RegY je napisal/-a:poste v tej temi sem ZELO razredčil, vso ostalo debato sem razcepil in vrgel v smetnjak... prepiranja, žaljenja in ostalih zadev ne bo!
debate o svojih domačih živalih, njihove probleme, driske in podobno, obdelujte na temu primernih forumih (mojpes.com in podobno), ne tukaj... v tej temi so samo slike, ostalo striktno brišemo!
jo bom še dal na sticky, ker vidim da imate to radi... komentirajte pa si svoje živali na pm
LP!
Zivjo !
Ne vem če je bila tema že odprta, no pa če je bla, jo vseeno še enkrat odpiram, da lahko pokažemo ''hišne'' ljubljenčke

24. aprila sem po kar precejšnjem čakanju končno dobil svojega zlatega prinašalčka. Rodovniški Edwin Tohočinski zdej sliši le na ime Tai. Ful je dela z njim , skoz bi se igral , tud spi veliko, pa tko...uzun je zihr 10x na dan

Čeprou je dela z njim ful, on ne ve kdaj je sobota kdaj nedelja in da hočeš ti spat, ampak useen ti prnese eno tako veselje, k je čist nepopisno. To je moj prvi kuža, tko da upam da ga bom prou vzgojil

Slike so točno slikane na dan ko sem ga dobil star je bil 8 tednov imel pa je malo manj kot pet kil. Zdej je že mal večji in lepo napreduje saj ima že skoraj 9 kil

Slika je zameglena zato ker ne more bit pr mir

Tukaj pa celo spimo

...pa še mal počivamo

Lep pozdrav, LiXo in Tai