr tok normaln, glede na to da bo drobniča fuknu iz stolčka
seveda se strinjam da v drobniču ni problem, in bi bilo velik bolš če bi kakšnega rupla odstavl bi velik bolšga nardil kakor drobniča, samo tako to je treba se bo sprjaznt, da se vladi j**e za to državo, probal bojo do konca mandata iztržt čimveč, po pa jebite se
tko to je....

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Ne nov 19, 2006 1:07 pm

Joie de vivre! je napisal/-a: Podpirate žensko emancipacijo, hkrati pa si zatiskate oči pred padcem rodnosti in za to obtožujete nesposobne ministre. Podpirate obrobne skupine ljudi, hkrati pa si zatiskate oči pred njihovo deviantnostjo. Obsojate šovinizem, hkrati pa se postavljate na stran ubogih teroristov.

Martina Navratilova je napisal/-a:Zenska emancipacija niza rodnost?? In kaj bi ti spremenil da povisas rodnost? Me prav zanima....

Kaj narediti, da bi povečali rodnost, ce dandanes postaja otrok "luksuz". In to ne pomeni 20otrok met pr bajt, ampak enega..
Eni so prevec neodgovorni da bi ga imeli, eni pa si ga enostavno ne morejo privosciti, ceprav bi ga radi bolj kot vse na svetu..

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova Ne nov 19, 2006 1:10 pm

jorgeus je napisal/-a:Otroku se ne da drugače obrazložit kot po otročje ;) In po pravici povedano, se mi ne da več... Ko pa boš kaj bolj konstruktivno razpoložen, me pa pocukaj za rokav, pa lahko rečeva še kakšno na to temo. ;)

Uh ta pa je bila na nivoju. Imas me. Razorožila si me na zelo intelektualen "odrasel" nacin. :lol:

Zakaj si zacela z zaljivkami? Se pocutis ogrozeno? :D

Cukal te pa ne bom za rokav ker sem lepo vzgojen "otrok". ;)
Zadnjič spremenil Martina Navratilova, dne Ne nov 19, 2006 1:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova Ne nov 19, 2006 1:11 pm

AXioN je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a: Podpirate žensko emancipacijo, hkrati pa si zatiskate oči pred padcem rodnosti in za to obtožujete nesposobne ministre. Podpirate obrobne skupine ljudi, hkrati pa si zatiskate oči pred njihovo deviantnostjo. Obsojate šovinizem, hkrati pa se postavljate na stran ubogih teroristov.

Martina Navratilova je napisal/-a:Zenska emancipacija niza rodnost?? In kaj bi ti spremenil da povisas rodnost? Me prav zanima....

Kaj narediti, da bi povečali rodnost, ce dandanes postaja otrok "luksuz". In to ne pomeni 20otrok met pr bajt, ampak enega..
Eni so prevec neodgovorni da bi ga imeli, eni pa si ga enostavno ne morejo privosciti, ceprav bi ga radi bolj kot vse na svetu..

Se enkrat. Kaj ma zenska emancipacija s tem kar si napisal?

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Ne nov 19, 2006 1:16 pm

AXioN je napisal/-a:

Ponavadi ga imajo ravno tisti, ki si ga težko privoščijo, in to ne samo enega... Nad vladno politiko pa vpijejo ljubljanske emancipiranke, ki imajo 300 jurjev plače...

Če si otroke želiš, jih boš imel in fertik. Vsako filozofiranje okoli tega je mlatenje prazne slame.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Ne nov 19, 2006 1:33 pm

jorgeus je napisal/-a:Otroku se ne da drugače obrazložit kot po otročje ;) In po pravici povedano, se mi ne da več... Ko pa boš kaj bolj konstruktivno razpoložen, me pa pocukaj za rokav, pa lahko rečeva še kakšno na to temo. ;)

Uh ta pa je bila na nivoju. Imas me. Razorožila si me na zelo intelektualen "odrasel" nacin. :lol:

Ogroženo? Od tebe? :lol: .

@Joie de vivre: pozabljaš samo na eno stvar; ja, otroka lahko naštepaš, vendar glede na stanovanjko politiko in na dejstvo, da je 80% mladih zaposlenih za določen čas ostali pa smo honorarci kljub visokošolski (ali raje še posbej tisti z visokošolsko) izobrazbi in da tudi recimo zaslužimo tvojih lepih 300 tisoč, izračunaj, v kolikem času, si bomo lahko omislil garsonjero. Žal pa se ne morem strinjati s teboj s ssmislu, evo, froc je kle, dragi moji starši pri katerih živim, sedaj pa rabim vajino pomoč... In najnovejša cvetka naše vlade, da se jemanje kredita za nakup stanovanja črta kot olajšavo vo dohodnini. Brez zamere, ta vlada mladini jemlje še tisto malo drobtinic, ki jih imamo, dodatno pa obremenjuje že tako nas dekleta, ki smo pri zaposlovanju že tako na udaru glede nosečnosti in podobno sedaj pa še s plačljivim splavom. Tako razmišljanje o imel bom otroka pa fertik imajo v Afriki...tam je zelo veliko otrok....

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Ne nov 19, 2006 2:24 pm

Kaj je že rdeča nit te teme? :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Ne nov 19, 2006 5:38 pm

jorgeus je napisal/-a:

Ogroženo? Od tebe? :lol: .

@Joie de vivre: pozabljaš samo na eno stvar; ja, otroka lahko naštepaš, vendar glede na stanovanjko politiko in na dejstvo, da je 80% mladih zaposlenih za določen čas ostali pa smo honorarci kljub visokošolski (ali raje še posbej tisti z visokošolsko) izobrazbi in da tudi recimo zaslužimo tvojih lepih 300 tisoč, izračunaj, v kolikem času, si bomo lahko omislil garsonjero. Žal pa se ne morem strinjati s teboj s ssmislu, evo, froc je kle, dragi moji starši pri katerih živim, sedaj pa rabim vajino pomoč... In najnovejša cvetka naše vlade, da se jemanje kredita za nakup stanovanja črta kot olajšavo vo dohodnini. Brez zamere, ta vlada mladini jemlje še tisto malo drobtinic, ki jih imamo, dodatno pa obremenjuje že tako nas dekleta, ki smo pri zaposlovanju že tako na udaru glede nosečnosti in podobno sedaj pa še s plačljivim splavom. Tako razmišljanje o imel bom otroka pa fertik imajo v Afriki...tam je zelo veliko otrok....

In misliš da bi bilo več otrok, če bi vlada vsem potalala zastonj stanovanja in dala 100 jurjev pospore mesečno? Bore malo, stara moja.

Ni to stanje ekonomije, ampak stanje duha. Otrok se sedaj vsi bojijo, kar je pogubna miselnost.

Pojasni mi, zakaj imamo najbogatejše države najmanj otrok, pojasni mi to?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne nov 19, 2006 7:10 pm

Martina alias zinik alias hajdukS
Hanžek je bil uradno vabljen da pride na ambrus pogledat situacijo najmanj 15X, pa se ni odzval niti enkrat. Dve leti nazaj je bil celo shod vseh Ambrušanov pred parlamentom, pa se ni nihče odzval, Stalno so opozarjali na zadeve pa se ni noben odzval. Hanžek je bil takrat tiho ko piška, danes pa pametuje - samo danes je prepozno.

Torej kaj lahko narediš, če se država ne odziva na kakršnokoli prošnjo da bi poštimali zadeve?

P.S. Od vseh 600 napovedanih romov so bili samo štirje v enem zarjavelem golfu s celjsko registracijo. Kje je zdej ostalih 596 ljudi, ki ste jih napovedovali?

P.S.2 Minister Zver je odstopil in javno priznal, da je država naredila prevelike napake.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne nov 19, 2006 8:07 pm

Ja in ta vlada žal plačuje grehe, ki jih je po večini ustvarila Drnovškova vlada.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne nov 19, 2006 9:25 pm

Sh3bO je napisal/-a:Ja in ta vlada žal plačuje grehe, ki jih je po večini ustvarila Drnovškova vlada.

Ustvarili so jih vsi skupaj in nej zdej pojejo, kar so zakuhal. Sej ni nobena vlada boljša od druge - vsi so pokvarjeni in vsi nam kradejo denar.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Ne nov 19, 2006 9:33 pm

nebivedu je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:Ja in ta vlada žal plačuje grehe, ki jih je po večini ustvarila Drnovškova vlada.

Ustvarili so jih vsi skupaj in nej zdej pojejo, kar so zakuhal. Sej ni nobena vlada boljša od druge - vsi so pokvarjeni in vsi nam kradejo denar.
Velik podpis pod tole :clapclap :clapclap :clapclap
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost