Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a PogachnyK Če feb 10, 2011 11:43 pm

hehe

Bi mi verjel, če rečem, da nimam quick offica v pisarni?
Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če feb 10, 2011 11:44 pm

Ne nebi :lol: Potem pa je nekaj narobe očitno. Jaz bi ga nesel nazaj pa naj porihtajo.

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK Če feb 10, 2011 11:45 pm

Doche je napisal/-a:Ne nebi :lol: Potem pa je nekaj narobe očitno. Jaz bi ga nesel nazaj pa naj porihtajo.

Dobijo ju3 servirano na mizo

Najlepša ti hvala za pomoč
Slika

Uporabniški avatar
Klobasa
Novinec

Napisal/-a Klobasa Pe feb 11, 2011 12:09 am

xalfist je napisal/-a:No pa sem si le nabavil nokio e72. Sedaj pa me zanima , če veste tisti ki jo imate čist spodaj na sredini ekrana mi otripa tako malo pismo pa nevem zakaj? Ni od sms ker tisto je drugačno. kako bi to odstrano?

Sam imam to nokio ene pol leta

Kakšni so kaj tvoji občutki? Si zadovoljen z nakupom?
jaz sem svoje zadovoljstvo opisal v tej temi par strani nazaj..

Ali uporabljaš optično tipko? Jaz jo imam vklopljeno ker je praktična samo pri fotografiranju, ker samo prst položim na tipko in telefon sliko izostri, in ko pritisnem močneje, telefon slika.

ali te moti slaba sestava tipkovnice, oz. luft med tipko Home in tipko za oglasit se na klic?
Ali pa na mestu kjer se stikata ekran in tipkovnica?

Ti telefon kdaj "zmrzne"?

Ti je že kdaj sam od sebe stran padel pokrovček za baterijo? se mi naredi cca 2x na mesec..

Mi je pa všeč to, da nonstop počasi utripa lučka pod smernimi tipkami. In če imam neodgovorjen klic ali neprebran sms, lučka utripa hitreje.
Uporabno če telefon izgubiš v temi

______________________________________________________________________________________________________________________________

Moram še nekaj nujno napisat za vse lastnike kakršnih koli mobilnikov :D

Zadnjič sem si kupil folijo za ekran Zagg Invisible shield. Stala me je 10€, ampak glej to: Ima 30 letno garancijo na praske
Če se ti slučajno opraska, kar je malo verjetno, jo odlimaš z ekrana in v pismu pošleš enim predstavnikom Zagg v sloveniji in ti nazaj pošljejo novo!

V paketu sem pa dobil folijo, posebno čistilo za ekran, mikrokrpico, člansko kartico za uveljavljanje garancije... Vse to spada v ceno 10€ :D
Naročiš na njihovi slovenski spletni strani, izbereš ker telefon imaš (ker so vse folije lasersko izrezane za vsak telefon posebej), počakaš par dni, in to je to http://www.invisibleshield-slovenia.com ... index.php/
Sem res zadovoljen, moj boljši nakup v zadnjem času:)
Aja, pa če se ti na folijo prime prah, jo lahko brez problema opereš pod vodo, saj se ne prime na ekran s pomočjo lepila ampak nevem kako:) nimam pojma, baje da je nekaj v zvezi s statiko

ps.: če bo kdo kupil, naj me konktatira prek pm, da mu dam ene par napotkov za lažje nameščanje folije :)

Se sliši kot reklama, ampak nisem noben prodajalec ali karkoli, sem samo srečen kupec! :!: :)

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK Pe feb 11, 2011 9:39 am

Zgleda da sem edinstven primer, že cel jutr kličem okol, pa mi povsod sam ene številke dajejo, kam nej kličem hehe.
Iz mobitela na Teleray, potem na nek nokia support, pol spet na Mobitel, še mal pa me bodo na švedsko zvezal, nej se z njimi menem :D

Bojda ta telefon sploh nebi mel gor quickoffica, ampak ga je dal go mobitel sam, Skratka zanimiva saga.

