Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec So jan 19, 2008 8:14 am

ti že veš

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So jan 19, 2008 12:23 pm

samo mesarec je napisal/-a:ti že veš

Verjetno ve več od tebe..
Tudi jaz sem 31ga nakazal denar in 2.1 je bil denar v nemčiji nakazan..
In 5.1 je stvari prišla.. jaz ves vesel, da ni blo komplikacij :) JEJ =D
In samo.. Če je človek reden obiskovalec ebaya, bo verjetno vedel malo več kot ti..

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So jan 19, 2008 2:50 pm

:)

lih dons sm dobu komplet service manualov za avto iz californije in komplet magnum Teflon Stainless Steel Braided brake lines iz costa mese :)

2 dni nazaj sm dobu pa 2 kompozitna sprednja blatnika iz nemcije v skatli od postle :D

kmal se bo zacel projet :twisted:

bom mal slikal in uploadal v galerijo..
Zadnjič spremenil Voith, dne So jan 19, 2008 2:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus So jan 19, 2008 2:53 pm

Spet en talent na ebay.de. Meni se bo zmešalo od teh butastih švabov!!!

Je kdo že naletel na takšnega talenta na ebay-u?
Zbidal sem za 100€ in očitno se prodajalcu to zdi premalo, tako da je nabil še za dodatnih 100+€ nekih svojih stroškov ...

============================================================
Item #/Item Title Price
============================================================
*************** 1EUR 100.00
CAR ENTERTAINMENT SYSTEM

------------------------------------------------------------
Subtotal: EUR 100.00
Postage and packaging via Unversicherter Versand: EUR 15.50
Seller discounts (-) or charges (+): EUR 105.50
----------------------
Total: EUR 221.00

Danke für ihren kauf nach eintreffen ihres geldes werde ich das Paket versenden mfg neubauer .

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So jan 19, 2008 2:59 pm

nemci radi to pocnejo ja. najprej se mors pozanimat kok te bo po zepu udaru s temi svojimi stroski pol pa sele bidas. ker pol nemore nc.

js sm isto kupu pokrove za luci za 50e pa so mi nabil postnino in stroske se za skor 70. mater jim nategunsko.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Napisal/-a f.taunus So jan 19, 2008 3:04 pm

Voith je napisal/-a:nemci radi to pocnejo ja. najprej se mors pozanimat kok te bo po zepu udaru s temi svojimi stroski pol pa sele bidas. ker pol nemore nc.

js sm isto kupu pokrove za luci za 50e pa so mi nabil postnino in stroske se za skor 70. mater jim nategunsko.

Poštnina je v oglasu napisana, Nemčija 5€, ostale EU države 15,50€.

Sem mu poslal vprašanje od kod njemu takšna cena sedaj ... če ne bo prodal za 100€+15,50€ bo pa fasal en velik minus in gremo naprej. :roll:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So jan 19, 2008 3:09 pm

prjav ga. nima kej 100 e zaracunavat kokr se mu zdigne. ce pise postnina 15e+100e cena je to to.

odpri dispute pa bo tm objasnil ce nebo bo dobu pa ban z ebaya tko k sm ga js enkat ze in to za $1 :)

fonzy123
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a fonzy123 Po jan 21, 2008 8:45 pm

fonzy123 je napisal/-a:No jst mam tut en problem 23.12.07 sm na avkciji dubu nokio e65 za 136 evrov pa 13 evrov poštnine.Zdej 8.1 sm pa šele zahtevu tm ane da pošle podatke kam plačat in mi je poslv na meil in sm mu takoj plaču še isti dan 8smga in pol sm mu poslv meil da naj pove k bo dubu dnar in do dons nism dobiv odgovora no pol sm pa še neki gledu in sm vidu pač da ma neki napisan 514 (Wichtig: Ihre Bestellung wird nach Zahlungseingang von unserer Seite bestätigt. Ohne Zahlungseingang wird sie innerhalb von 10 Tagen automatisch gelöscht.) no in kokr jst tole prov razumem piše da 10 dni od nakupa se to pač avtomatično zbriše zdej al nej še počakam en tedn če je mogoče poslv pa da ni nč odpisu al nej ga kr prjavm ebayu da nism dubu artikla pa še to me zanima tm k piše 10 dni od nakupa....... a to pomen da od takrt k sm zahtevu podatke da plačam al prov od tktrt k sm dobiv avkcijo in če se to šteje kot 10 delovnih dni.
Sm pa od tega prodajalca to kupu http://stores.ebay.de/PIXMANIA-SHOP

aja plačov sm pa prek NLB klika

HVALA, lp

No jst še nism dobiv telefona a nej še mal počakam al dam kr prijavo?? Kaj mi vi svetujete?

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po jan 21, 2008 9:16 pm

Pred več kot tednom dni sem naročil avtomobilske tepihe, danes sem pa dobil napačne domov. Šeenkrat sem pregledal in sem jaz naredil vse prav pri naročilu. Sem poslal mail pa bom sporočil kako se je izšlo.

Uporabniški avatar
T-Man
Novinec

Napisal/-a T-Man To jan 22, 2008 3:46 pm

fonzy123 je napisal/-a:
fonzy123 je napisal/-a:No jst mam tut en problem 23.12.07 sm na avkciji dubu nokio e65 za 136 evrov pa 13 evrov poštnine.Zdej 8.1 sm pa šele zahtevu tm ane da pošle podatke kam plačat in mi je poslv na meil in sm mu takoj plaču še isti dan 8smga in pol sm mu poslv meil da naj pove k bo dubu dnar in do dons nism dobiv odgovora no pol sm pa še neki gledu in sm vidu pač da ma neki napisan 514 (Wichtig: Ihre Bestellung wird nach Zahlungseingang von unserer Seite bestätigt. Ohne Zahlungseingang wird sie innerhalb von 10 Tagen automatisch gelöscht.) no in kokr jst tole prov razumem piše da 10 dni od nakupa se to pač avtomatično zbriše zdej al nej še počakam en tedn če je mogoče poslv pa da ni nč odpisu al nej ga kr prjavm ebayu da nism dubu artikla pa še to me zanima tm k piše 10 dni od nakupa....... a to pomen da od takrt k sm zahtevu podatke da plačam al prov od tktrt k sm dobiv avkcijo in če se to šteje kot 10 delovnih dni.
Sm pa od tega prodajalca to kupu http://stores.ebay.de/PIXMANIA-SHOP

aja plačov sm pa prek NLB klika

HVALA, lp

No jst še nism dobiv telefona a nej še mal počakam al dam kr prijavo?? Kaj mi vi svetujete?

Kaj si pa čakal tolk časa s plačilom? :roll: MIslim da je tistih 10 dni od avkcije...

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec To jan 22, 2008 5:03 pm

H2
ker me vlečeš za jezik, ti povem, enkrat sem že omenil. 5 let in 4 mes. sem živel v USA in sem pošiljal denar vsak mesec domov, oz. Aut. naslednji dan je bilo nakazilo izvršeno, se pravi v manj kot 24 ur. Se pravi, da moja trditev drži, da banke zadržujejo in kasirajo na račun drugih in tega ne more nihče zanikat. Kolk pa drugi več vedo, ker so parkrat nekaj naročil je pa poglavje zase in nikoli nisem rekel, da drugi nič ali manj vedo kot jaz. Vsi nekaj vemo.

fonzy123
Nov uporabnik

Napisal/-a fonzy123 To jan 22, 2008 5:52 pm

Jst sm mal prejle dubu sporočilo in kokr sm jst to razumev da niso dobil denarja in a se da zdej kšno potrdilo dobit k sm plačov prek nlb klika pa da jim pošlem ??
Koda: Izberi vse
Beantworten Sie niemals Anfragen, in denen Sie aufgefordert werden, die Transaktion außerhalb von eBay abzuschließen. Diese Art von Angebot verstößt gegen die eBay-Grundsätze und erfolgt möglicherweise in betrügerischer Absicht. Außerdem sind Sie dabei nicht durch den eBay-Käuferschutz abgedeckt. Mehr zum Thema.

Guten Tag,
wir können leider keinen Zahlungseingang registrieren bzw. Ihre Überweisung wurde nicht automatisch von unserem System erfasst.
Leider müssen wir Ihnen mitteilen, dass wir aufgrund technischer Probleme die entsprechenden Kontoauszüge noch nicht vorliegen haben.
Wir sind in Verbindung mit unserer Bank, um dieses Problem so schnell wie möglich zu lösen.
Pixmania entschuldigt sich für die entstandenen Unannehmlichkeiten.

Mit freundlichen Grüssen,
Pixmania DE

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr To jan 22, 2008 6:41 pm

oni majo neke probleme z banko, delajo na tem da bodo rešl, sej bo.
Slika

chino
Nov uporabnik

Napisal/-a chino Sr jan 23, 2008 9:33 am

Imam eno vprasanje glede nakupa na Ebay.de. Za svojo Astro bi rad kupil tale volan: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... :IT&ih=008

Prodajelc mi ga je pripravljen poslati v Slovenijo (poštnina 17 Eur), nima pa PayPala, temveč bi plačilo izvršil preko bančnega transferja. Ker na ta način še nikoli nisem plačeval, me zanima če sem v primeru da pošiljke ne dobim, kakorkoli zavarovan do (vsaj delne) povračitve plačila (kot pri PayPalu) . In koliko približno pridejo še bančni stroški pri plasčilu (nakazilu) v tujino??
Hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Napisal/-a urosr Sr jan 23, 2008 10:14 am

Provizija je enaka kot za položnico, drugače sm pa jst dost nakupov opravil še predno sm meu paypal prek takih nakazil ap nibilo problema, sicer takšnega jamčenja ni kot pri paypalu, maš pa še vedno vsa dokazila.
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Sr jan 23, 2008 10:30 am

Vedno nakazujem z bančnim transferjem in do zdej ni bilo problemov. računajo 0.33€.

mikimis
Nov uporabnik

Kraj: missing data...

Napisal/-a mikimis Sr jan 23, 2008 10:37 am

Skull23 je napisal/-a:Vedno nakazujem z bančnim transferjem in do zdej ni bilo problemov. računajo 0.33€.

a rabis IBN številko in Swift kodo prejemnika?

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Napisal/-a f.taunus Sr jan 23, 2008 11:05 am

mikimis je napisal/-a:
Skull23 je napisal/-a:Vedno nakazujem z bančnim transferjem in do zdej ni bilo problemov. računajo 0.33€.

Če je nimaš, si jo pa tukaj generiraš http://www.iban-rechner.de/

mikimis
Nov uporabnik

Kraj: missing data...

Napisal/-a mikimis Sr jan 23, 2008 11:09 am

f.taunus je napisal/-a:
mikimis je napisal/-a:

Če je nimaš, si jo pa tukaj generiraš http://www.iban-rechner.de/

če prav zastopim, lahko na osnovi podatkov o banki in računa prejemnika dobiš iban in swift kodo, na osnovi katerih potem nakažeš denar?

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Napisal/-a urosr Sr jan 23, 2008 11:10 am

mikimis je napisal/-a:

Ja, pa njegov naslov, pa naslov banke.
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov