INFINITI je napisal/-a:Mah tile "detektorji" ala na petrolu so tudi bolj tako. Enkrat sem dal 500 eur in je nenehno zavračalo češ da ni original. OK sicer niso delali panike, so probali parkrat, ščistili nekaj senzor pa spet... v glavnem rosa - niso klicali zato policijo ampak sem potem pač na kartico plačal in šel v banko preverit, pa se je iskazalo da je vse OK z bankovcem. Potem sem normalno plačal v eni trgovini in je šlo čez preverbo normalno čez.
supermico je napisal/-a:Ko lih omenjate ponarejen denar in razliko v papirju: smo bili ene 14 dni nazaj v Rimu, možakar pred mano hoče plačat karto za bus do letališča zase in za ženo z bankovcem za 50 €. Tip, ki je prodajal karte (kao sprevodnik), je brž ko je prijel bankovec v roke, rekel: gospod, ta je pa ponarejen, se čuti razlika. Možakar je gledal začudeno, preverjal bankovec, gledal proti luči, potem še žena, pa nista videla razlike. Ta tip pa iz prve... Je pa res, de je imel v roki cel šop denarja (karta je 5 €, plačilo samo z gotovino, na roke)
Res pa je tudi, da nisem videl, lahko da je vzel pravega, pa mu vrnil ponarejenega. Zgledal je že en "taprav"
Speedfighter je napisal/-a:Kar se tiče avtorja-kljub postopku preverjanja obstaja samo sum, da je bankovec ponarejen-v 99% se izkaže, da je bil le tako ali drugače izpostavljen kakšnim zunanjim vplivom in ga po postopku dobiš nazaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov