nejc1986 je napisal/-a:Kot kolesar z letno prevozenimi 12000-14000km ti povem da so pedala z vpenjanjem top. Samo navaditi se moraš.
Mazda2 je napisal/-a: fora je če te kaj preseneti prav hitro. /.../ je pa tako neroden, da če ni vpet zdrsava s stopalke.
Mazda2 je napisal/-a:Živjo!
Nedavno sem kupil električno polnovzmeteno gorsko kolo. Na njem so bila običajna pedala vendar z grobim profilom. Foter mi je namontiral pedala in take čevlje katere vpneš spodaj v pedalo. Zaradi tega sem že 2× padel, ker nisem pravočasno iztaknil čevlja iz pedala. Pravi, da imaš s takim patentom več moči v klanec, ker z eno nogo pedalo tudi vlečeš navzgor. Sam sem mnenja, da je to bolj za cestno kolesarstvo, ne pa za trail kolesa katera se srečujejo z zelo raznolikim terenom že v nekaj metrih in tudi navzdol moraš po makedamu v ovinkih imeti noge pripravljene, da se z njimi loviš, če je treba. Kaj pa menite vi?
Firediver je napisal/-a:Tu sploh ni dileme.
Si pa ne morem zamisliti e-kolesa v "gorskem" okolju..je preprosto več feelinga, če imaš direkten občutek na pedalih (lažje loviš ravnotežje) in ne vsiljenega pogona zraven.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov