Ta zadeva se odvija ze od lanskega decembra, ko sem narocil SiolTV paket + tipkovnico.
SiolTv paket sem osebno dvignil marca....tipkovnic pa še vedno nismo dobili.
Klic sem dobil vceraj, torej 21. maja, v poslovalnico pa sem šel danes

Vsa zadeva je tudi na tem linku
Torej, napisal sem jim tole zadevo.
OK zdej pa moram priznat, da ste mi pošteno že napolnili kufer z vašimi neumnostmi!
Včeraj okoli 16h kliče ena gospa/gospodična s siola,zakaj še nismo prišli dvignit tipkovnice, ki nas čaka
že 3 tedne v siolovi poslovalnici v Kopru.
Danes zjutraj sem se, z mešanimi obcutki jeze in veselja, odpravil tja, da jo prevzamem.
1. Zakaj za vraga nisem že 3 tedne nazaj dobil kašnega obvestila po mailu?
2. 3 tedne nazaj sem dobil le ponovno obvestilo o tem, da lahko prevzamem SiolTV paket, ki sem ga dobil že letos marca.
Stopim v poslovalnico, kjer prijazni uslužbenki povem po kaj sem prišel, da je nekdo s siola klical.... in ona mi odgovori,
da me ne čaka paket 3 tedne ampak že 3 mesece!
Nič mi ni blo jasno.
Uslužbenka stopi zadaj v skladišče in pride čez trenutek nazaj in se mi začne opravičevat, da smo ta paket že dvignili.
Jo opozorim, da sem SiolTV paket osebno dvignil konec marca ali v začetku aprila in, da sem bil obveščen, da je prišla tipkovnica, ne pa TV paket.
Pa mi pove, da tipkovnic še niso dobili, kar je tudi Klemen že včeraj potrdil....da so tipkovnice prišle z Brnika v Lj in ne v poslovalnice.
Zdej se pa resno sprašujem.
A na Siolu mislite, da smo totalni idioti al kaj??!!
Koliko ljudi je prejelo obvestilo, da lahko dvignejo tipkovnice?
A si mislite že začet vodit evidenco o prevzemih SiolTV paketov?
Dobil sem informacijo, da so eno osebo, ki je naročila tipkovnico januarja, že 5x obvestili naj jo pride prevzet na Siolov center, kar je tudi storila
in tipkovnice še vedno nima.
Zdej pa tako.
Od Siola zahtevam uradno pisno opravičilo z obrazložitvijo ali na Siolovi strani ali v medijih in po mailu vsem, ki čakamo tipkovnice že toliko casa.
Od monopolista-Siola bi pričakoval vse, ampak da tako ravna s svojimi strankami, brez katerih bi bil totalna nula, to pa nisem pričakoval.
Mislim, da je že skrajni čas, da začnejo na Siolu ljudje leteti s stolčkov, ker jim je tam očitno preveč udobno in se za stranke ne zmenijo več.
čudi me pa, da se ni še tržna inšpekcija RS odzvala na to zadevo in Siolu naprtila kazen zaradi zavajanja potrošnikov, kar bi si močno zaslužili.
Zelo sem razočaran, da niste sposobni voditi enih enostavnih evidenc, da potrošnikom (ljudem, ki vam nosijo denar za plače) ponujate zadevo,
ki je nimate na zalogi, da zavajate potrošnike z lažnimi obvestili....
Vem, da sem se razpisal, ampak želim da veste, da vaše ravnanje ni pošteno do nas potrošnikov.
In s tem se bo strinjala večina potrošnikov, ki tako kot jaz, čaka tipkovnico že nekaj mesecev. [url][/url]