MyWay! je napisal/-a:Kakšne imate izkušnje z Nokiama E52 in E72 ? Imajo drugi proizvajalci tudi podobne "business phone" variante ?
Renault VG je napisal/-a:Izbral sem masovni pomnilnik,ampak mi računalnik ne zazna mobitela.Je potrebno še kaj drugega(nastavitve...)
W|zz je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Izbral sem masovni pomnilnik,ampak mi računalnik ne zazna mobitela.Je potrebno še kaj drugega(nastavitve...)
Mislim, da ne. Ker fora tega je ravno, da ne rabiš nobenih programov. Na računaliku naj torej ne bi neki nastavljal, na mobitelu si pa itak že.
Jaz na 5800 samo pritisnem na Mass storage in ga normalno poveže in prikaže.
MyWay! je napisal/-a:Kakšne imate izkušnje z Nokiama E52 in E72 ? Imajo drugi proizvajalci tudi podobne "business phone" variante ?
damjan je napisal/-a:adis je napisal/-a:damjan je napisal/-a:iphone 4 je zamenjal DELL streak.
totalno navdušen...:)
ga imaš še oz. ali si ga kdo lasti? morda kak nasvet glede aparata?
ja še ga imam...
kaj te zanima?
lp
baSix je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:Kakšne imate izkušnje z Nokiama E52 in E72 ? Imajo drugi proizvajalci tudi podobne "business phone" variante ?
odvisno kaj jemlješ pod "business phone".
Za moje pojme so najbolši business telefoni telefoni z android-om, sam imaš lahko vse stike, emaile, sestanke, opomnike lahko sinhronizirane z Googlom,
el_diablo je napisal/-a:baSix je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:Kakšne imate izkušnje z Nokiama E52 in E72 ? Imajo drugi proizvajalci tudi podobne "business phone" variante ?
Za moje pojme so najbolši business telefoni telefoni z android-om, sam imaš lahko vse stike, emaile, sestanke, opomnike lahko sinhronizirane z Googlom,
za moje pojme pa ne.se mi zdi da so androidi v prvi vrsti namenjeni zabavi. sem ga imel par mesecev,pa se mi zdi da je andoid odličen multimedijski telefon,ko pa je treba koga klicat med vožnjo oz. poslat sms,še najbolj prav pridejo tipke.in ravno zaradi tega sem šaltal nazaj na nokio. tudi na symbianu si lahko naštimaš,da se ti mejli itd. avtomatsko sinhronizirajo.torej,ko dobiš mejl,ti pokaže,podobno kot za sms ali zgrešen klic.
el_diablo je napisal/-a:baSix je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:Kakšne imate izkušnje z Nokiama E52 in E72 ? Imajo drugi proizvajalci tudi podobne "business phone" variante ?
za moje pojme pa ne.se mi zdi da so androidi v prvi vrsti namenjeni zabavi. sem ga imel par mesecev,pa se mi zdi da je andoid odličen multimedijski telefon,ko pa je treba koga klicat med vožnjo oz. poslat sms,še najbolj prav pridejo tipke.in ravno zaradi tega sem šaltal nazaj na nokio. tudi na symbianu si lahko naštimaš,da se ti mejli itd. avtomatsko sinhronizirajo.torej,ko dobiš mejl,ti pokaže,podobno kot za sms ali zgrešen klic.
branee je napisal/-a:No se mojih 5 centov. Kadarkoli sem si kupil dober telefon je dobil noge, tako da sedaj kupujem povprecne telefone tam do recimo 150€. Npr: n95 ko je prisla ven sem jo kupil prvi teden za tem in sem dal 500€ takrat in narocnino za 2 leti, jo pozabim v avtu je blo steklo razbito in mobitel sel papa. Se prej pred tem so mi ukradli 2 telefona iz raznoraznih situacij ampak ta slednja me je spravla k pameti da je brezveze imeti drag telefon(tisti za 150€ opravlja skoraj vse funkcije tistega za 500€+, malo slabse)..
Prvi mobitel ki mi pade na pamet je Nokia E7.Samo vprašanje kakšna bo cena.Jerch_ je napisal/-a:pa da še jst malo izzovem, ker bom verjetno kmali dalo mojo N95 8gb v pokoj in poleg E52 potrebujem še en telefon.. kaj je še konkurenca E72? zanimajo me predvsem telefoni ki imajo tipkovnico (lahko tudi izvlečno in touchscreen). lahko je velik telefon, pomembna je le močna baterija in tipkovnica z dovolj velikim ekranom. še cena.. tam nekje do 250+naročnina. hvala za ideje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov