Napisal/-a darwin Sr mar 31, 2004 6:28 pm
Dej ji reč, nej pol še rezultate objav, k me zanima.
------------------
Moje mnenje:
Odgovori:
1. Ne,
2.
a) ne,
b) ne.
18 let, moški
Obrazložitev:
Še vedno, ko si je človk hotu podredit naravo, se je to prej kot slej izkazal za napako. Tega, da bi bile "zveze," v katerih se pojavlja samo en spol, ne najdemo in če se tovrstne zveze ne pojavljajo v naravi, to pomeni, da z njimi nekaj ni v redu. Le kaj? Tak par ne more imeti potomcev. In glavni namen "zvez" naj bi bil po biološki definiciji razmnoževanje oz. nadaljevanje vrste. Sedaj se mi pa pojavlja vprašanje, kako naj bi istospolno usmerjeni partnerji sploh vzgajali otroke, če jih ne morejo imeti. Ali to pomeni, da bi morali "normalni" pari svoje otroke odstopati istospolno usmerjenim parom? Odgovor poznamo in sedaj me zanima še, zakaj naj bi otroke dajali istospolno usmerjenim parom? Kaj ni res, da človeka najbolj izoblikuje okolje, v katerem živi? To pomeni, da bi se število istospolno usmerjenih ljudi s tem še povečalo in lahko si predstavljamo posledice. Iz enakega razloga je propadla ena izmed največjih svetovnih civilizacij, doba Stare Grčije. Ko so Grki svojo državo pripeljali do najvišje točke v razvoju, so začeli verjeti, da so postali enaki, kot prebivalci Olimpa, nesmrtni. Zato so se začeli vdajati nemoralnostim; pedofiliji, homofiliji, fetišizmu ...
Zato mislim, da istospolna usmerjenost ne more biti sprejeta.
Lp
Licet volare si in tergo aquilae volat.