Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Ali živite pri starših

da
84
74%
ne
30
26%

Skupaj glasov : 114

Uporabniški avatar
_sonček_
Nov uporabnik

Kraj: 10 km iz Gorenje vasi nad Poljanom v hribe

Napisal/-a _sonček_ Če apr 10, 2008 9:16 pm

alesdrolec je napisal/-a:
adis je napisal/-a:@sonček: najprej odpreš temo kjer sprašuješ po statusu - ali živijo doma ali pa na svojem, te odgovore dobiš in nato kritiziraš kako lahko nekdo živi pri svojih itd....kao češ da pride na "gotovo" - HVALA BOGU DA IMAJO/IMAMO NEKATERI TO MOŽNOST ;) da imajo dosti prostora doma in da so za vsaj nekaj časa brez skrbi kar se tega vprašanja tiče
se popolnoma strinjam in sonček resno obišč psihologa k ti nis normaln!! :?

Ti nisi resen. Zneba ne bo nič prletel, to je pr nas standard, da se mladi vseljio zgoraj potem pa po smrti staršev poverbajo. Al pa se izselijo pa potem poverbajo.....hm mal sem zašel iz prvotne teme.
Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če apr 10, 2008 9:18 pm

kaj boš pustil da "domačija" gnije po smrti staršev? logično da se vseliš in da skrbiš za "domačijo"

Uporabniški avatar
_sonček_
Nov uporabnik

Napisal/-a _sonček_ Če apr 10, 2008 9:21 pm

zupi13 je napisal/-a:Daj sonček ne s***! Kdo bo pa to nasledil? A te bo razdedinil? Kaj pa delaš ti pri svojih letih? prispevaš kaj denarja v družinski proračun? krneki

Ti mene osebno ne poznaš, niti ne poznaš kje živim, v kakšnih jebanah in kako je potrebno včasih delat, da se tebi niti ne sanja. Velka razliak je med kmetijo an podeželju in neko hišo nekje v naselju brez dodatnih kmetijskih objektov.
Madona dol po dolin je folk totalno glup, zamorjen, in nazadnje len ko fuks.
Študira pol ure folk, katero vejco bo odstrigu na drevesu, cev dan rab za bogih par vejc, kaj ap pri nas, ko je sadnih in drugih dreves čez 50.

Uporabniški avatar
_sonček_
Nov uporabnik

Napisal/-a _sonček_ Če apr 10, 2008 9:24 pm

adis je napisal/-a:kaj boš pustil da "domačija" gnije po smrti staršev? logično da se vseliš in da skrbiš za "domačijo"

Lej vse prav, ampak slišim dostkrat folk, da tastare samo izkorišča in upa, da bodo čimprej pomrli.

Nismo se prav zastopl. Kmečka pamet pa mestna logika ne gresta skupaj. Tle ni debate, kar koli že.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če apr 10, 2008 9:28 pm

_sonček_ je napisal/-a:
adis je napisal/-a:kaj boš pustil da "domačija" gnije po smrti staršev? logično da se vseliš in da skrbiš za "domačijo"

Lej vse prav, ampak slišim dostkrat folk, da tastare samo izkorišča in upa, da bodo čimprej pomrli.

Nismo se prav zastopl. Kmečka pamet pa mestna logika ne gresta skupaj. Tle ni debate, kar koli že.

čudno tega jaz še nisem slišal v mestu, da bi nekdo želel da mu starši umrejo čimprej, tako je kmečka miselnost in mestna miselnost ne pašeta skupaj...

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Če apr 10, 2008 9:53 pm

Sonček tko k pravš ti pol ste velki "farmerji", res je morate delati ampak samo subvencij evropske unije je več kot jaz zaslužim v 3eh letih. Mam sodelavce, traktorje imajo za 40 50t€, gospodje so svaka jim čast. Mali kmetje bodo pa itq pocrkali, če že niso.

Treba je delat ampak se obrestuje. V mojem primeru mam čist dosti, da kosim okoli hiše pa par dreves in trta+vrt. Ogromno dela, če le hočeš. Srečo imam "zaenkrat še" da vrt in ostalo obdelujejo starši in stara mama, kasneje bo pa vse to breme na meni ampak treba mal migat, do tedi sm pa fraj in uživam.

LP

Uporabniški avatar
_sonček_
Nov uporabnik

Napisal/-a _sonček_ Če apr 10, 2008 9:58 pm

dnovak24 je napisal/-a:Sonček tko k pravš ti pol ste velki "farmerji", res je morate delati ampak samo subvencij evropske unije je več kot jaz zaslužim v 3eh letih. Mam sodelavce traktorje za 40 50t€, gospodje so svaka jim čast. Mali kmetje bodo pa itq pocrkali, če že niso.

Ni vse, tako enostavno, kot si zamisliš, marsikdo subvencije sploh ne dobi, ker ali ne upošteva njihovih navodil, zakonodaje, so tečni, ...

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Če apr 10, 2008 10:19 pm

Ja letos baje ni keša za to, naj bi bile izplačane decembra pa še nč, sramota to ja!

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Pe apr 11, 2008 6:48 am

Drocky je napisal/-a:Js sem doma in spoštujem vsakega, ki mu uspe it na svoje al v najemniško stanovanje, še bolj pa v nakup stanovanja. Posebej pa spoštujem tiste, ki dan danes gradijo hišo, ker je danes dost več dokumentacije in pa ostalega sranja kot pa je blo včasih.

bam88 je napisal/-a:
yugo_tuning je napisal/-a:
adis je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a: pa tudi sam ona 17 sem ostala

tole jst čist nč ne razumem

sva že dva :lol: :?

nene smo kr trije :D

pa tudi sam ona 17 sem ostala =pa tudi samo na 17(po vsej vrjetnosti felgah, ker je šlo par postov prej o tem govora) sem ostala

hvala ker si me popravil

Uporabniški avatar
_sonček_
Nov uporabnik

Napisal/-a _sonček_ Pe apr 11, 2008 2:37 pm

dnovak24 je napisal/-a:Ja letos baje ni keša za to, naj bi bile izplačane decembra pa še nč, sramota to ja!

So že bile izplačane. Ampak pustmo zdej to pa preveč sem/smo zašli iz teme.

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Pe apr 11, 2008 3:59 pm

dnovak24 je napisal/-a:Sonček tko k pravš ti pol ste velki "farmerji", res je morate delati ampak samo subvencij evropske unije je več kot jaz zaslužim v 3eh letih. Mam sodelavce, traktorje imajo za 40 50t€, gospodje so svaka jim čast. Mali kmetje bodo pa itq pocrkali, če že niso.

še smo med živimi :D 8)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov