_B3yBo_ je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:http://moskisvet.com/clanek/rubrika/visoki_obrati/finci-so-izbrali-okna.html
huh
![]()
![]()
![]()
![]()
Edina pravilna odločitev.
so pa hitri. velika vecina ze opusca okna dokler oni so sele presaltali na njih.
Jaz sem se vrnil na HTCja trenutno desire hd in sem vec kot zadovoljen. Pred tem imel nokio n97 pa je poden vseh podnov. Pocasen, steka, se neodzivam, ohisje
zelo slabo narejeno in kar raspada, posledica slabega ohisja pokvarjen zaslon itd... edino kar je bilo dobro je bila tista tipkovnica.
HTC Desire HD je res ena izmed boljših izbir. Glavna slabost je tudi njegova prednost in to je velik ekran, ki je res TOP. Moti pa predvsem, če hočeš tako zadevo "stlačit" v žep.
Nokia N97 - En izmed najslabših telefonov, ki sem jih kadarkoli sprobal. Za "TouchScreen" potrebuješ kladivo, da sploh kaj prime. Vmesnik je katastrofalen in nepregleden, da o kvaliteti ohišja ne govorimo, ker ima človek občutek da bo ob odpiranju zaslon nekam odletel....
Drugače pa Nokia dela res bedarije zadnje čase in bi morali odpustiti glavnega inženirja, ker tole je že višek posmeha. Sicer nič ne rečem Nokia E72, E71 in E5 so res dobre in zanesljive po mojih izkušnjah. Ampak tole "forsiranje" Symbiana in "izpopolnjevanje" je bilo enostavno predolgo. Ko človek misli, da jih je pamet končno srečala in bojo šli na Android grejo na pa na W7. Ne bom ne vem kako koval v zvezde Android, ki ima tudi svoje manjše hibe ampak W7 je res totalen nesmisel. Android je v zadnjem letu dobil toliko novih uporabnikov in OS appov, ki se vsak dan izpopolnjujejo, da je nekako razvoj usmeriti v WP7 res bedarija. Če pa drugače pogledamo Nokio...vedno ko smo mislili, da je z njimi več ali manj konec so vedno prišli "ven" z novim telefonom tako, da me prav zanima kaj se bo zgodilo....
Pustimo se presenetiti...