Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
blazairbrush
Nov uporabnik

Kraj: zagorje ob savi

moji airbrush izdelki

Napisal/-a blazairbrush Po nov 09, 2009 3:54 pm

moj namen se ni zgovarjati! ampak sem slike uploadal, v takšni velikosti zaradi počasne povezave, in zaradi lepše preglednosti, saj vemo, da na nekaterih drugih forumih, lahko veliko sliko prilepimo kar direktno v temo in je pol vse skup precej nepregledno.
nisem pa vedel, da je tu slika ne glede na upload-ano velikost, v temi vedno enaka, šele s klikom na njo pa se nam odpre prava velikost.
evo tu prilagam sedaj 2 večji sliki, čeprav bo že to verjetno trajalo dolgo da jih naložim.
lp
Priponke
LGIM0182.jpg
in še ena
IMG_3151.jpg
še enkrat, tokrat v večjem formatu
be creativ have fun

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: moji airbrush izdelki

Napisal/-a MacTron Po nov 09, 2009 4:48 pm

blazairbrush: Veliko lepse in bolj naravnega videza brez PS-popravkov in upam tudi, da
se je uporabniku drift.king sedaj zelja izpolnila in da si lahko od blizu ogleda podrobnosti.

Me pa zanima, ko se ze ne izgovarjas, da nisi vedel za to moznost... zakaj je vmes
nekje bila resolucija 1400x2400 kot izjema? ...ko ze govoris, da nisi vedel za to.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
blazairbrush
Nov uporabnik

Re: moji airbrush izdelki

Napisal/-a blazairbrush Po nov 09, 2009 5:12 pm

MacTron je napisal/-a:blazairbrush: Veliko lepse in bolj naravnega videza brez PS-popravkov in upam tudi, da
se je uporabniku drift.king sedaj zelja izpolnila in da si lahko od blizu ogleda podrobnosti.

Me pa zanima, ko se ze ne izgovarjas, da nisi vedel za to moznost... zakaj je vmes
nekje bila resolucija 1400x2400 kot izjema? ...ko ze govoris, da nisi vedel za to.

no ravno o tem sem govoril, da sem vmes že poskusil up load-ati večjo sliko, katera pa je bila v temi isto velika kot ostale.
nisem niti klikal na sliko...zato nisem vedel da jo odpre potem v polni velikosti.
zatorej se tudi potem nisem trudil z upload-anjem večjih slik katere so pa za moj način internetne povezave precej mučne(na žalost nimam druge izbire interneta)
lp
be creativ have fun

CatstumZ
Nov uporabnik

Napisal/-a CatstumZ Po nov 09, 2009 5:57 pm

uf killerclown je odličen!
pri tadrugi je čelada zelo dobro zasenčena in zrisana prav tako razpoke, vendar mi lobanja ne funkcionira...
Zadnjič spremenil CatstumZ, dne Če feb 18, 2010 4:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
no pain no gain.

Uporabniški avatar
blazairbrush
Nov uporabnik

moji airbrush izdelki

Napisal/-a blazairbrush Po nov 09, 2009 6:13 pm

hvala za pohvalo, pa tud za kritiko ;)
drgač pa huda poslikava, plane and simple, the best. super it je uspel efekt.
vidim pa, da nimam samo jaz težave s slikanjem izdelkov na črni podlagi :)
če slikam v delavnici nikakor ni svetloba prava, če uporabim flash, se use sveti, če je slikano na soncu tudi ni tko ko more bit!
kak predlog?
:)
be creativ have fun
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov