Voith je napisal/-a:nemci radi to pocnejo ja. najprej se mors pozanimat kok te bo po zepu udaru s temi svojimi stroski pol pa sele bidas. ker pol nemore nc.
js sm isto kupu pokrove za luci za 50e pa so mi nabil postnino in stroske se za skor 70. mater jim nategunsko.
fonzy123 je napisal/-a:No jst mam tut en problem 23.12.07 sm na avkciji dubu nokio e65 za 136 evrov pa 13 evrov poštnine.Zdej 8.1 sm pa šele zahtevu tm ane da pošle podatke kam plačat in mi je poslv na meil in sm mu takoj plaču še isti dan 8smga in pol sm mu poslv meil da naj pove k bo dubu dnar in do dons nism dobiv odgovora no pol sm pa še neki gledu in sm vidu pač da ma neki napisan 514 (Wichtig: Ihre Bestellung wird nach Zahlungseingang von unserer Seite bestätigt. Ohne Zahlungseingang wird sie innerhalb von 10 Tagen automatisch gelöscht.) no in kokr jst tole prov razumem piše da 10 dni od nakupa se to pač avtomatično zbriše zdej al nej še počakam en tedn če je mogoče poslv pa da ni nč odpisu al nej ga kr prjavm ebayu da nism dubu artikla pa še to me zanima tm k piše 10 dni od nakupa....... a to pomen da od takrt k sm zahtevu podatke da plačam al prov od tktrt k sm dobiv avkcijo in če se to šteje kot 10 delovnih dni.
Sm pa od tega prodajalca to kupu http://stores.ebay.de/PIXMANIA-SHOP
aja plačov sm pa prek NLB klika
HVALA, lp
fonzy123 je napisal/-a:fonzy123 je napisal/-a:No jst mam tut en problem 23.12.07 sm na avkciji dubu nokio e65 za 136 evrov pa 13 evrov poštnine.Zdej 8.1 sm pa šele zahtevu tm ane da pošle podatke kam plačat in mi je poslv na meil in sm mu takoj plaču še isti dan 8smga in pol sm mu poslv meil da naj pove k bo dubu dnar in do dons nism dobiv odgovora no pol sm pa še neki gledu in sm vidu pač da ma neki napisan 514 (Wichtig: Ihre Bestellung wird nach Zahlungseingang von unserer Seite bestätigt. Ohne Zahlungseingang wird sie innerhalb von 10 Tagen automatisch gelöscht.) no in kokr jst tole prov razumem piše da 10 dni od nakupa se to pač avtomatično zbriše zdej al nej še počakam en tedn če je mogoče poslv pa da ni nč odpisu al nej ga kr prjavm ebayu da nism dubu artikla pa še to me zanima tm k piše 10 dni od nakupa....... a to pomen da od takrt k sm zahtevu podatke da plačam al prov od tktrt k sm dobiv avkcijo in če se to šteje kot 10 delovnih dni.
Sm pa od tega prodajalca to kupu http://stores.ebay.de/PIXMANIA-SHOP
aja plačov sm pa prek NLB klika
HVALA, lp
No jst še nism dobiv telefona a nej še mal počakam al dam kr prijavo?? Kaj mi vi svetujete?
Beantworten Sie niemals Anfragen, in denen Sie aufgefordert werden, die Transaktion außerhalb von eBay abzuschließen. Diese Art von Angebot verstößt gegen die eBay-Grundsätze und erfolgt möglicherweise in betrügerischer Absicht. Außerdem sind Sie dabei nicht durch den eBay-Käuferschutz abgedeckt. Mehr zum Thema.
Guten Tag,
wir können leider keinen Zahlungseingang registrieren bzw. Ihre Überweisung wurde nicht automatisch von unserem System erfasst.
Leider müssen wir Ihnen mitteilen, dass wir aufgrund technischer Probleme die entsprechenden Kontoauszüge noch nicht vorliegen haben.
Wir sind in Verbindung mit unserer Bank, um dieses Problem so schnell wie möglich zu lösen.
Pixmania entschuldigt sich für die entstandenen Unannehmlichkeiten.
Mit freundlichen Grüssen,
Pixmania DE
mikimis je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Vedno nakazujem z bančnim transferjem in do zdej ni bilo problemov. računajo 0.33€.
a rabis IBN številko in Swift kodo prejemnika?
f.taunus je napisal/-a:mikimis je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Vedno nakazujem z bančnim transferjem in do zdej ni bilo problemov. računajo 0.33€.
a rabis IBN številko in Swift kodo prejemnika?
Če je nimaš, si jo pa tukaj generiraš http://www.iban-rechner.de/
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov