gecco je napisal/-a:adis je napisal/-a:HPF je napisal/-a:
Apple Iphone 4 (32Gb) - imam sedaj, trenunto je na servisu in uporabljam HTC Tatto (Android 1.6). Po internetu že dosti berem, da ima dosti ljudi težave s telefonom, no.. meni je sedaj po pol leta crknil mikrofon. Drugače je telefon odličen. Pisanje sporočil gre gladko, normalno zadaneš vsako tipko (na HTC Tattoju (nadomestni) in Samsung Galaxy Spica (prejšnji) sem več krat skoraj znorel zraven pisanja sporočil, vsako 4 tipko sem zgrešil..) GPS dobro dela, poveže se najhitreje od vseh preizkušenih telefonov, vmesnik mi je ok. Jailbrekan ni, aplikacije niso tak hudo drage (večina 0.79€..).
telefon je prva ligaje pa hkrati tudi potrošni material kot večina današnjih stvari.
Prvi je bil trpežen, drugi in tretji so mal kiksnli pri materialih sta precej bolj švoh. 4ke pa še nisem dolgoročno stestiral, ampak glede na oglaševano pa kokr sem ga imel v rokah izgleda zopet malo boljše kvalitete.
Se strinjam z vsem napisanim. 4ka daje občutek kvalitete. Res pa je, da je potrošni materjal in da vsi samo gledajo kak bi čim bolj šparali na materjalih. Telefon je bil na servisu 1 teden. Po enem tednu, sem že v Mariboru (iSpot) prevzel drugi, nov telefon (sicer ni nov, ker so refurbished z novim ohišjem če prav vem). Ko je šel pred časom HTC na servis, sem čakal 1 mesec, menjali so zaslon, tipkovnico, kamero itd.. Vglavnem, priporočam EPL servis iz Ljubljane, nasprotno pa ne priporočam Pro servisa (za Apple), ker je blo dosti komplikacij, ko je bil prenosnik na servisu. Za vse, ki imate iPhone, pa vas je strah, da bo crknil po 1 letu (1 leto velja garancija), lahko dokupite še eno leto garancije Apple Care za 70€.