Trenutno Mobitelovi tehniki preverjajo, kako bi to rešl. Bodo rekl če sm ga že probu ugasnt pa pržgat :D :D
Slika

Uporabniški avatar
CePO
Novinec

Kraj: renkovci

Napisal/-a CePO Pe feb 11, 2011 10:31 am

po podatkih na strani gsmarena.com C5-03 dejansko naj nebi imel quickoffice, kar je, če se mene vpraša za symbian telefon zelo čudno :roll:
jaz sem imel quickoffice na nokii 6110 navigator, prav tako je quickoffice na nokii N73.
poglej še po kakšnih mednarodnih forumih kot je recimo ipmart-forum.com, ker na tem forumu pa se res najde vsega in svašta za vse oz. večino telefonov :)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doche Pe feb 11, 2011 11:36 am

V ponudbi na strani Mobitela za Nokia C5-03 piše spodaj v karakteristikah tudi pregledovalnih Word, Excel itd.. Tako, da mogoče res ni to serijsko gor in to delajo na mobitelu, ma dvomim. Sem imel probleme nazadnje na 6680 ko mi je telefon sam brisal slike. Sem ga nesel nazaj, povedal, da me to moti in sem dobil takoj novega drugega.

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Rey Pe feb 11, 2011 11:37 am

Klobasa je napisal/-a:

ali te moti slaba sestava tipkovnice, oz. luft med tipko Home in tipko za oglasit se na klic?
Ali pa na mestu kjer se stikata ekran in tipkovnica?

Ti telefon kdaj "zmrzne"?

Ti je že kdaj sam od sebe stran padel pokrovček za baterijo? se mi naredi cca 2x na mesec..

Mi je pa všeč to, da nonstop počasi utripa lučka pod smernimi tipkami. In če imam neodgovorjen klic ali neprebran sms, lučka utripa hitreje.
Uporabno če telefon izgubiš v temi

Zanimivo kaj Nokia počne s temi telefoni.....lastim si Nokio E71 že dobri dve leti in ker sem bil z njo v tem času zelo zadovoljen (le baterija je začela pešat....max 2 dni zdrži), vendar sem si zaželel zamenjave in nekako se mi je zdela najbolj logična odločitev Nokia E72....vendar ko sem jo primil v roke - totalno razočaranje. Tipkovnica kot da bi bila iz serije 1XXX...tipke plastične, vsaka se premika v vse smeri...v glavnem ceneno vse skupaj. Na E71 pa so tipke po dveh letih uporabe popolnoma fiksne in tudi material je nekoliko drugačen, ni tako plastičen na otip. Čudi me, da so tako nazadovali kar se zgradbe tiče.
Tudi težav s pokrovčkom baterije nisem še imel. Če dobro pogledam je praktično nemogoče da bi se snel, ker je na 4 mestih zataknjen.

Če te moti utripajoča lučka jo izklopiš v nastavitvah profila - "utripajoča lučka", kar pa ne upliva na "opozorilno lučko" (za smse, neodgovorjene klice,......to vklopiš/izklopiš v nastavitve/splošno/prilagajanje/opozorilna lučka).

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK Pe feb 11, 2011 1:22 pm

Drama :D

Sem bil dela 2 uri na mobitelu, sprobaval use, Demo telefon je mel gor, quickoffice, moj ga ni imel, pol pa odpremo 2 NOVA telefona (nokia c3.05) in isto nista mela gor,

Skratka telefon sem kupil ravno zaradi tega, ker ma gor pregledovalnik dokumntov.

Kaj pravtte sem upravičen do povračila denarja, ali pa do malo odškodnine, navsezadnje gre za zavajanje kupcev?

Drugače pa nevedo kdo je kriv, zakaj je do tega prišlo, je pa zanimivo, da sem prvi, ki je to reklamiral.
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Pe feb 11, 2011 2:20 pm

DaDek je napisal/-a:http://moskisvet.com/clanek/rubrika/visoki_obrati/finci-so-izbrali-okna.html

huh :)

=I :woohoo :wiihuu :clapclap :tomidelej: Edina pravilna odločitev.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doche Pe feb 11, 2011 2:34 pm

PogachnyK je napisal/-a:Drama :D

Sem bil dela 2 uri na mobitelu, sprobaval use, Demo telefon je mel gor, quickoffice, moj ga ni imel, pol pa odpremo 2 NOVA telefona (nokia c3.05) in isto nista mela gor,

Skratka telefon sem kupil ravno zaradi tega, ker ma gor pregledovalnik dokumntov.

