Bel-Tirid je napisal/-a:Če ne gledam grozljivk je super
Bel-Tirid je napisal/-a:Jest in moja familja smo živeli skupaj, nato prvo se je sestra odselila, potem pa še starša, tko da živim sam v 3-stanovanjski hiši, že od 20tega leta. Ko umre še maček staronaseljenc bo pa čisti mir![]()
Če ne gledam grozljivk je super
eclipse_R je napisal/-a:Sej jih mam vse rad, so najboljši ljudje na svetu, samo nočem, da mi nekdo celo življenje serje po glavi, kaj naj delam in kaj ne, kam sem avto parkiral in zakaj nisem listja pograbil, kdaj bom travo pokosil in toleriral vdiranje v prostore, kjer naj bi imel zasebnost.lp
Energetik81 je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:Sej jih mam vse rad, so najboljši ljudje na svetu, samo nočem, da mi nekdo celo življenje serje po glavi, kaj naj delam in kaj ne, kam sem avto parkiral in zakaj nisem listja pograbil, kdaj bom travo pokosil in toleriral vdiranje v prostore, kjer naj bi imel zasebnost.lp
Potem očitno niso najboljši ljudje na svetu.
Recimo moji starši si še takrat niso "upali" v mojo sobo, ko je punca prišla k meni na obisk. Da ne bi motili. Če imate nekateri take starše, da vam vdirajo v zasebnost, po tem še ne morete potem sklepati za ostale.
In jaz bi z užitkom ostal doma, če bi imel na voljo cel štuk. Imel bi cel kup ugodnosti: poceni bi si zrihtal stanovanje, stroški so manjši, ko greš na dopust ti čuvajo bajto, če moraš avto peljat na servis te peljejo, iskat grejo vnuke v vrtec itd itd.
cruiser1 je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:Sej jih mam vse rad, so najboljši ljudje na svetu, samo nočem, da mi nekdo celo življenje serje po glavi, kaj naj delam in kaj ne, kam sem avto parkiral in zakaj nisem listja pograbil, kdaj bom travo pokosil in toleriral vdiranje v prostore, kjer naj bi imel zasebnost.lp
Potem očitno niso najboljši ljudje na svetu.
Recimo moji starši si še takrat niso "upali" v mojo sobo, ko je punca prišla k meni na obisk. Da ne bi motili. Če imate nekateri take starše, da vam vdirajo v zasebnost, po tem še ne morete potem sklepati za ostale.
In jaz bi z užitkom ostal doma, če bi imel na voljo cel štuk. Imel bi cel kup ugodnosti: poceni bi si zrihtal stanovanje, stroški so manjši, ko greš na dopust ti čuvajo bajto, če moraš avto peljat na servis te peljejo, iskat grejo vnuke v vrtec itd itd.
Ljudje smo očitno res zelo različni. In ti Energetik81 enostavn ne moreš razumeti ljudi, kot je npr. eclipse_R in jaz. Neglede kako dobro se razumem s starši in se niso kaj dosti vtikali vame, vseeno nisem nikoli imel občutka zasebnosti. Nekatere enostavno ne moti, če vsak dan vidi mamo in prav nič slabonamerno sprašuje kam greš, kje si bil, kaj delaš, a boš breskvo, ki sem jih ravnokar kupila??za ZNORET!! Osebno poznam nekaj primerov, ki jim je pa prav luštno doma in jim mama vsak dan skuha kosilo pa čeprav živijo v svojem štuku. Mame so enostavno preveč skrbne in se nehote preveč vtikajo in ti hočejo pomagati in pedenati.
northface je napisal/-a:Živim spet doma, stara 24 in se ne bi mogla bolj strinjati z eclipsom_R in cruiserjem1.
northface je napisal/-a:No, ne bo gospodična ničesar dodala, dragi maliBobi, ker tale tema ni namenjena razčiščevanje mojega finančnega, čustvenega in ostalega stanja, ampak temu, kje kdo živi in kje bi raje živel. Zakaj sem pa trenutno doma, pa tebe nič ne briga (saj veš, who the f u c k are you, anyway).![]()
Tako da, še enkrat spet doma (razumi to kot: imam izkušnje, take i onake), strinjam se s prej omenjenima (posebej breskve in gnile kumare, te zmagajo) in ja, raje bi živela kje drugje kot doma in ko bo čas za to pač bom (spet) in ni izključeno, da ko spet preteče ne bom SPET doma. Nimam s tem nobenih težav, zato ne vidim razloga, zakaj bi to moralo zbadati ravno tebe.
Pa brez zamere in lepo noč želim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov