Zgleda je res problem, da ima ta htc bolj slab gps sprejemnik; sem našel eno aplikacijo GPS test,isto sem imel prej naloženo na samsungu galaxy 3 i5800.
Pri samsungu je tam zelo dobro prikazovalo hitrost, stvar je bila odzivna in stabilna. Htc- ju pa problem delajo predvsem majhne hitrosti, kjer se tudi najbolj opazi točnost delovanja.
Včeraj sem spet malo testiral runtastic, prej pa aktiviral gps fixlt. Se mi zdi, da je malo bolje, da ne prihaja do takih prekinitev, vseeno me pa zelo moti neodzivnost. Sem prav gledal na čas; sem se ustavil in traja okrog 10 sekund da vrže hitrost na 0. Potem pa začnem hodit pa čez 20 sek. komaj začne kazat hitrost, spet drugič je trajalo več 40 sek. da je poštudiral, da se gibam. Katastrofa. Ko sem na koncu pogledal sled, je pa tako, približno ftrofi

, zmatrajo ga kakšni ovinki, pa tudi večinokrat, kaže da hodiš po njivi poleg, ali pa most prečkaš 10 metrov prej čez vodo

.Ko pa na mestu stojiš pa kaže da greš 3km/h, na karti pa se potem vidi, kot da bi laufal v krogu
Ko pa stvar testiraš v avtu pa se opazi, da dostikrat slabše sledi števcu v avtu, pri samsungu je bilo tak, da pri konstantni vožnji je kazalo okrog 3km manj kot števec, htc pa bolj po svoje to dela. Nisem najbolj zadovoljen z njim.