Kaj pravtte sem upravičen do povračila denarja, ali pa do malo odškodnine, navsezadnje gre za zavajanje kupcev?

Drugače pa nevedo kdo je kriv, zakaj je do tega prišlo, je pa zanimivo, da sem prvi, ki je to reklamiral.

Slika

Pokaži jim to in povej, da želiš imeti funkcije, ki jih oglašujejo ali pa naj vrnejo denar oz menjavajo mobitel tako dolgo dokler ne dobiš delujočega.

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK Pe feb 11, 2011 3:12 pm

Mah na tiste prodajalce se nemorš spravljat, ker oni niso nč krivi, gre pa zadeva dalje, in se bo ugotavljalo gdo je kriv za nastalo zadevo, v naslednem tednu pričakujem klic kako pa kaj naprej, pustimo se presenetiti :D :D
Slika

krimič
Novinec

Napisal/-a krimič Pe feb 11, 2011 4:14 pm

Pred dobrim mesecem sem kupil Nokio C5-03 in ima vse te programe že naložene! Drugače pa imaš na internetu tudi Quick Office, s katerim lahko tudi urejaš Officeve dokumente ;)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe feb 11, 2011 4:29 pm

Renault VG je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:http://moskisvet.com/clanek/rubrika/visoki_obrati/finci-so-izbrali-okna.html

so pa hitri. velika vecina ze opusca okna dokler oni so sele presaltali na njih.

Jaz sem se vrnil na HTCja trenutno desire hd in sem vec kot zadovoljen. Pred tem imel nokio n97 pa je poden vseh podnov. Pocasen, steka, se neodzivam, ohisje zelo slabo narejeno in kar raspada, posledica slabega ohisja pokvarjen zaslon itd... edino kar je bilo dobro je bila tista tipkovnica.
Slika

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Napisal/-a Rey Pe feb 11, 2011 4:42 pm

Ima pa Windows Phone 7 eno veliko pomankljivost...ne podpira Adobe flasha...upam, da bodo pri Adobe kmalu poskrbeli za to.
Pa tudi za zvonenje lahko uporabis samo ze nalozene melodije...mp3jev ne mores uporabit.
Drugih pomankljivosti (zaenkrat) nisem odkril.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe feb 11, 2011 4:59 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:

so pa hitri. velika vecina ze opusca okna dokler oni so sele presaltali na njih.

Kdo pa opušča w7 če smem vprašat?

Sploh pa nima smisla da mešaš n97 k win7 in eventuelno androidu..

rey: največja pomankljivost win phone 7 je to, da ni lokaliziran.. in si uporabnik, ki bi v bistvu rad izkoristil vse funkcije s telefonom nima kaj začet, na koncu ugotoviš, da ti to vse nudi telefon z 3leta starim symbinom za 1eur.. :)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe feb 11, 2011 7:07 pm

poglej vse bolse proizvajalce, grejo na androida ker je prihodnost. imel sem tudi htcja z okni. Ampak bodimo realni okna so dosti pocasna in za neke uporabnike zelo zakomplicirana, pa se povni nekih malih prckari. Res pa da podpirajo malo morje stvari ki jih vecina uporabnikov nikoli nebo uporabila.
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe feb 11, 2011 7:18 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:so pa hitri. velika vecina ze opusca okna dokler oni so sele presaltali na njih.

Ne zamenjuj starih winsov (mobile) z novimi (7), ki so šele prišli ven in so še v razvoju (flash itd). Stari so res bolj švoh, za nove se še ne ve, koliko uspešni bodo oz se ni vedlo, dokler se ni Nokia pridružila. Jih pa hvalijo, čeprav so šele na začetku. Zdaj bo razvoj hitrejši...

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Napisal/-a Rey Pe feb 11, 2011 7:36 pm

Ce primerjam hitrost windows phone7 (na HTC HD7) in Android (HTC desire) sta enako hitra, tekoca.
Je pa res da nisem imel nikoli v rokah telefona s prejsnjimi verzijami win phone oz.mobile, tako da nebi znal primerjat hitrosti z njimi.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov