Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...
 
euterpe
Nov uporabnik
 
Prispevkov: 1
Pridružen: Ne maj 05, 2019 11:09 am

Kakšne so vaše kognitivne sposobnosti? - Reši test

Napisal/-a euterpe Po maj 06, 2019 11:40 am

Živijo!

Delam magistrsko nalogo na temo kognitivnih sposobnosti - to so na primer spomin, pozornost, prostorska predstava itd. Zanima me, ali so razlike v kognitivnih sposobnostih pri tistih, ki ne igrajo video iger in tistih, ki igrajo akcijske video igre (to so strelske in akcijske RPG).

Pri reševanju testov dobite povratno informacijo o vaši sposobnosti mentalne rotacije (to je neka podkategorija prostorske predstave), o obsegu pozornosti in mentalni fleksibilnosti.

V raziskavo bom vključila ljudi (18-35 let), ki ne igrajo video iger in tiste, ki igrajo akcijske video igre (manjka mi predvsem moških neigralcev - če ste to vi ali koga poznate, vas lepo prosim, da rešite oz tekst posredujete naprej). Tudi, če ne ustrezate tem pogojem lahko teste rešite, če vas zanima, kako bi se odrezali. Nahajajo se na tej povezavi: https://kognitivniprofil.net
Reševanje traja do pol ure, vendar sem se potrudila, da je čim bolj zanimivo, tako da to ni navadna anketa. Rešuje se lahko samo na računalniku, priporočljivo z običajno miško.

Hvala vsem! Bom vesela, če rešite, posredujete ali dodate kak komentar. :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov