im nobody je napisal/-a:službo mam tako da delam na intenzivni negi in premetavam po 130 kilske težke bolnike...in to mi ni problem ker za svojo kilažo sem dosti močan...jem rečmo 3 krat na dan oziroma kokr čas dopušča.glede hrane nisem izbirčen...rolal sem včasih po 8 ur dnevno večinoma med sezono...sedaj ko mam tako službo se s športom ne ukvarjam več...imam hitro presnovo...včasih sem bil šprinter na kratke proge...definiran sem nimam pa nobene mase...ko sem pa treniral street fight slabo leto smo pa delali vse skupaj po 150 sklec,trebušnjakov itd...pač serije plus kontakti kar se tiče udarcev vendar to nima veze...mišična masa je v nekaj tednah prišla do izraza...najraje bi da bi npr jedel nekaj časa ogljikove hidrate potem pa ko bi pridobil na masi bi pa izoblikoval definicijo mišic.nedelje in praznike sem pa po 14 ur v službi...največji apetit mam pa ponoči...požrem tud 2 kebaba naenkrat če mi paše..vem pa da to ni prav..hvala za nasvet
Hja tako bom rekel kot si opisal zadevo je več kot očitno da imaš hiter metabolizem ,prebavo in pa predvsem hormone na svojem mestu - super ne

Zdaj zadeva je zelo enostavna med sezono če boš rolal več ur na dan boš zgubil še tisto kilažo katero imaš ,ker med poletjem vsi padamo z kilažo ne glede strukture (večja izguba vode ,slabši apetit vročina itd..)
Zdajle mene osebno zanima kako te zrediti ti pomoje bi se zredil v smislu mišične mase in ne v sloj maščobe trebuha ??
Kar se tiče športa in misične mase in za hitrejšo vizualno spremembo boš moral v fitness saj tam modeliraš oz. izoblikuješ telo po želji...
Svetujem ti da se vpišeš v fitness (rolarje spravi v špajz) in da ga ubiskuješ vsaj 3 do 4 tedensko stem da med temi "3" dnevni REDNI obroki poješ nekaj še VMES MED OBROKI (jogurt 0.5L ,skuta zjutraj)
(tuna 200g z kruhom popoldan)
(3 do 5 j**c kuhanih zvečer)
Pazi glede rednih obrokov da imaš vsaj dva obroka mesna ,da zaužiješ vsaj 300g mesa....če slučajno ne zmoreš toliko jesti (6) obrokov dnevno priporočam da si kupiš navadne počasne (nepredelane beljakovine) torej to ni WHEY....da nadomesti igubljeni obrok (če si v službi itd..)
Na treningih uporabljaj trening napisan za začetnike ki sem ga spisal v prešnjem postu..

Če se držiš vsaj malo teh enostavnih nasvetov pa da treniraš pridno v fitness-u vsaj 6 mesecev si zmagal.....

Aja skor sem pozabil ko se vpišeš v fitness obvezno reci trenerju da ti napiše trening v mojem stilu in kako ga pravilno izvajati PRAKTIČNO !
L.p.
Baileyz je napisal/-a:Okej, bom spregledala očitno dejstvo da je to forum kjer se izmenjujejo mnenja, do katerih naj bi bili tolerantni - saj so navsezadnje posameznikovi pogledi na stvari. Bom pač prepustila besedo tako imenovanim ''profijem''.
Ma ne prosim

...in kot si sama rekla gre se za izmenjavo mnenj in nobeden ne ve vsega

L.p.