Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
aljaz123
Novinec

Kraj: Prebold

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a aljaz123 Sr feb 02, 2011 7:33 pm

Zdravo zanima me če ima do nokio n8 in kako je kaj zadovoljen z njo (baterija, dotikanje ekrana, opcije,...)
A do predlaga kak drug telefon v tem cenovnem razredu. HVALA
[color=#4000BF]Renault Clio 1.8 16v[/color]

Uporabniški avatar
CePO
Novinec

Kraj: renkovci

Napisal/-a CePO Sr feb 02, 2011 7:42 pm

el_diablo je napisal/-a:moja ima nokio E5,pa baterija nenormalno dolgo drži.poglej malo teste ;)

lahko potrdim to "dizelaško" baterijo...
5-6 dni je čisto normalno.. :)

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Sr feb 02, 2011 8:58 pm

No pa sem si le nabavil nokio e72. Sedaj pa me zanima , če veste tisti ki jo imate čist spodaj na sredini ekrana mi otripa tako malo pismo pa nevem zakaj? Ni od sms ker tisto je drugačno. kako bi to odstrano?
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
CePO
Novinec

Napisal/-a CePO Če feb 03, 2011 8:59 am

večkrat preveri vse okoli mail-ov, sms, mms in tega...
je meni tudi po prvem zagonu E5 utripala ista stvar, pa sem nonstop nekaj preverjal/brisal/prebiral v meniju sporočila, pa je izginilo :)

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če feb 03, 2011 7:56 pm

mislim da tisto pomeni,da imaš nekaj v pošiljanju.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Če feb 03, 2011 9:02 pm

fora je v tem da sem včeraj komaj kupil telefon, in ko sem dal kartico not prvi, te pač sprašuje za e pošto itd, sedaj pa mi cel čas otripa to pismo pa še nisem včeraj dobil nobenega sms, mail itd. Danes ko sem dobil maile sem jih pač pregledo ampak tisto še kr otripa. Če pa dam sim kartico ven pa ga prižgem brez sim, pa tega ni. Kakšna ideja?

Drgače bom ga pač nesel nazaj v big bang pa naj mi oni to odpravijo, ker telefon je bil kupljen v prosti prodaji.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če feb 03, 2011 9:12 pm

xalfist je napisal/-a: Kakšna ideja?

navodila, recimo? http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_en.pdf :roll:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Če feb 03, 2011 9:26 pm

dobek je napisal/-a:
xalfist je napisal/-a: Kakšna ideja?

navodila, recimo? http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_en.pdf :roll:

Saj mam original navodila polek oz enaka kot so ta, ampak nisem nič našel, bom pregleal to. Je bolj pregledno, mogoče najdem kaj.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
CePO
Novinec

Napisal/-a CePO Če feb 03, 2011 9:33 pm

če se jaz dobro spomnim, je meni gnjavil en sms od OVI store...
poglej če nimaš slučajno kaj v zvezi s tem..

jaz sem v glavnem vse kar je imelo vsaj malo veze s sporočili pretipkal, pa je nehalo... :)

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Če feb 03, 2011 9:42 pm

CePO je napisal/-a:če se jaz dobro spomnim, je meni gnjavil en sms od OVI store...
poglej če nimaš slučajno kaj v zvezi s tem..

jaz sem v glavnem vse kar je imelo vsaj malo veze s sporočili pretipkal, pa je nehalo... :)

Glede sms sem vse pretipko, pa ni tisto posmo od sms ampak čist spodaj na sredini tako malo sivo pismo, ko je od e-pošte sam, od e pošte je na tem pismu e gor, tu pa je sam pismo. Če pa prižgem brez kartice pa tega ni.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Če feb 03, 2011 10:40 pm

Huh rešitev se je le našla, to je bilo razadi tega, ker so bili sms-si še na sim kartici, in če se hočeš tega znebiti moreš preprosto vse sms iz sim kartice izbrisat. No saj nisem sam tako pameten tu je en link, sem pa si poisko link :D , če bo še kdo imel tako težavo.

http://techy.horwits.com/2009/09/so-wha ... elope.html
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če feb 03, 2011 10:42 pm

xalfist je napisal/-a:Huh rešitev se je le našla, to je bilo razadi tega, ker so bili sms-si še na sim kartici, in če se hočeš tega znebiti moreš preprosto vse sms iz sim kartice izbrisat. No saj nisem sam tako pameten tu je en link, sem pa si poisko link :D , če bo še kdo imel tako težavo.

Sem ti ravno mislil predlagat, da zamenjaš pomnilnik za sporočila in pregledaš, če je kakšno neprebrano, pa si že sam našel rešitev. :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Pe feb 04, 2011 1:03 am

~toMmy~ je napisal/-a:
xalfist je napisal/-a:Huh rešitev se je le našla, to je bilo razadi tega, ker so bili sms-si še na sim kartici, in če se hočeš tega znebiti moreš preprosto vse sms iz sim kartice izbrisat. No saj nisem sam tako pameten tu je en link, sem pa si poisko link :D , če bo še kdo imel tako težavo.

Sem ti ravno mislil predlagat, da zamenjaš pomnilnik za sporočila in pregledaš, če je kakšno neprebrano, pa si že sam našel rešitev. :D

Ne fora je v tem ,da so vsa prebrena, in ko sem ji jih skušal naložit na ta telefon, mi je še kr javlalo tisto pismo, ko sem jih izbrisal pa se je zadeva uredila.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Pe feb 04, 2011 6:19 pm

xalfist je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:

Ne fora je v tem ,da so vsa prebrena, in ko sem ji jih skušal naložit na ta telefon, mi je še kr javlalo tisto pismo, ko sem jih izbrisal pa se je zadeva uredila.

če te zanima.. pri prejšnjem telefonu si imel take nastavitve (ali pa software), ki ti je zpolnil z smsi najprej zalogo na SIM kartici, nato pa je začel shranjevati v spomin telefona..
nokia ti je utripala, ker si imel zapolnjen spomin SMSov na sim kartici. ko si jih zbrisal- morda na začetku nisi ločil tistih s spomina na telefonu od tistih, ki so bili shranjeni na sim (učinkovalo bi že brisanje enega) se je stvar umirila ;)

sem pogledal tale E7. muči me samo še kakšna bo cena..
n97 mi je nekako prepočasen in zastarel (OS), tako da bom kar počakal na e7 ali pa kej podobnega.

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Pe feb 04, 2011 7:57 pm

Jerch_ je napisal/-a:sem pogledal tale E7. muči me samo še kakšna bo cena..
Kakšno ceno pa to gledaš.Če pri mobitelu splošna akcija vprašanje če bo okoli 250€. Vrjetno bo podobna ceni Nokie N8.
Še enkrat naprošam če kdo ve kdaj bo Nokia C6-01 naprodaj pri mobitelu.Prosim.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist So feb 05, 2011 10:44 pm

Jerch_ je napisal/-a:
xalfist je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:

če te zanima.. pri prejšnjem telefonu si imel take nastavitve (ali pa software), ki ti je zpolnil z smsi najprej zalogo na SIM kartici, nato pa je začel shranjevati v spomin telefona..
nokia ti je utripala, ker si imel zapolnjen spomin SMSov na sim kartici. ko si jih zbrisal- morda na začetku nisi ločil tistih s spomina na telefonu od tistih, ki so bili shranjeni na sim (učinkovalo bi že brisanje enega) se je stvar umirila ;)

sem pogledal tale E7. muči me samo še kakšna bo cena..
n97 mi je nekako prepočasen in zastarel (OS), tako da bom kar počakal na e7 ali pa kej podobnega.

To vem da je najprej mi na samsungo shranjevalo sim potem pa na teelefon, ampak nisem pomislo da bi zaradi tega. Ne na telefonu ni bilo nobenega sms pa je utripal. Potem ko sem najdo ta link, sem jih kopiral z sim na telefon pa je še vedno utripalo, potem samo enega zbrisal pa tut ni pomagalo, no v tem linku piše da moraš vse izbrisat, ko sem to storil je tisto pismo izginilo. to je to.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK Če feb 10, 2011 9:12 pm

Lep Podrav

Danes sem si kupil omenjeni mobitel, (c5-03) in me zanima, kako se odpre wordov ali pa ppt-ev dokumnet?

Prenesel sem datoteke na mobitel, in mi ne odpre, napiše, da je vrsta datoteke nepodprta, spremeninjal sem končnice, vendar ne pomaga, označeval datoteke samo za branje, in tude ne pomaga.

Mogoče ve kdo kako bi to uredil?
Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če feb 10, 2011 10:15 pm

Si pogledal v pisarni quickoffice in se registriral?

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK Če feb 10, 2011 11:23 pm

Ja na oviju sem registreran, quick offica pa sploh ne najdem, kaj ga moraš prov kupt de lahko to uporablaš?
Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če feb 10, 2011 11:36 pm

Pojdi v Meni - Aplikacije - Pisarna.. tukaj se pa skriva Quickoffice. Sam se sicer nisem registriral kot tudi ne probal še teh datotek odpirat ampak sem dal samo eno izmed možnih rešitev.

Sem iz firbca pravkar naložil na mobitel en word dokument in ko sem ga želel odpret me je takoj poslalo na registracijo. Nevem kake težave maš potem ti.
Zadnjič spremenil Doche, dne Če feb 10, 2011 11:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov