IcEm4n je napisal/-a:MacTron, če primerjam al pa ne primerjam SE-jev Symbian z Androidom (jst ga nisem imel namen primerjat), kakorkol vzameš, Symbian UIQ ni vreden pol p**de mzrle vode (če se mal bolj grdo izrazm). En ušiv kalkulator (ali pa kero drugo že naloženo aplikacijo) odpira zelo dolgo, da ne omenjam kakega Garmina Mobile XT, katero pa odpira "celo večnost"... SE P1i kot telefon ni slab, samo ta OS ga totalno "ubije". Glede na to, da je to nek posloven mobilnik, je žalost...
damjan je napisal/-a:definitivno HTC...enostavno ga prekaša v vsem....preverjeno,preizkušeno v praksi....Nokia žal spi na lovorikah....
Bambi158 je napisal/-a:Zdravo
Odločam se med nakupon Nokia N8 in nakupon HTC Dezire HD.
Zato me zanima, če ima kdo omeneni telefon in kako je kaj zadovoljen z njim.
GoGo je napisal/-a:Bambi158 je napisal/-a:Zdravo
Samo v opozorilo: pri desire-ju me je najbolj razočarala baterija. ni šanse da mi zdrži cel dan, pa nisem zahteven uporabnik
(do pol ure klicev, maili, do pol ure interneta..) Pa je ob 5 ali šestih zvečer že konec... Sicer pa telefonu kot takemu ni kaj dosti očitati...
Bambi158 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:definitivno HTC...enostavno ga prekaša v vsem....preverjeno,preizkušeno v praksi....Nokia žal spi na lovorikah....
Hvala za nasvet. Kater od teh dveh telefonov ima pa bolši fotoaparat in kamero? Čeprav jazt nisem kaj preveč zahteven uporabnik tko, da mi jo bolj pomembna multimedija na telefonu..
Ali je še kak drug telefon, ki se lahko primerja z tema dvema?
ninjeti je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:Bambi158 je napisal/-a:Zdravo
Samo v opozorilo: pri desire-ju me je najbolj razočarala baterija. ni šanse da mi zdrži cel dan, pa nisem zahteven uporabnik
(do pol ure klicev, maili, do pol ure interneta..) Pa je ob 5 ali šestih zvečer že konec... Sicer pa telefonu kot takemu ni kaj dosti očitati...
telefon ti predvsem tako malo zdrži zaradi tega ker (predvidevam) uporabljaš brezžično omrežje wi-fi, ki je znan požeruh baterije ob delovanjuČe bi uporabljal 3G telefonsko omrežje ti telefon ob taki uporabi nebi tako trošil baterije
GoGo je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:Bambi158 je napisal/-a:Zdravo
telefon ti predvsem tako malo zdrži zaradi tega ker (predvidevam) uporabljaš brezžično omrežje wi-fi, ki je znan požeruh baterije ob delovanjuČe bi uporabljal 3G telefonsko omrežje ti telefon ob taki uporabi nebi tako trošil baterije
Wi-fi imam stalno izklopljen - ga ne uporabljam sploh, ker sem itak skos na lokaciji, kjer nimam omrežja. uporabljam samo edge dostop do spleta. In ja, baterija se mi zdi katastrofalno slaba. Še htc touch diamond, ki sem ga imel pred leti, je več zdržal...
ninjeti je napisal/-a:Moreš tudi razumet, da je ekran velik porabnik energije in je od wildfire-jevega precej večji. Sicer pa kaj je problem dat telefon ponoči ko spiš prej polnit? To so Li-Ion baterije. Ni več taki problem če polniš malo zdaj malo pozneje, enkrat celo, ... nič nebo narobe
Ampak vseeno ne verjamem da ima tvoj telefon ob 1 urni porabi gps in taki porabi wi-fi toliko baterije - po 3 urah gps-a recimo je že baterija gotova ponavadi. wi-fi pa ni skoraj nič manjši porabnik.
ninjeti je napisal/-a:telefon ti predvsem tako malo zdrži zaradi tega ker (predvidevam) uporabljaš brezžično omrežje wi-fi, ki je znan požeruh baterije ob delovanjuČe bi uporabljal 3G telefonsko omrežje ti telefon ob taki uporabi nebi tako trošil baterije
baSix je napisal/-a:Edit: je pa res da če je telefon z Androidom moreš nujno imet task killerja, ker ko ti 5-10 aplikacij laufa v ozadju bo baterija šla 1,2,3...
HPF je napisal/-a:
Apple Iphone 4 (32Gb) - imam sedaj, trenunto je na servisu in uporabljam HTC Tatto (Android 1.6). Po internetu že dosti berem, da ima dosti ljudi težave s telefonom, no.. meni je sedaj po pol leta crknil mikrofon. Drugače je telefon odličen. Pisanje sporočil gre gladko, normalno zadaneš vsako tipko (na HTC Tattoju (nadomestni) in Samsung Galaxy Spica (prejšnji) sem več krat skoraj znorel zraven pisanja sporočil, vsako 4 tipko sem zgrešil..) GPS dobro dela, poveže se najhitreje od vseh preizkušenih telefonov, vmesnik mi je ok. Jailbrekan ni, aplikacije niso tak hudo drage (večina 0.79€..).
adis je napisal/-a:HPF je napisal/-a:
Apple Iphone 4 (32Gb) - imam sedaj, trenunto je na servisu in uporabljam HTC Tatto (Android 1.6). Po internetu že dosti berem, da ima dosti ljudi težave s telefonom, no.. meni je sedaj po pol leta crknil mikrofon. Drugače je telefon odličen. Pisanje sporočil gre gladko, normalno zadaneš vsako tipko (na HTC Tattoju (nadomestni) in Samsung Galaxy Spica (prejšnji) sem več krat skoraj znorel zraven pisanja sporočil, vsako 4 tipko sem zgrešil..) GPS dobro dela, poveže se najhitreje od vseh preizkušenih telefonov, vmesnik mi je ok. Jailbrekan ni, aplikacije niso tak hudo drage (večina 0.79€..).
telefon je prva ligaje pa hkrati tudi potrošni material kot večina današnjih stvari.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov