esem je napisal/-a:Seveda splošno znano dejstvo, da se je Slovenija v času JJ vlade zadolžila za večkratnik prejšnjega stanja in to v času, ko bi zaradi konjunkture morala kaj prišparat/odplačat/naredit kakšno rezervo za kasneje, ne more imet vpliva na slepe zagovornike političnih opcij, ko očitno argumenti niso pomembni, pomembno je samo, da se pljuva po pravem polu.
Kot tudi ni pomembno dejstvo, da je Bajuk še mesece potem,
saj je direktno samo on odgovoren za službico in ustrezno pogodbo Kramarju - tipičen "Primite tatu" sindrom. [b]Vse neustrezno delovanje ima na koncu v seštevku za
sašo5 je napisal/-a:Esem; ker sem malo starejši kot ti in ker so mi za to državo "šusi" okol uh leteli in veteransko značko bom glih zdej v sekret školko vrgel, si drznem reči ti na kratko; "ne s***".....
sašo5 je napisal/-a:by the way; kdo je postavil Kramarja....
sašo5 je napisal/-a:... in kdo se je izmislil rop stoletja s certifikati in pidi.....
esem je napisal/-a:Že vsaj tretjič se duvaš s svojo "starostjo" (češ da si starejši od mene - že to, od kje ti taka vehementna prepričanost v to in to popolnoma brez vsakega argumenta, marsikaj pove o tebi in tvojih dometih) - ne vem, a imaš fetiš, da starost prinese modrost in zaprtje hkrati ali kaj? Naj ti na kratko in dokončno povem - sem starejši
To, da so se bolj levi Demosovci (Mencinger) in med njimi vsekakor največji strokovnjaki precej upirali certifikatom in je tudi zato celo razpadel Demos, so (ste) nekateri seveda uspešno pozabili, ker ne ustreza potrebam pljuvanja po Mencingerju itd.
Podrazitev brez obvestila!
http://www.finance.si/246174
95 okt. - 1,010€ (isti dan 1,008€)
98 okt. - 1,034€ (isti dan 1,033€)
Diesel - 0,990€ (isti dan 0,989€)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov