weasel je napisal/-a:Philipsovih s tistim žičnim daljincem ti ne priporočam. S časom se zrahlja to za obračat in potem nikakor ne moreš nastavit tko, kot ti paše. Aja pa še to: če boš res pregledal več filmov, kot poslušal glasbe - potem mogoče 5.1 sistem. Drugače raje 2.1, ti ne bo žal.
tomzzi je napisal/-a:Logitech zvočniki so PORAZNI glede kvalitete zvoka.
Bat_zajla je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Logitech zvočniki so PORAZNI glede kvalitete zvoka.
Za svojo ceno so v vrhu. Seveda se ne morejo primerjati z dražjimi zvočniki, kjer moraš za ojačevalec dati toliko 2x več, kot tukaj za cel sistem od logitecha. Za normalne uporabnike so pa price/performance ena boljših izbir. Zvočniki so ena tistih stvari kjer se cena ne ustavi. Vedno bodo obstajali bolši/dražji zvočniki.
tomzzi je napisal/-a:Bat_zajla je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Logitech zvočniki so PORAZNI glede kvalitete zvoka.
Za svojo ceno so v vrhu. Seveda se ne morejo primerjati z dražjimi zvočniki, kjer moraš za ojačevalec dati toliko 2x več, kot tukaj za cel sistem od logitecha. Za normalne uporabnike so pa price/performance ena boljših izbir. Zvočniki so ena tistih stvari kjer se cena ne ustavi. Vedno bodo obstajali bolši/dražji zvočniki.
Se ne strinjam. Če pa hočeš zapacan, zadušen zvok z preveč basa ki ni k od kvalitete potem so pa odlični ja.
Za podobno ceno se da dobit aktivne 2.0 zvočnike ki imajo neprimerno boljši zvok od recimo enga 2.1 logitech sistema.
Le basa seveda ne bo toliko jasno. Ne bo butal.
Sem imel dva Logitech sistema doma.Z2300 recimo. Ki pa je šel mesec dni od nakupa k drugemu lastniku.
![]()
Porazen zvok so dali od sebe. Sam nabijanje. Noben EQ ni pomagal pa če tud sem na "daljincu" base dal na minimum je bilo še vedno preveč le teh.
Satelita pa sta zvenela kot, če bi bila zavesa čez njih... Zadušeno.
_furby_ je napisal/-a:Lisko pa ti se delajo? Jaz in par kolegov smo imeli take samo uni prejsnj8 model in so vsem pocrkali. Neko vezje not je hecalo. So pa res super in poceni varjanta
lisko je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:Lisko pa ti se delajo? Jaz in par kolegov smo imeli take samo uni prejsnji model in so vsem pocrkali. Neko vezje not je hecalo. So pa res super in poceni varjanta
5 let zapored že po par ur na dan....
Zdaj jih imam v dnevni in gor priklopljen tv, radio,rač, in vse kar pridepač preklapljam....za rač. imam še manjši komplet 2.0 če hočem poslušat samo muziko...če pa hočem mal razbijat pa genius...
Crkne pa v njih samo en čip vredenj par eur...ponavad pa crkne ali ena ali druga stran zvočnikov...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov