Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a lisko Pe mar 25, 2011 8:19 pm

Renault VG je napisal/-a:V petek bo 1 mesec odkar imam Nokio C6-01.Ni slab mobitel le naši sosedje Madžari bi se lahko bolj potrudili pri sestavljanju.

Sej X6 ni kaj bolše.....Takoj ko sem ga dobil mi je to padlo v oko. Za informacijo pa.....Padel na tla v 1cm globoko lužo....pobral sestavil ...dela.....Padel v antifriz....dela....poletel s štirih metrov višine direkt v 2cm vodo.....Prepotegnilo celo ohšje...počil display ( oz verjetno sam steklo...vsaj videt je tak) pobral sestavil...dela :shock: :shock: Še celo touch dela normalno.....

Pa naj še kdo reče da nokia ni telefon :) Počas bom začel verjet tistim fintam , če je kdo gledal film " posljednji klic" al kaj je že bil ko je lahk ženska klicala samo eno številko in dobila tipa na nokio.... :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne mar 27, 2011 1:16 am

v lasti imam iphone 4. skratka sem brez besed.

enkrat apple, vedno apple.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To mar 29, 2011 5:44 pm

Ma kdo nokio X6 v štiklih? Tuoch rabim. Sicer vem da so na bolhi pa novi pride 20 evrov....sam če ma slučajno kdo tule.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Bojanxe
Novinec

Napisal/-a Bojanxe Sr mar 30, 2011 9:43 pm

Jaz sem pa z Nokie prešaltu na HTC Wildfire, po dveh dneh sem max zadovoljen s telefonom, ko se enkrat navadis na vmesnik je vse OK. Priporočam! =P
Alfa Klub Slovenija

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr mar 30, 2011 9:50 pm

Bojanxe je napisal/-a:Jaz sem pa z Nokie prešaltu na HTC Wildfire, po dveh dneh sem max zadovoljen s telefonom, ko se enkrat navadis na vmesnik je vse OK. Priporočam! =P

Jaz tudi. Posodobljen na Froyo z ProLouncherjem je prava stvar. Malce me moti manjša resolucija ampak ok za ta denar

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr mar 30, 2011 11:00 pm

No, jst sm pa pred 2 dnevoma iz SE P1i prešaltal na Samsung Galaxy Ace. Čeprov se še mal lovim z Androidom, je to čist drug svet (je lahko SE sram, da sploh dal tak nikakvi OS ven).
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr mar 30, 2011 11:27 pm

IcEm4n je napisal/-a:No, jst sm pa pred 2 dnevoma iz SE P1i prešaltal na Samsung Galaxy Ace. Čeprov se še mal lovim z Androidom, je to čist drug svet (je lahko SE sram, da sploh dal tak nikakvi OS ven).

Ne mores primerjat l.2007 OS (UIQ) ki je bil baziran na Symbian OS 9.2 (pomeni tudi N95 ipd. le da je bil UIQ takrat ze programiran za touch) z OSom l.2011 v tem primeru Android Froyo (2.2). Sem pa za malce "vzpodbude" nasel tole stran kjer so dokoncno UIQ zakovicili in prav tako tudi naslednika P1i: http://mobilarena.hu/hir/sony_ericsson_ ... leria.html
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Če mar 31, 2011 6:04 am

Imam en problemček, pa me znima vaše mnenje, oz. mnenje uporabnikov telefona HTC Wildfire.
Dostikrat sem bil namreč nedosegljiv. Grem na mobitel pač vprašam kaj je to za en vrag, pa pravi tipica da si naj vklopim samo GASM omrežje, in bomo pol videli če bo kaj bolje. Zadeva je res sicer taka kot more bit oz. nisem več nedosegljiv, ampak je pa drug problem. Namreč v tem primeru ne morem sprejemati oz. pošiljati MMS-ov. Zato moram potem za vsako pošiljanje ali sprejemanje vklopiti še WCDMA, če imam pa skoz vkloplen tega vraga, sem pač potem večkrat nedosegljiv. Kaj menite o tem drugi uporabniki HTC Wildfire telefona, je to normalno ali kako? Meni se nekak ne zdi kj preveč.

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če mar 31, 2011 8:28 am

MacTron je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:No, jst sm pa pred 2 dnevoma iz SE P1i prešaltal na Samsung Galaxy Ace. Čeprov se še mal lovim z Androidom, je to čist drug svet (je lahko SE sram, da sploh dal tak nikakvi OS ven).

Ne mores primerjat l.2007 OS (UIQ) ki je bil baziran na Symbian OS 9.2 (pomeni tudi N95 ipd. le da je bil UIQ takrat ze programiran za touch) z OSom l.2011 v tem primeru Android Froyo (2.2). Sem pa za malce "vzpodbude" nasel tole stran kjer so dokoncno UIQ zakovicili in prav tako tudi naslednika P1i: http://mobilarena.hu/hir/sony_ericsson_ ... leria.html

Saj še zdaj Nokia daje ven mobilnice z symbian, memeo, in bogve čem še. Hvalabogu jih je srečala pamet in so odpustili celotno ekipo Symbian programerjev, saj prehajajo na windows mobile okolje :)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če mar 31, 2011 10:51 am

MacTron, če bi si ga lastil, bi najbrž vedu, kakšna je hitrost in odzivnost tega Symbiana.
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Če mar 31, 2011 1:09 pm

IcEm4n je napisal/-a:MacTron, če bi si ga lastil, bi najbrž vedu, kakšna je hitrost in odzivnost tega Symbiana.

Sem sprobal marsikatero ver. Symbian-a (katerekoli platforme (vezane na razlicne produkte) ter programiranje SKD-ja) in vem kaksna je odzivnost glede na zadnjo verzijo ^3. Vendar, ce si prebral celoten sestavek bi lahko razumel kako sem ga napisal in na kaksen nacin. Naj se enkrat poudarim tiste glavne stvari: letnica (razvoj med tem casom oz. med obema OS-oma), baziranje se ne pomeni biti tocno ta OS (vendarle je UIQ prvi OS med touch platformami). Glede zadnje informacije pa je slo bolj za tebi v prid, ampak si dojel cisto napak.

@ninjeti: med UIQ 3.1 (base 9.2) in ^3 (^4 ni imel moznosti razvoja dalje) ali pa malce starjesi (9.4) je ogromna razlika. Sploh pa ti embedded win niso kaj prida (testirano ze s samim krnelom).

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Ne apr 03, 2011 8:57 am

Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje s temi modeli: Samsung Galaxy Mini s5570

Slika

Ali pa LG Optimus One (P500)

Slika

Sm4jli
Novinec

Uporabniški avatar
Bojanxe
Novinec

Napisal/-a Bojanxe Ne apr 03, 2011 11:21 am

crxdelsol je napisal/-a:
Bojanxe je napisal/-a:Jaz sem pa z Nokie prešaltu na HTC Wildfire, po dveh dneh sem max zadovoljen s telefonom, ko se enkrat navadis na vmesnik je vse OK. Priporočam! =P

Jaz tudi. Posodobljen na Froyo z ProLouncherjem je prava stvar. Malce me moti manjša resolucija ampak ok za ta denar
Mal sem laik, kar se tega tiče, daj malo več povej o tem Prolauncherju, kako namestim 2.2 Froyo? Pa zanima me še katera navigacija je primerna za Wilfire? Najbolj mi je pomembna pokritost Slovenije in sosednjih držav
Alfa Klub Slovenija

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Ne apr 03, 2011 12:03 pm

Hvala za link Sm4jli ;)

Za LG dobro kaže, večina uporabnikov je zadovoljna.
Je pa problem pri Samsungu, da je težko dobiti kakšne dobre informacije, ker je dokaj redek in nov telefon.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Ne apr 03, 2011 9:02 pm

Bojanxe je napisal/-a:Mal sem laik, kar se tega tiče, daj malo več povej o tem Prolauncherju, kako namestim 2.2 Froyo? Pa zanima me še katera navigacija je primerna za Wilfire? Najbolj mi je pomembna pokritost Slovenije in sosednjih držav

Z namestvijo LauncherPro-ja je enako, kot za vse programe apkja (android aplications) le za Launcher Pro Plus je drugi postopek (katerega navaden pro mora biti na napravi): http://www.launcherpro.com/forum/viewto ... =13&t=1084. Navigacija za androida je odlicna Sygic Mobile - ima celo lane assistant (tudi govorni) ter snemanje poti ali predogled in se kar nekaj dobrot. Slovenija pa je tudi dovolj dobro pokrita.

otr: Sicer je pa LauncherPro stara zadeva, vendar ne na androidih pac pa na Palm OSih. Zgodovinski 505 :) ne sicer v taksnih razseznostih, ampak podoben koncept aplikacije. Zadeva 505 se danes funkcionira in lahko bi ga celo imel za webserver (figurativno) :)

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Po apr 04, 2011 2:03 pm

Launcher pro sam uporablam že kakih 8 mescev (celo tisti 1,50€ sem plačal) in morem rečt da sem več kot zadovoln, odlična odzivnost 100× bolši kot orginalni launcher in vsaj 50× bolši kot raznorazni AWD in ostali launcheri ;) Tako da ti ga močno priporočam, priporočam ti tud da reskiraš tisti 1.50€ ;)
edit: aja pa ko enkrat kupiš dobiš kodo, ki jo lahko potem uporablaš dokler pač boš, tudi po ponovni inštalaciji, ali pa na drugem telefonu.

Edit2:
da ne odpiram nove teme bom kr tu napisal, iščem nekoga ki zna Rootat telefon, natančneje Motorolo Milestone. Če je kdo ki se na to spozna in po možnosti iz Maribora ali okolice naj me kontaktira. [:)]
...::: www.CST-TEAM.net :::...

vezuv
Novinec

Napisal/-a vezuv Če apr 07, 2011 10:46 am

Lp
Teta je kupila telefon pri simobilu.Kupila je telefon v halo paketu.Nima narocnine.Ni vezana na simobil.Zanima me ali je tak telefon sploh lahko zaklenjen.Pri mobitelu vem,da telefoni v paketih niso zaklenjeni ze par let.Prosim za odgovore in nasvete kaj narediti,oz kako narediti,da se telefon odklene.Hvala za odgovore.
Lp Andrej

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Če apr 07, 2011 11:03 am

Lahko je zaklenjen. Telefon z računom odnesi na simobil center, ( jaz sem to uredil na čopovi ulici v Ljubljani ) in telefon ti brezplačno odklenejo.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če apr 07, 2011 11:39 am

ne potrebuje računa. vsaj jaz ga nisem rabil (ker ga nisem imel sem na center predhodno poklical in so rekli, da je politika podjetja takšna, da odklenejo brez vprašanj njihove tel..)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov