Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Telefonske tajnice na Mobitelu

Napisal/-a ice So apr 03, 2004 12:36 pm

A so čist zmešan na tel po***** firm? Kličem s Simobila enga kolega, ima tajnico vklopljeno - mu moram pustit res nujno sporočilo, in najprej poslušam eno debilno žensko 15 sekund, da mi pove, da moram odtipkat PONOVNO njegovo številko. Ok, ker mi na telefonu piše njegovo ime in ne vem njegove GSM cifre na pamet, skenslam klic, da si številko zapomnem.

Kličem spet, spet poslušam 15 sekund, vtipkam številko in ko mine še kakšnih 5 sekund po tem, se le oglasi spet ta glas, da po pisku pustim sporočilo. Tako sem na koncu porabil krepko več kot minuto, da sem mu sporočil, da naj me pokliče takoj... fajn so se spomnil pljačkat folk, a Mobitel res nima nkol dost!? Hvala lepa za take storitve....
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: Telefonske tajnice na Mobitelu

Napisal/-a lisko So apr 03, 2004 1:29 pm

ice je napisal/-a:A so čist zmešan na tel po***** firm? Kličem s Simobila enga kolega, ima tajnico vklopljeno - mu moram pustit res nujno sporočilo, in najprej poslušam eno debilno žensko 15 sekund, da mi pove, da moram odtipkat PONOVNO njegovo številko. Ok, ker mi na telefonu piše njegovo ime in ne vem njegove GSM cifre na pamet, skenslam klic, da si številko zapomnem.

Kličem spet, spet poslušam 15 sekund, vtipkam številko in ko mine še kakšnih 5 sekund po tem, se le oglasi spet ta glas, da po pisku pustim sporočilo. Tako sem na koncu porabil krepko več kot minuto, da sem mu sporočil, da naj me pokliče takoj... fajn so se spomnil pljačkat folk, a Mobitel res nima nkol dost!? Hvala lepa za take storitve....

U primeru da morm komu kaj nujn sporočit mu napiše sporočilo........ stane dobrih 20 sit ( al kok že) pa še takoj dobi ko je spet dosegljiv pa vidi direktn ( ni mu še treba njemu klicat pa poslušat) Sam znajd se morš:)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Ne apr 04, 2004 10:40 am

sam je res najbol
sam...te tajnce so pa tud za znoret :evil:
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne apr 04, 2004 11:01 am

tajnica je beda, najboljši je še vedno sms. ker če hoče on tvoje sporočilo poslušat more tudi on plačati tisto ko kliče na predal. sms pa zastojn prebere,...
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne apr 04, 2004 11:12 am

sm meu učas tajnico pa je kr neki use skup ... sms je pa standard :)

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Ne apr 04, 2004 8:45 pm

s tajnicami niti se nisem mel toliko opravka...
sem pa zadnjic kolega srecal na cesti, pa ga poklicem, ker sem ga nekaj rabil...
pa dobim odzivnik, ki govori nekaj v nemscini, ki jo drugace precej dobro razumem, slisi pa se tako, kot da bi ga klical v azerbajdzan
no, in pol se srecava zvecer, pa mi pravi, da je on tud mene klical, pa je dobil odzivnik, ces, dobrodosli v sitemu za ponjenje mobi racuna :shock: (mobija nima ze 3 leta)

oba sva pa na mobitelu...kjer se baje zadnje case dogajajo kar cudne stvari z odzivniki. se komu od tukaj mogoce? :?
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne apr 04, 2004 8:50 pm

Tajnica pri meni funkcionira kot prenosni MP3 player za 1 komad :lol:
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov