LOL !!!
Jest pa v jok pa na drevo, pa vse igrače s sabo, pa nikol več dol....
R.I.P.
@PUGI: Noben ni mel slab dan

. Sam da gre kle nekdo razlagat stvari, ki se mu niti najmanj ne sanja o njih, to me pa moti. In potem bo nekdo drug bral te stvari, si zapomnil te "bedarije" in jih veselo trosil naprej, misleč, da ima prav. Kam pa potem pridemo? A se bomo pogovarjali o "cevkah, po katerih mešanica potuje do bata" in o "plinih, ki se mešajo V BATU" itd?
Če mene vprašate, če ste že moderatorji na forumu, potem je pomoje logično, da ste tud že mal podkovani o stvareh, o katerih se piše na "vašem forumu" in bi morali že vi sklatit ven take bedarije (oprosti izrazu, ampak ne najdem druge besede za njegovo pisanje). Če znate pa samo zaklepat vsako temo, potem pa ni treba, da ste moderatorji.
@SomebodyX: Noben te ne podi iz foruma. Če že kaj pišeš, potem piši tisto, kar obvladaš.
A si kdaj slučajno vidu, da sem jest pisal kej npr. o avtoakustiki? Nisem. Pa mam nekej pojma o tem, ampak sem rajši tiho, ker je tukaj toliko drugih, ki vedo veliko več na to temo. In če se pojavi vprašanje, bodo že oni odgovorili, ne pa da jest pišem ene "bedarije" gor. Isto pa predlagam tebi: Piši o tistem, kar obvladaš.
Pa preberi si še enkrat mal o N2Oju na tistih dveh linkih in boš vidu, da si ti celo zadevo predstavljaš povsem narobe.
Uživajte...