Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Država nas ropa

Napisal/-a ChuckNorris Ne jan 22, 2012 8:57 pm

jack86, SE POPOLNOMA STRINJAM

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne jan 22, 2012 9:20 pm

ejsim je napisal/-a:Pa lahko iskreno rečeš, da bi enako mislil tudi če bi ZDA rekle, da ne vidijo koalicije brez PS, SD..? :)

Saj kolikor vem, je ambasador govoril o široki koaliciji in ni rekel, da ne sme biti levih strank noter :)

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne jan 22, 2012 9:37 pm

Lahko se samo smejim 8)

P.S. In ja primerjave v smislu, saj sem lahko ubijal ker je oni drugi ubijal še bolj so... saj veš kake lignange :)

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne jan 22, 2012 9:44 pm

lizard je napisal/-a:Lahko se samo smejim 8)

No no, kaj si ciničen. Direktno si napiši kako samohvalo. Npr.: "Jaz sem daleč najbolj razgledan na tem forumu" 8)

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne jan 22, 2012 9:45 pm

Razgledanost? Kdo govori o razgledanosti - jaz sem govoril o naivnosti.

jack86 je napisal/-a:ZAKAJ brišete moje prispevke? A ni demokracija? ?

Pol pa napište, da se NA TEM FORUMU NE SME GRDO GOVORT ČEZ KOMUNIZEM!

Smo na istem nivoju, kot S. Koreja!

Sem šel pogledat v moderatorski dnevnik, pa nisem opazil nič. Edino eno svoje sporočilo v tej temi sem izbrisal, in ga kasneje na novo napisal, glede tvojega pa nisem našel nobenih podatkov. Probaj še 1x napisat, drugače ti ne znam pomagat.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne jan 22, 2012 10:19 pm

Lignage je napisal/-a: Ko je treba zdrahe delat znotraj države in povzročat razkol med lastnim narodom so nekateri polni karizmatičnih besed. Ko bo pa Vatikan zažugal bodo šli pa tudi najbolj levi tja klečeplazit. Tako nekako deluje slovenska politika. Načelnost je zgolj igra

v tem je poanta in to me moti...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 22, 2012 10:38 pm

Lignage je napisal/-a: Ko je treba zdrahe delat znotraj države in povzročat razkol med lastnim narodom so nekateri polni karizmatičnih besed. Ko bo pa Vatikan zažugal bodo šli pa tudi najbolj levi tja klečeplazit. Tako nekako deluje slovenska politika. Načelnost je zgolj igra

Je bilo verjetno takole mišljeno :?: ;)
Slika
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne jan 22, 2012 11:28 pm

Nacistične parole so kaznive drugače...
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 22, 2012 11:42 pm

Ne gre se tukaj ravno za neke nacistišne parole, ampak preprosto, da smo slovencelni ovce.......
So se tudi nekateri spotikali ob to in vlačli po TV-ju .....
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po jan 23, 2012 12:39 am

Mislim da je bila celo sodba, pa jo je JZ izgubil.

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Po jan 23, 2012 11:44 am

Se strinjam, ampak mi je hecno, ko kak goreč volivec JJ očita drugim, da so ovce :) Tako, kot je zgoraj ZJ, je po tem kriteriju lahko tudi JJ ali kak drug. Vsi imajo svoje zveste ovčice, za katere je njihov vodja največji in se nikoli ne moti. Kot moj kolega, ki vedno reče - "nisem obremenjen, vsak nov avto je dober...samo da je volkswagen".

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Po jan 23, 2012 4:45 pm

sam da naredi že 1x bum! sranje ga delajo vsi in ne samo politiki. bistvo je ne pozabit kdo ste in kaj bi radi postali. če mislite negativno, delate tako in govorite ,... vam ne bo nikoli boljše. deljate dobro, mislite dobro in se vam bo vse dobro povrnilo. če pa ne veste kaj je več dobro in kaj slabo, si poiščite pomoč. res!

aja, kdo je kriv za tak sistem? boste morali pogledat še višje od vlade in mafije. ne smem povedat ker nas kontrolirajo in bi mi rezali j***a :)

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Če jan 26, 2012 1:53 am

Kdo ti jih bo rezal? Kučan, Janša, CIA, prostozidarji, kuščarji, ki pritajeno med nami živijo in vodijo svet, ali celo, po slavni knjigi in filmu, illuminati?

Včasih se vprašam kaj še sploh počnem na netu... Živim v dobi kjer folk BK, da so zasužnjeni (pa ne bom dolgovezil), a samo da ostanejo na netu "svobodni". Da jim je vseeno, da so kazni absolutno nesorazmerne - pa ne mislim bogati vs. revni in količno pokradenega; v mislih imam kršenje pravic intaknosti vsakega posameznika - tako ali drugače, napram kraji. Da gre Brumen za 10 let v čorko, ko si je del folka absolutno sam kriv, tačas, ko dobi nekdo za posilstvo par let... Pa še to, če mu le uspejo dokazat, predno zastara (no za slednje niti nisem prepričan).

A važno da se furajo neke hude teorije zarot in da smo končno svobodni. Nič več informacijske blokade - danes jo imajo le še Kitajci in S Korejci....
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Če jan 26, 2012 5:05 pm

naštel si prave, katere pa ne upam povedati :) folk se ne zaveda da so zasužnjeni. tako so jih programilarali da ne morejo razmišljat drugega kot pa to kar so jim ukazali da delajo. ni se mi 1x zgodilo da nekaj razlagam in na koncu nobeden ni nič razumel. preprosto ne razumejo o čemu govorim. do določene točke ovca še pride, čez pa ne gre ker "noče" razumeti. Meni še zdaleč ni vseeno za vse in bom to tudi jasno povedal na svoj način.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jan 26, 2012 8:21 pm

Sam še tega se nam manjka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika
Slika

nooblette
Novinec

Potapljajoča država

Napisal/-a nooblette Po sep 16, 2013 8:59 pm

Torej kaj menite o prihodnosti naše države. To kar se dogaja zadnje čase pa res slabo kaže na vse skupaj :huh: Glede na to,da mi tujci dajejo večino kruha se prej niti nisem poglabljal v te stvari, dokler nisem v svojem krogu ljudi ki jih tudi poznam opazil drastične spremembe v načinu življenja. Kot primer lahko navedem prijatelja ki je pred pol leta ostal brez službe , je brez nekih vez in poznanstev, v podnajemniškem stanovanju z ženo in otrokom. Včeraj me je klical če poznam kakšnega za kakšno delo ali bilokaj ker če ne bo odšel v trgovino, nabral hrano ter odšel ven kot,da nič ni. Ko sem mu dejal "ah ti boš majhna ribica in se boš hitro usedel na hladno" je rekel,da mu je že popolnoma vseeno... :shock: Torej razmišljajte naglas,da malo predebatiramo...
Only music takes me there, where i can be me.

čare
Mojster foruma

Re: Potapljajoča država

Napisal/-a čare Po sep 16, 2013 9:04 pm

Ma kaj češ debatirat.V riti smo in to globoko in dokler se bo debatiralo prek forumov bomo sam globje v riti.Sicer se grdo sliši ampak meni se butasto zdi da čuda nekih samomorilcev kateri se ubijajo tudi zaradi krize ne vzamejo kdaj koga iz parlamenta s sabo.zadnjič sm čisto naključno šel na šetnjico po Lj. in naletel na obisk avstrijskega predsednika...Varovanje slabo in če si tok na koncu vržeš bombo ali dve si poženeš šus v glavo pa bi se mogoče kdo malo usral in začel kopat državo iz dreka...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po sep 16, 2013 9:06 pm

Že cel teden je tišina okol Gašparja?? In zdaj ko je zadeva potihnila bo fant lepo začel krast....Goli otok bi bila idealna rešitev za take falote.

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Po sep 16, 2013 9:27 pm

čare je napisal/-a:Ma kaj češ debatirat.V riti smo in to globoko in dokler se bo debatiralo prek forumov bomo sam globje v riti.Sicer se grdo sliši ampak meni se butasto zdi da čuda nekih samomorilcev kateri se ubijajo tudi zaradi krize ne vzamejo kdaj koga iz parlamenta s sabo.zadnjič sm čisto naključno šel na šetnjico po Lj. in naletel na obisk avstrijskega predsednika...Varovanje slabo in če si tok na koncu vržeš bombo ali dve si poženeš šus v glavo pa bi se mogoče kdo malo usral in začel kopat državo iz dreka...

Ja veliko berem, spremljam stanje v državi itd... Pa kot rečeno prej me res ni toliko skrbelo ampak zdaj je pa že res kar hudo zgleda. Poleg tega ne boste verjeli koliko se ljudi trudijo na ven skriti osebno finančno stisko, noro :o

Od kar pa se tudi v mojem poslu pojavljajo neki čudni maili od matičnega podjetja ki je v tujini sem se malo zamislil tudi jaz. Naj bi se selili v tujino zaradi previsokih obdavčitev v republiki sloveniji... Za kar načeloma mi je vseeno ker posla nebi izgubil ampak se vseeno uprašaš "kaj pa je to zdej..."

O tujini si lahko preberemo slabe in dobre izkušnje ampak moje osebno mnenje se počasi tudi spreminja kar se tiče prihodnosti v slo! :huh: Se mi zdi,da življenski stroški ratujejo (oziroma so že) abnormalno visoki :huh: Počasi opuščam idejo o nakupu avtomobila ker tole je že res čudna situacija...Pa še cca. leto nazaj mi ni delovalo tako slabo :?
Only music takes me there, where i can be me.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov